Ny FAV drama reality show

Mine lår er ikke for store, jeres støvler er for små!

Hey Twerklings og BOOTYLovers

Thigh high boots er helt klart min TING for tiden! Jeg elsker looket, de sidder bedre fast end åbne stiletter og når det er pissehamrende koldt udenfor, er det meget praktisk med en masse stof!

Jeg har tilgengæld opdaget, at sko-designerne bruger målet på mine lægge til lår størrelsen på støvler. Jeg har nogle gode stærke lår og muskler fylder altså. Mine lår er ca. 65 cm i omkreds, der hvor de er bredest, og det er sjældent at der er plads til det i en standard støvle.

Det har virkelig irriteret mig, da jeg meget gerne ville med på thigh high bølgen, men det nærmest har været umuligt at finde noget, der kan passe over læggen.

Så jeg har gået rundt og brokket mig over, at mine lår var for store til thigh high støvler indtil

min gode veninde Lena lærte mig for noget tid siden, at det ikke er mine lår, der er for store (som jeg altid har sagt) MEN det er støvlerne der er for små!

OG det er så vigtigt!

For selvom jeg elsker mine stærke lår (som jeg har arbejdet hårdt for at få så stærke som de er *host host jeg benpresser 300kg*) så kommer jeg til at nedgøre dem, når jeg taler sådan.

Det er jo netop ikke mine lår der er FOR store, for der er intet galt med dem, det er støvlerne, der ikke passer til mine mål! Og det er tøj og skos job at passe til vores kroppe, ikke vores kroppe, der skal ændres til at passe til tøj og sko!

Jeg har dog fundet nogle støvler, der gerne vil passe mine lækre lår !

Tricket er stretchy stof & snører !

2016-12-03-10-14-14

Disse støvler er mine mest COMFY boots. De er både i stretchy materiale OG har en lille snøre i toppen sådan at de hverken er for store eller for små !

De er fra ASOS, men findes der desværre ikke længere – disse er dog MEGET lig

KØB HER

De fås også i sort

KØB HER

Jeg ÆLSKER også mine sorte lak og snøre støvler, fordi snøren gør at de præcis passer til mine ben!

img_4827

Lak/Latex er et meget Ustretchy materiale, så for at jeg kunne joine denne tendens tilføjede jeg lige snører og vupti, så er støvlerne costume made til mine ben.  PS. De er købt fra en sexbutik, men de er stadig super FAB!

KØB HER

 

 

skaermbillede-2017-02-01-15-03-01

Disse støvler er jeg fuldstændig FORELSKET i, og har derfor været nødt til at bestille dem hjem 3 GANGE (!!!) fordi, de er for små på mine lår! Så hvis nogen af jer mangler et par rosegold støvler i  38, sælger jeg dem for 900kr 🙂

Mine demin støvler er mit nyeste køb (ud over guldstøvlerne som er på vej for 3. gang).

Jeg er helt opppe og køre over, at jeg rent faktisk kan passe denim støvlen, da jeg har kigget på en del modeller på nettet, der helt klart har været for smalle på låret. Denim trenden minder mig om de gode gamle dage, hvor Britney og Justine rockede matching denim sæt på den røde løber. Jeg selv kører en mere Kim K (after paris robbery) stile med denim støvle, denim choker og en oversize hoodie.

img_4840

KØB HER

Bemærk at disse er fra USA, og man skal derfor medregne told og moms i prisen 🙂

BOOTYLove

NB. Nogle af disse link tjener jeg affiliation på, men jeg står 100% inde for at alle støvlerne er FAB  og linker til dem, pga. efterspørgsel fra jer 🙂

PPS. Vi har jo alle sammen forskellige kroppe. Min gode veninde Katja har f.eks. ofte problemer med at støvlerne er for brede eller for korte (ikke at hendes ben er for tynde og lange).

For jer med tyndere ben vil jeg anbefale disse støvler, som jeg selv ville ønske jeg kunne passe 🙂

skaermbillede-2017-02-02-11-19-39Clear thigh high heels fra Missguided

KØB HER

skaermbillede-2017-02-02-11-24-40Disse super lækre denim støvler, der er nedsat med 60% også fra Missguided

KØB HER

skaermbillede-2017-02-02-11-28-47

Disse smalle men super super sprøde lak støvler,d er fås i både rød og sort og er med gennemsigtig hæl!!

KØB HER

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny FAV drama reality show