Kære Insta, hvorfor må de være nøgne når jeg ikke må ?!

Katte-clairvoyant – hvad skal vi spørge Kaja om ??

Hey Twerklings og BOOTYLovers

Hvis i kender mig bare lidt, så ved i, at jeg bor sammen med min kat Kaja, som jeg mere eller mindre betegner som min livspartner.

2017-03-27-21-39-03-1

Kaja fyldte 19 år d 16 marts, og har derfor en ret central plads i mit liv.

Hun er også en ret speciel kat, idet 99% af mine venner er dødeligt bange for hende.

Og det er med god grund!

Kaja har angret samtlige fyre jeg nogen siden har haft med hjemme, og de fleste af mine venner.

Gammel sur kat tænker i, næh sådan har hun faktisk altid været.

Hun er meget god til at sætte grænser LOL.

Ja, hun bider ofte også mig. F.eks. hvis hun ikke lige gider at blive aet mere eller rive ud efter mig, hvis jeg prøvet at tage min trøje, som hun har besluttet at sove på.

Hun er jo også sød.

Processed with VSCO with t3 preset

Hun kommer og sover på min hver nat, ofte kan jeg ikke sove før hun ligger sig på mig.

Hun bliver altid glad når jeg kommer hjem og nogle gange også når hun vågner op efter at have sovet, og jeg er der (ofte fordi hun sover på mig). Så spinder hun helt vildt og gnider sit lille kattehovede op af mig.

Hun bliver også ALTID glad når der er mad i vente. Om det så er min mad eller hendes egen  (men mest min selvfølgelig).

Nåh 19 år med katte-symbiose har jo gjort mig lidt nysgerrig: hvad synes hun egentlig om de mænd jeg dater (haha, dem ka jeg nærmest ikke engang lide, self kan hun ikke lide dem), hvorfor hader hun at jeg løfter hende så meget, hvorfor nægter hun at drikke sit eget vand og insisterer på at drikke af mit vandglas og vigtigst af alt, var det en reel trussel, dengang hun løb ud under sofaen og lige tappede en fyr jeg datede på foden, for at vise at hun til altid kunne fucke ham op ??!!!

Processed with VSCO with a5 preset

ALT dette og endnu mere får jeg svar på i morgen!!!

Jeg får besøg af en dyre clairvoyant og jeg er SÅÅÅÅ spændt!

Så hvis i har nogle spørgsmål i gerne vil have svar på, fra Kaja (jeg gætter på hun også kan spå om EM resultater ?) så må i endelige kommentere på indlæget, og jeg vil stille jeres spørgsmål og blogge svaret 🙂

BOOTYLove

 

9 comments

 • Sonja E. Møller

  Tusinde tak for alle dine input, Twerk Queen Louise! 🙂 “Og så må du og dine veninder gro nogle kæmpe æggestokke og komme ind i kampen.” Ha ha ha elsker det udtryk :)) Vi prøver, vi prøver…. Men vi tør alligevel ikke gå udfordrende klædt i et socialt belastet boligkvarter…. Vores personlige sikkerhed betyder nok mere, end vores kamp for feminismen….. Mange hilsener, Sonja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sonja E. Møller

  Kære Twerk Queen Louise,

  Ført og fremmest: tak for dit gode arbejde. Du er en glimrende formidler og du gør det fantastisk godt!

  Louise, vi er flere piger, som ønsker om du kunne sætte fokus på en vigtigt sag. For du er rigtig god til at kæmpe for feminismen, og ingen af os her er så gode til at formilde tingene i pressen, som du er.

  Sagen kort fortalt: 

  Vi er 4 veninder (i 20’erne). Sommeren er lige om hjørnet – og vi elsker – men også hader sommeren…

  Hader, fordi:

  De seneste 3-4 år er det blevet ret svært for en ung kvinde at gå rundt alene i København uden at få klamme tilråb fra det modsatte køn. Bevares – ingen af os fire går udfordrende klædt! Men vi er da OK flotte piger, vi synes at det er på sin plads at gå i en lårkort nederdel om sommeren i når 30 graders varme. Det er vel OK, når man er ung og nogenlunde pæn. Man skal netop gøre den slags mens man er ung og frisk – for når men er 65 år gammel, er det for sent.

  Men problemet er, at det er blevet sværere og sværere at have sommertøj på…

  Fordi diverse mænd og fyre kommer pludseligt med klamme tilråb midt på gaden – ja nogle gange endda midt på dagen!! – på en tilfældig tirsdag formiddag. Det er OK at mænd pifter efter een – men ligefrem at råbe “luder” efter een, når men lige har været til møde i Erhvervsstyrelsen og har pænt office sommertøj på, er direkte sårende!

  Og mine veninders veninder er også begyndt at opleve det samme.

  I en grad, hvor mange piger dropper fx. at have sommershorts og lårkorte nederdele til fordel for jeans og sweatre. Ja… om sommeren!

  Og igen: det er ikke fordi at nogen af os ser “billige” eller “udfordrende” ud. Tværimod – vi er almindelige søde friske piger, der klæder os ligesom 99% af danske piger – dvs. frisk sommertøj.

  Twerk Queen Louise – kan du sætte fokus på dette problem i medierne? For det ER et voksende problem, som ingen tør røre ved. Og det er supertrist…

  Det kan ikke være meningen af flere og flere unge kvinder bliver nødt til at pakke sig selv ind i sweatre i 30 graders sommervarme, fordi vi er bange for tilråb som fx. “luder”.

  Det er en meget trist udvikling.

  Mange hilsener,
  Sonja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Twerk Queen Louise

   Hey Piger
   Tak for jeres søde ord og tiltro til mit arbejde…
   Jeg starter lige hos dig Sonja 🙂
   Når du skriver sætningen: Bevares – ingen af os fire går udfordrende klædt! Men vi er da OK flotte piger, vi synes at det er på sin plads at gå i en lårkort nederdel om sommeren i når 30 graders varme. Det er vel OK, når man er ung og nogenlunde pæn. Man skal netop gøre den slags mens man er ung og frisk – for når men er 65 år gammel, er det for sent.
   bliver jeg lidt ked af det, for her taler du ind i præcis samme sexistiske struktur, som du beder mig nedbryde.

   1) cat calling, sexisme og/eller slutshaming har INTET med kvinders adfærd eller påklædning at gøre! Det er KOMPLET ligegyldigt for denne sag, om i er “udfordrende” klædt på eller pakket ind. Kvinder i burkaer bliver også kaldt ludere. Så PLZ undgå at gå i denne fælde. Denne tanke gang, at det er DIN skyld, at en anden tager valget om at råbe noget super grimt efter dig, er en installeret tankegang, der har til hensigt at kontrollere din adfærd – hvilket den tydeligvis og desværre gør.
   Befri dig fra den kontrol ved at tage præcis det tøj på og opfør dig præcis som du vil, og VID at når nogen råber grimme ting, er det DERES ansvar og deres ansvar alene og det har faktisk intet med dig at gøre!
   del to: skal vi ikke også befrie os fra samfundet ide om, at det kun er unge (og tynde og smukke) mennesker der har ret til at have en krop, der må vises frem (eller en seksualitet for den sags skyld). Hvis du har det varmt og har lyst til at tage en lårkort på når du er 65 år, så håber jeg VIRKELIG at du gør det!

   Ideen om, at nogle piger er “billige” er jo også en smart installation, fordi den får dig og dine veninder, der ikke har lyst til at blive identificeret som denne gruppe, til at rette jer efter normerne “pæne piger gør sådan, billige piger gør sådan”. Det er den mest firkantede luder/madonna måde at regulerer kvinder på!
   Mit forslag til dig og dine veninder er, ikke at sætte jeres lid til at jeg ændre verden, men at tage sagen i egen hånd og tage magten tilbage!
   Tag det tøj på i har lyst til, og hvis i så oplever nogen være modbydelige og overskride jeres grænser verbalt, så vid at i ikke har gjort noget galt, og placer skylden for problemet der hvor den høre hjemme – hos catcalleren! Sig fra! Sæt grænser, bed folk om at holde deres kæft, støt op om hinanden, stop og og spørg ” hvad de egentlig mener med det? om de selv synes det er en fed måde at tale til andre folk? om de ville bryde sig om nogen råbte efter dem? hvordan de egentlig tror det føles at blive råbt efter på den måde? eller om det var noget de kunne forestille sig deres mor, søster eller datter ville bryde sig om??
   its time to action!
   Stop med at lade jer kontrollerer at skam og skyld og tag magten tilbage, og tag den lårkorte på og drop ideen om “den billige luder”.
   BOOTYlove

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sonja E. Møller

   Kære Twerk Queen Louise,

   Tak for dit gode svar – wow du har sat mange gode tanker i gang hos os! Du har fuldstændigt ret – hvorfor skal en kvinde på 65 ikke få lov til at tage en lårkort nederdel på om sommeren? Hvem bestemmer over dette? “Tøjpolitiet”? Det er jo samfundet, der jar skabt disse uskrevne regler og normer. Og faktisk også kvinder, som forsøger at holde andre kvinder nede. Du har glimrende pointer, Louise! Det handler netop om at gøre op med begrænsende overbevisninger. Det er intet galt med os (mine veninder og mig) – men det er de andre (folk, som kommer med grimme tilråb) der har en problem. Alligevel tænker jeg på: hvordan praktiserer man denne tankegang ude i det virkelige liv? Tager jeg igen en lårkort nederdel på om sommeren og bliver jeg igen kaldt en “luder” af en tilfældig forbipasserende, er det jo superhårdt… Ja, jeg kan naturligvis råbe efter ham. Men hvis han kører i en bil, og jeg går på fortorvet, er han jo for længst væk… En af mine søde veninder gik for 2 måneder siden i en socialt belastet boligkvarter. Hun havde flotte overknee støvler på, og dette har givet hende ikke andet end ballade og “luder” tilråb. Det blev så slemt, at hun fik kastet affald på sig, da hun gik forbi et etagebyggeri. Nogle – vel og mærket piger!! – tømte en hel affaldsspand lige på hendes hoved (!!!), da hun gik forbi deres vinduer. Hun blev rystet! Stakkels pigebarn har derefter smidt alle sine overknee støvler ud… Ja, denne tankegang gennemsyrer hele vores samfund. Se, selv jeg gik ind i fælden, og jeg tænker at “nu må jeg hellere tage noget tækkeligt tøj på, for hvad vil de andre nu sige og tænke om mig”. Aaaargh! Men jeg vil jo GERNE tage præcis dét tøj på jeg har lyst til! Jeg gør det jo for min egen skyld – ikke for DERES skyld. Men hvorfor skal DE bestemme over mig? Hvordan ændrer vi denne mentalitet? Der er brug for en revolution….

   Mange hilsener,
   Sonja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Twerk Queen Louise

   Hey igen
   du har ret i, at det er super grænseoverskridende og sindssygt at du, dine veninder og alle andre kvinder skal udsættes for s¨danne ting i 2017 !!! Og ja der er brug for en revolution! MEN revolutionen er i dig, og ikke et sted uden for!
   JA, det er hårdt at der blev råbt luder efter din veninde,men det har ikke noget med hendes sko, eller din lårkorte nederdel at gøre. Hun kunne ligeså godt have haft en bruka på, og der var blevet råbt af hende. Det øjeblik i begynder at give jeres tøj go opførelse skylden, har “de andre” vundet. Det er dem der er noget galt med!
   JA, det er hårdt at gå imod normen, fordi man så skal stå imod at blive kaldt luder, når man tager det tøj på man vil, siger de ting man vil, har det job man vil osv. MEN sådan er det.
   Det burde ikke være sådan, men sådan er det lige nu (desværre). Jeg bliver hver dag kaldt luder. Det er ikke det sjoveste i verden, men efter lidt tid rammer det sgu ik rigtigt længere. Jeg stiller mig gerne op og bliver kaldt luder, hvis det betyder at min datter ikke skal blive kaldt det, når hun engang begynder at tage valg. Læs noget af det jeg/ vi har skrevet om, hvilken funktion ordet luder har ift. at kontrollerr kvinder. Det gør det nemmere. Og så må du og dine veninder gro nogle kæmpe æggestokke og komme ind i kampen 🙂 Vælg de dage hvor i har overskud, og brug hinanden til at bekræft at det IKKE er jer der er galt ppå den, men ham der kører forbi i bilen og råber der er en kæmpe sexistisk idiot! u can do it !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joanna

  Jeg kunne godt tænke mig at vide om katte, eller Kaja. (Har selv en kat, Lars som er en stor del af min lille famillie) ved at de er elsket. Og så hvis du lige kunne lokke euro jackpot tallene til fredag ud af hende så ville jeg blive glad.. hun går selvfølgelig 50% af gevinsten hvis hun får ret.. 😁😗

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Twerk Queen Louise

   Jeg spørg hende… !! Desværre måtte katte hviskeren aflyse, så det bliver i næste uge :/ håber stadig der er euro jack der…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Stadsbjerg

  Hej Louise!
  Jeg skriver her, fordi jeg ikke lige kunne finde din mail nogen steder – egentligt er det super irrelevant for dette indlæg, og det må du sgu undskylde!

  Jeg er i gang med min bachelor i psykologi, og vil gerne se på hvad fjerdebølgefeminisme er, samt hvad den kropsaktivisme som især ses i denne bølge har til formål at gøre. I den sammenhæng tænkte jeg på dig, som er en af ‘forkvinderne’ for fjerdebølgefeminismen – og så har du jo selv en kandidat i psykologi! Jeg vil derfor høre dig, om du har forslag til, hvilke social- og personlighedspsykologiske teorier der ville være gode at anvende til at analysere fjerdebølgefeminismen.

  Du er i hvert fald meget velkommen til at skrive tilbage på min mail, for jeg vil super gerne høre dit perspektiv!

  Knus, Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære Insta, hvorfor må de være nøgne når jeg ikke må ?!