Det er slut med NakedSunday

10 grunde til, at jeg bliver slettet på SoMe – er du enig?

Kære  Twerklings og BOOTYLovers

Som i måske har opdaget er jeg deaktiveret på Instagram, fordi Insta mener at mine billeder bryder deres regler. Det gør de faktisk også – men jeg er opdraget til, at tænke selv. Regler er til for at blive sat spørgsmålstegn til: Hvis de er rationelle og logiske, skal man selvfølgelig følge dem, men man skal bestemt ikke følge dem blindt.

Læs mere om hvorfor jeg mener disse regler er idiotiske HER

Her er så 10 af de billeder, der har fået mig slettet på Instagram, givet mig karantæne på Facebook og potentielt også kan få mig slettet på Snapchat (Bigredisback), samt nogle af de videoer, der har fået mine playlists slettet på YouTube.

Her er reglerne på Instagram omkring nøgenhed:

Vi ved, at der af og til er brugere, som gerne vil dele nøgenbilleder med et kunstnerisk eller kreativt udtryk, men af forskellige årsager tillader vi ikke nøgenhed på Instagram. Det omfatter billeder, videoer og digitalt oprettet indhold, som afbilder samleje, kønsorganer og nærbilleder af nøgne bagdele. Det omfatter også billeder af kvinders brystvorter, men billeder af ar efter en brystoperation (mastektomi) og kvinder, der ammer, er tilladt. Nøgenhed er også tilladt på billeder af malerier og skulpturer.

Bonus info – mænds brystvorter er SELVFØLGELIG ok OG selvom det er imod reglerne, kan jeg fortælle at billeder af mænds nøgne bagdele IKKE slettes·

Med disse (i mine øjne meget latterlige regler, der også opretholdes på en sexistisk vis) kan i nu selv vurderer, hvor farlige mine billeder er, og hvor anderledes (seksuelt grænseoverskridende eller på anden vis provokerende) de er, ift. alt det andet materiale, der befinder sig på Instagram.

2015-10-11-20-40-57

 

Dette billede er fra første gang #NakedSunday opstod 11 Okt. 2015. Jeg var i Stockholm for at mødes med Major Lazer, og kede mig på mit Hotel. Det var Katja,d er foreslog at tage billeder af sig selv nøgen. Pretty ledgendary LOL. Jeg blev overrasket over folks reaktion på dette billede, fordi jeg ofte havde lagt PRÆCIS det samme billede op, bare i G-Streng. Her var jeg nøgen, fordi jeg lige var kommer ud af et varmt bad, havde skruet og for varmen og ville putte i hoteldynerne. Man kan se præcis ligeså meget af mine baller som i et billede med G-streng, men at man kan se der hvor ballerne møder min lænd, gjorde åbenbart en forskel ???!!

2016-02-28-11-26-28

#NakedSunday fortsatte i Amsterdam (hvor jeg fejrede at havde afleveret mit speciale). Dette billede lagde jeg på Insta, hvorefter det hurtigt blev revet ned – pga. farlig buttcrack/ der hvor buttcrack og lænd mødes aka. the triangle of DOOM !!!

 

2016-03-13-16-25-38

På dette billede kan man faktisk ikke helt se the triangle of doom. Der er lidt side-balle, men det har jeg ofte lagt op, uden nogen problemer. De algoritmer (eller hvad der hedder – ligenu bruger jeg bare ord jeg kender fra The Matrix),der holder styr på hvad der må ligge og ikke ligge på Insta, gik i hvert fald amok over den “fold”, der er at se på mit sidestykke. Den fold var syndig og blev fjernet ASAP ??? er det nu også imod reglerne, at have en delle???

 

2016-06-06-06-01-31

HAHA det her er jo smart. For FAKTISK er der syndig syndig triangle of DOOM på billedet, men fordi det er et spejlbillede, synes Instagram Matrixen ikke at opfange det…. Eller også er det endnu en af grundene til, at min IG er deaktiveret.. ??

2016-09-25-09-34-05-2

Dette billede er endnu et af synderene for, at jeg pt har en deaktiveret IG. Et sløret lidt kunstnerisk filter er ikke nok, til at narre IG algoritmerne (altså, hvis jeg ikke er det, som det ægte hedder, kan vi så bare lege at det hedder algoritmer?).

 

Processed with VSCO with a5 preset

Det er ikke nok at dække kanten af ballerne med sæbeskum. Jeg er ret sikker på, at dette billede (mit mest likede i 2016) var dråben, der fik bægeret til at flyde over. ALT for meget syndig lænd !

 

2017-01-15-11-57-29Her er et af de seneste #NakedSunday billeder fra min SnapChat, som jeg egentlig selv mener er et ret uskyldigt og sjovt billede, men det kan potentielt få min SnapChat slettet .

Og så til nogle videoer, som åbenbart er så PORNOGRAFISKE og UDPENSLENDE SEKSUELLE at de brød YouTubes regler, og derfor måtte playlisten (dog ikke selve videoen) slettes.

 

Jeg håber virkelig ikke, at i har mistet jeres sjæl ved at se disse syndige billeder / videoer.

Jeg tør godt selv at sige, at jeg er stødt på langt mere provokerende og/eller seksuelle ting på de nævnte sociale medier. Jeg mener nok heller ikke, at den nøgne krop i sig selv er et problem eller at dans = seksuel adfærd.

BOOTYLove

1 comment

  • Kæreste Louise. Du er langt frem i tiden end de fucking instagram eller fb fatter. De skal skovle penge ind gennem reklamer. De er så konservative til fingerspids som kvalmende. Jeg elsker din personlighed, dig so person, din kunst og elsker din krop og vil tilbede den for den giver mig håb og energi til min hverdag. Jeg håber at du optræder nøgen snart hvor jeg og andre nudister/naturalistiske kunne nyde synet med respekt og kærligjed. Jeg holder så meget af dig💜 True & unconditional love fra din beundre🌹

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er slut med NakedSunday