Mit første folkemøde - menneskesmugling, døde biler og verdens korteste shorts

How to survive Roskilde – når man er en QUEEN!

Hey Twerklings og BOOTYLovers

Dem af jer der følger med på snappen (Bigredisback) ved, at jeg har tilbragt en del tid i denne uge på Roskilde Festivallen. Først var jeg dernede i opvarmningsdagene med AskovFonden og KBH plus som jeg er ambassadør for, og så skulle jeg selvfølgelig lige derned i musik dagene og have det sjovt. Det er dog lidt udfordrende at have det sjovt med en forstuvet fod, et hævet knæ et en stemme, der vist smuttede efter de første 4 timer søndag. LOL.

MEN en udfordring er jo en udfordring og ikke en stopklods! Det er i år min 5 gang på roskilde, og da min veninde tog med for første gang, fandt jeg hurtigt ud af, at jeg jo er FYLDT med overlevelses råd og HACKS til QUEENs på Rossen. Så her kommer min overlevelses guide / de vigtigste  7 regler på Festivallen:

Processed with VSCO with a5 preset

REGEL NR 1!

HOLD DIG VÆK FRA HEGNET !! Det her var det FØRSTE og klart det vigtigste, jeg fortalte min veninde. Hold dig langt væk fra hegn, trær, buske, vægge, stolper og alle former for vertikale materialer, for de er tisset op af ! Det er altid fantastisk at se, hvor stærk et symbol sådan et hegn er for tissende mænd. De starter jo med at stå og tisse ret tæt op af det, af praktiske grunde (at skjule deres tissende diller lidt og for at samle tissen ude i siden af festivals pladsen). Dog udvikler det her sig jo længere man kommer ind i ugen, fordi mudderet (der er tis og jord) ikke er noget man må træde på (the floor is pee-lava!), så de tissende mænd rykker helt op til 5 m vær fra hegnet. Men vender dog stadig religiøst med dilleren i mod hegnet (der jo så ikke længere fungerer som diller skjuler). På samme måde skal man fanatisk undgå alle træer og buske områder, de de også er fulde af tis!! OG undgå mudderet, for the love of GOD!

skaermbillede-2017-07-01-12-30-40

Billede af Stine Tidsville for Politiken : Hele Holdet til The Weeknd koncerten

REGEL NR 2!

Håndsprit og lommeletter (også kaldet lommetørklæder – ja det var en heftig diskussion nede i en camp!). Disse to ting er MUST at have på sig til alt tid, sammen med sekundære must ting som halspastiller (eller rå ingefær, hvis du er mig), nøgler, danskort og powerbank! MEN håndsprit er nummero uno! Du kommer til at møde masser af folk du kender. Gamle studiekammerater, folk du har knaldet med, folk du har planer om at knalde med, dine bedste venners venner osv! Og de vil hilse! De er fulde og kærlige og de vil have fysisk kontakt! Jeg ÆLSKER jo at hilse på folk og Roskilde er nice, fordi jeg møder en masse, der følger mig og mit projekt, og det er pisse hamrende nice at i kommer op og siger hej til mig ! MEN så er det bare også pisse hamrende arrogant, hvis jeg ikke giver jer hånden. Og sorry, det her er sexistisk, men jeg hader at give jer mænd hånden, for jeg VED godt at den ikke er blevet vasket siden i har rørt ved jeres diller! Så derfor er håndsprit LIGE bag efter et MUST! Og så forsøg at undgå håndtryk ved at lave knockles i stedet!

REGEL NR 3!

BRUG KUN DE HVIDE TOILETTER! Jeg kan ikke understrege hvor vigtigt det her er NOK! De blå toiletter er dem, der giver den fulde camping-oplevelse, hvor du får lov at se, lugte og nogle gange røre, hvad dem før dig har fået at spise i løbet af festivallen. Det er et nej tak, til den skønne 3D oplevelse for mig. Hvide toieltter på Ros betyder SKYL og rindende vand! I mediebyen betyder det også masser af plads og håndvask og sæbe. Så få fat i Mediearmbånd BARE af den grund, og planlæg dine koncerter så du kan komme tilbage i mediebyen og tisse imellem dem.

REGEL NR4!

Denne her går igen ud til medie-bys ambåndsindehaverne. Sørg for at komme ned på festivallen FØR garderoben er fuldt optaget! Og så er det ellers vigtigt at pakke en stor taske, med alt hvad du har brug for i løbet af dagen/natten. Varmt tøj, varmere tøj, varmest tøj, noget der er vand tæt, noget der er slutty, en snack (flere snacks), ekstra læbestift, rent undertøj (u never know) og vådservietter! Alle de her ting skal du self ik slæbe rundt på. Så de skal ligge i garderoben, og så skal du have en lille taske (fanny pack) med dine MUST ting!

2017-06-28-18-31-25-1

REGEL NR 5!

Tag hjem og sov! Aint no Queen sleeping in a Tent! Det er et MUST!! Jeg hader camping! Både når det regner og blæser men også når solen skinner og det er sommer. Jeg er vild med når indenfor og udenfor er adskilt og ikke kun af et stykke stof! Jeg har et legit camping traume fra en forfærdelig intro tur i Sverige fra 1 G, og siden har jeg ikke ligget i telt. SÅ at tage hjem til 2200 NørreBronx er et MUST for mig! Om jeg så skal gå hele vejen ! Af de 5 gange jeg har været på Ros har jeg sovet der en, og det var natten efter Major Lazer koncerten, fordi jeg lukkede Medie byen sammen med danserne! Det var 3 ubehagelige timer nede i C. Hvor jeg sov dårligt, jeg havde det koldt OG varmt og blev vækket af dakkedak ! Nok OK ! Så altid hjem og sove rigtigt, spise god mad, tage et bad og være klar til næste dag!

Det har jo gjort mig ekspert i, at finde hjem midt om natten.

Altså, man kan jo have styr på tog tiderne og gå ned i west og tage toget, enten til Roskilde eller nogle gange direkte til KBH Hovedbanegård. Det kører dog kun 1 gang i timen, så hav lige styr på tiderne.

Ellers kan man fange en bus, der kører til Roskilde station ELLER en heldig søndagnat gik jeg direkte ud bag mediebyen og tog en bus hele vejen til KBH.

MEN hvis ikke man skal offentligt, så er tricket jo at finde nogen (i mediebyen som altid), der kører hjem og har en plads til dig. Det er tricky, fordi folk ikke altid har plads, kører hjem når de vil hjem, er til at finde eller er til at stole på (fulde folk siger ikke altid sandheden, de er fulde af bullshit, især hvis de prøver at score dig – jeg har dog fået et ride en gang, fordi en fyr gerne ville have mig med hjem, så han overbeviste sin ven om at jeg skulle i bilen istedet for deres fælles ven, som de var kørt derned med).

Den aller bedste måde at sikre sig et ride hjem er faktisk at være en ressourcestærk person. Og hvilken ressource er i allerhøjest kurs på Roskilde – ærulighed. Hvis du er den, der kan kører en bil hjem, så er du næsten altid garanteret et ride hjem! Min stive kusine overhørte på et tidspunk Ataf sige at han ikke kunne kører hjem, så han måtte sove i sin bil, til en fest bag skatescenen. Hun stak lige hovedet ind i samtalen, og sagde at jeg var ædru (vi kendte ikke nogen af dem, der rent faktisk var en del af samtalen). Og det var den nat jeg kørte Atafs bil hjem OG fik en lang snak om Katharsis, fordi han også havde psykologer i familien. Pisse hyggeligt.

skaermbillede-2017-07-01-12-31-15

Billede fra Reality Portalen: HUSK velour fra top til tå er HEAVEN !

REGEL NR 6!

Hvis det regner, altså ikke bare en byge, men rigtig regner: hel dag regn og mudder, så tag fucking hjem! Det er ikke det værd. Der er Roskilde igen næste år, og udenfor er klammo når det er vådt! Sid i din seng, drik varm kakao, hav sex med en lækker mand/dame/menneske (ikke et dyr, den har Dan Jørgensen lukket) og hav optur over at du ikke er udenfor i regnen.

skaermbillede-2017-07-01-12-30-58

REGEL NR 7!

Hvis du skal have sex på Ros så giv den gas! Hvad der sker på Ros blir på Ros (kinda, alle taler om det men det gælder ikke sådan rigtigt… undtagen klamydia, det kommer helt 100% med ud i det virkelige liv). MEN hvis du skal have sex med nogen som BOR på festivallen hele ugen, så skal det være ONSDAG eller før. Alt efter onsdag er lige lovligt dirty, i hvert fald til min smag. Husk kondom OG håndsprit!

BOOTYLove og HYG jer på årets sidste dag på ROS

1 comment

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit første folkemøde - menneskesmugling, døde biler og verdens korteste shorts