Mine lår er ikke for store, jeres støvler er for små!

Jeg gider virkelig ikke diskutere med dine fordomme

Hey Twerkings og BOOTYLovers

HOLD NU KÆFT hvor er jeg træt af at diskutere med folk, der ikke har sat sig ind i, hvad de taler om! Det er virkelig utroligt, hvor mange mennesker, der danner sig meninger baseret på, hvad de antager og herefter kræver, at jeg skal stille op og debattere med deres overbevisninger.

Jeg gider virkelig ikke diskutere med dine fordomme!

Jeg vil super gerne debattere og diskutere – det er slet ikke det – men jeg gider simpelthen ikke de der SoMe debatter. For det første er de sjældent særligt konstruktive eller særligt indbydende (folk taler exceptionelt grimt i den slags samtaler). For det andet så har jeg (undskyld antydning af arrogance) ret meget andet at lave end at sidde på facebook og diskutere med enkeltpersoner om den samme sag, som jeg udtaler mig om i større medier. Er ideen med et medie som f.eks. Politiken ikke, at jeg ikke behøver at gå fra dør til dør i HELE DK og fortælle, hvad jeg synes om vold og hverdagssexisme.

Men hvis jeg så skal tage den der facebook-tråds-diskussion, så ville jeg bare ønske, at de mennesker jeg skal tale med, havde researchet på mig og mine holdninger bare en lille bitte smule.

Selvom det måske er meget at forvente af helt almindelige mennesker, når selv en garvet journalist som Mette Fugl ikke lige googler og tjekker, at jeg er ambassadør for et projekt, der arbejder med partnervold, før hun klantrer mig for ikke at gå op i de “rigtige” feministiske sager… såsom vold.

Her er et eksempel fra en diskussion for et par dage siden:

 

Jeg har planlagt min næste #FeministiskeTwerkshop  og min homie Nikolai deler eventet 🙂

skaermbillede-2017-02-05-23-26-33

Det får en af hans bekendte (identiteten er sådan set ligegyldig, da personen blot er et eksempel på en masse menneskers adfærd) til at lave en MetteBird – vi skal kraftedeme ikke komme her og kalde noget feminisme, som hun ikke har godkendt.

skaermbillede-2017-02-05-23-46-49 skaermbillede-2017-02-05-23-46-59skaermbillede-2017-02-05-23-47-44

Nikolai kommer faktisk med en helt fin forklaring, synes jeg, og da hun selv efterspørger en verbal forklaring af sammenhængen imellem twerk og feminisme (hvilket fremgår af eventet, hvis hun havde klikket på det) tilbyder jeg hende en. Dette afslår hun på en relativt nedværdigende og ikke særlig rar måde (hold da kæft, hvor er det underligt at jeg ikke har lyst til at diskutere med folk på nettet).

 

skaermbillede-2017-02-05-23-48-06 skaermbillede-2017-02-05-23-48-12

Jeg pointerer, at jeg ikke synes hun taler til folk på en særligt sympatisk måde, hvorefter hun svarer:

 

skaermbillede-2017-02-05-23-48-20

Det virker umiddelbart ikke som et reelt spørgsmål, eftersom hendes attitude og måde at tale til mig vist afslører, at hun ikke mener, at jeg bruger min tid på nogen som helst andre end mig selv…

skaermbillede-2017-02-05-23-48-57 skaermbillede-2017-02-05-23-49-04

ÆRLIGT, hvor mange af jer ville have lyst til at indgå i en diskussion med en person, der taler sådan til jer og virker til allerede at have en relativt forudindtaget mening om jeres person og jeres meninger?

Jeg sender hende links til de 5 sidste ting, der har omhandlet min feminisme. Vores (yndlings) Zetland artikel, #GirlSquads svar i Politiken på Mette Fugls kritik af os og to af mine seneste blogindlæg om feminisme. Ikke noget man umiddelbart skal være Sherlock Holmes på google for at finde.

ZETLAND

POLITIKEN

DEN RIGTIGE FEMINISME

NAKED SUNDAY OG YTRINGSFRIHED

NATIONEN GÅR AMOK

skaermbillede-2017-02-05-23-49-16

Hvilket ændrer både hendes tone og mening.

Tænk nu hvis hun, før hun lavede en METTEFUGL, bare lige havde researchet det emne, som hun havde så ophedede og ret markante holdninger til.

Jeg bliver jo ikke primært omtalt ift. twerk; på det seneste har al min medie- omtale været ift. at se twerk som feminisme, hvilket var præcis hvad hun reagerede på in the first place (da twerk kun hørte hjemme i musikvideoer, hvor musikken var for dårligt til at være i fokus – hvilket er mega snæversynet ift. dans og den historiske udvikling af twerk fra afrikanske danse).

HVAD FANDEN FORVENTER HUN EGENTLIG af mig, når hun kommer med sådan en attitude og en mening om mig. Hun er jo ligeså slem som Nationen, da det er præcis de samme fordomme, hun dømmer mig ud fra og præcis den samme snæversynethed, der gør at hun ikke sætter sig ind i tingene.

skaermbillede-2017-02-05-23-49-24

Og det er da skønt, at vi ender med at være enige – men jeg kan jo ikke sende links til hver enkelt person i DK. Det ville da være super lækkert, hvis folk lige selv tjekkede op på ting, før de besluttede sig for at have en saglig mening om dem!

 

skaermbillede-2017-02-05-23-49-32

Måske er det utroligt meget at forlange, nu når man også gerne må lyve selvom man er præsident *suk*

BOOTYLove

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine lår er ikke for store, jeres støvler er for små!