Bare bryster er BARE bryster !

Ny crem imod rynker på fissen ?!

Hey Twerklings og BOOTYLovers

I går var jeg til noget af et blogger event, nemlig lanceringen af det nye produkt “The Perfect V”.

Ok, jeg må ærligt indrømme (for med ærlighed kommer man længst), at jeg har ikke tjekket hvad festen var for. Jeg havde set ordene “intim” og Alex Vargas !! Der stod desværre “koncert” efter intim (øv øv!) men det var nok til, at jeg var hooked (ærligt han er tooooooooo die for !).

     2017-06-09-11-07-49

Avonda Nelson Urben (CEO for Percet V) som jeg forsøgte at lære at twerke på den røde løber 🙂

Så det var faktisk først da jeg stod på den røde løber, at jeg fandt ud af at festen var for “Perfect V”. Det var jo lidt akavet, da pressen spurgte mig om, hvad jeg synes om produktet (øhhh flot Louise!), men det plejer at være Nikita, der har styr på ting og mig, der kommer lidt for sent og er forvirret.

Jeg krøb da også til korset og spurgte pressen om, hvad denne her crem var for noget…. for med ærlighed kommer man længst.

Og så gav alting jo mening: det var en tissekonecrem !!!

Perfect V as in Vagina, kom nu Louise det burde du ha set komme!!

Nåh men så langt så godt.

Perfect V skriver selv:

V’et er kvindens lille smukke trekant der nogen gange er nydelig, nogen gange rodet, men altid perfekt og unik på sin egen personlige måde. Faktisk ligesom en trendy hårfrisure. Hvordan du vælger dit V skal se ud følger ofte tidens mode.

Vi vokser det, sugar det, barberer det, tatoverer det, farver det – og nogen gange solbader vi det også. Efter den behandling forventer vi så det forbliver smukt! Den sarte hud i vores ansigt og på halsen får enorm opmærksomhed både dag og nat efter meget mindre hårdhudet behandling, men når det kommer til vores ”V” – ingenting. Indtil nu…

Det lyder jo godt! Jeg er ALL IN på at tage sig af sig selv, og især sin Vajayjay, der jo ikke altid får den opmærksomhed den fortjener. Især hvis den udsættes for voks/sugar, barbering (der ved vi godt alle sammen, at der skal noget seriøs grooming til efter), sved (åh især om sommeren når man sveder og har kjole på, og ens trussekanter skarver og laver røde mærker), træning og ikke mindst sex.

Så fedt fedt fedt at nogen sætter fokus på, at man gerne må tage sig af og give lidt ekstra opmærksomhed til et (nogen gange forsømt eller lidt mistreated område). MEN hvad jeg ikke er nede med er, hvis det handler om en rynke crem til fissen eller et ny omgang skønhedsideal og et nyt kapitalistisk foretagende (omg du SKAL bruge 249 kr på en crem til fjabben ellers er du en dårlig og mislykket kvinde).

2017-06-09-11-08-06

Spoiler allert: denne crem kan ikke købe dig til at ligne smukke Mathilde Gøhler og et harmonisk liv i sort og hvid i de smukke omgivelser på Skodsborg kurbad følger heller ikke med (jeg har spurgt!).

Så vær lige sikker på hvad du køber og hvorfor du køber det her produkt.

Selv elsker jeg en omgang kokosolie på hele kroppen inkl. min punani, især fordi det er nemt at smører hele kroppen ind i det samme, men jeg er da spændt på at prøve om the Perfect V kan noget mere end øko kokosolie fra Fakta til 27 kr.

Og skal vi lige slå en ting fast: Der er altså ikke nogen grund til at frygte en rynket fisse !!!

Vi får pushet nok produkter i forvejen igennem en angst-panik over at miste vores ungdommelige look, som alle jo ved er kvinders største værdi i livet, så STOP lige jer selv før i frygt-køber et nyt produkt, fordi at industrien har skabt et behov i slet ikke vidste i havde.

2017-06-09-11-02-51

BOOTYLove fra mig og Guldpigen

PS. Noget jeg langt heller vil pushe, og som jeg er sikker på både holder en ung, smukke og lykkelig er en rigtig god orgasme! Så når vi nu er igang med fisse-wellness så lad mig lige promoverer oralsex ! Det er gratis (eller det kan det i hvertfald være) og så er det helt klart noget der burde være LANG mere på dagsordenen .

Det mener min Homiette Guldpigen også i sin nye og SUPER grineren sang “Ommer”

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bare bryster er BARE bryster !