Mænd kan jo ikke blive voldtaget!

Fuck mig for ikke at tage i spa med fremmed mand, ja det er fair!!

Hey Twerklings og BOOTYLovers

Har i nogensinde prøvet, at en fremmed person skriver søde ting til dig ? Det er jo altid dejligt at få et kompliment. Man siger tak og lever videre med sit liv.

Men hvis så bliver ved og ved, kan det godt være lidt anstrengende, især hvis man pænt allerede har sagt tak, men nej tak til at tage ud med dem.

Jeg tror de fleste kvinder kender udviklingen. Først får man ros, rigtig meget ros, uden man rigtig har bedt om det eller gengælder det. Så bliver det en smule akavet, og man siger tak men nej tak til hvad end man får tilbudt. Så bliver vedkommende ved og ved og ved, hvilket man ignorer og en dag vågner de op, indser at man ik’ gider dem… OGSÅ skal man svines til!

For det er da helt fair, at fordi du sys jeg er lækker og gerne vil date mig, skylder jeg dig noget !

 

 

skaermbillede-2017-02-26-16-58-38

Tak det var da meget sødt sagt… Juni 2015 !skaermbillede-2017-02-26-16-58-46

Ok, nu bliver det sådan lidt meget… især fordi jeg ikke har svaret, så det er bare en monolog fyren her har gang i… Og selvom der er gået 4 måneder, synes han ikke at den er færdig.. Oktober 2015 !skaermbillede-2017-02-26-16-58-53

Jamen, ihærdig er han da.., og ret upassende ! November 2015!

skaermbillede-2017-02-26-16-59-00

Han mener også, at han gerne skal fortælle mig, hvad jeg skal gøre…. sådan scorer man SLET ik mig! Så Tak men nej tak – hvilket jeg synes er ret høfligt!

2017-02-26-13-57-06

Men i hans verden betød det bare MER… Det betød, ja jeg vil da sygt gerne se dig i bar overkrop – tænkt at jeg misser ALL THAT!!!

skaermbillede-2017-02-26-16-59-08

Han ignorer, at jeg klart sagde NEJ til en date og skriver igen om jeg vil med ud (fordi GRATIS spa og mad må klart ændre min mening) og dette i Marts 2016. skaermbillede-2017-02-26-16-59-15

Denne besked tikker så ind i dag 26 Febuar 2017 (!!)

Fodnote til dem, der ligesom den unge mand her ikke kender ordsproget om ræven og rønnebærene 🙂 Mere en 1 år og 3 måender EFTER, at tydeligt har udtrykt at jeg IKKE er interesseret! MEN nu ska han da lige give mig gode tv-råd (fordi han ved en masse om at være på tv?). Siden jeg slet ikke værdsætter hans mainsplaining af tv- optræden bliver han lidt bitter. Er der nogen, der ved hvilke grå jeg skal bruge ??

2017-02-26-12-45-26

Til dem der ikke kender til ordsprioget 😉 Sådan som fyren her, heller ikke gjorde!

skaermbillede-2017-02-26-16-59-22

Åh, nu er min hjerne faldet ned i min røv (uuuhh ser min røv så stor ud!!) og fuck me very much 🙂

Sød og sympatisk type, not creepy or stalker alike at all :/

BOOTYLove

 

 

 

1 comment

 • Rune

  Ahhh Louise
  -Man skammer sig sgu helt på sit køns vegne når man læser ovenstående forvirrede mands persons tåbelige fremstillinger.
  Men i gør det godt i 3, og der er fokus på debatten. I kommer med et vidunderligt tvist -tænk sig at 3 skønne kvinder med omløb i pæren ikke lader stå tilbage at vise krop og køn og beskrive en udledende seksualitet. Hvis der er noget der skriger kvindefrigørelse er det da netop jer, og hvilket fantastisk retur svar til Mette Fugl.
  Jeg hylder jer oprigtigt, og glædes over at se hvor meget verden lader sig flytte på de blot 10-15 år fra min generation til jeres. Så er håb for fremtiden -det er tiltrænkt, og når kvinder en dag tør være kvinder og leve livet frit og stille krav til omverdenen, så får vi også bugt med ligeløns-opvask-indkøbs-barsels paradigmet som er gået i stilstand i dag.
  Bliv for Guds skyld ved!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mænd kan jo ikke blive voldtaget!