Men er "neger jokes" da ikke sjove?!

Det er ikke mig, det er DIG – og Jeg er bare ikke på!

Hey Twerklings og BOOTYLovers

2017-07-11-09-49-48

Amazin pic and edit by Ekaterina Krarup Andersen.

Jeg tror, at vi alle sammen har prøvet at droppe nogen eller selv blive droppet.  Der er utallige af grunde man fortæller folk/ får at vide, og nogle af dem virker mere plausible end andre:

Ejmen jeg er super allergisk overfor din kat, så det er bedst sådan.

Jeg skal på en lang, lang, laaaaang rejse, så det er bedst at vi slår op nu!

Jeg er bare et sted i mit liv, hvor jeg ikke vil binde mig til nogen.

Jeg er vild med en anden.

Jeg kan virkeligt godt lide dig, men jeg kan ikke med dine veninder /familie/ kollegaer/ roomates.

Jeg har travlt, du har travlt, vi har travlt.

Det er bedst for dig at jeg gør det forbi, for jeg vil bare komme til at såre dig ..

(som om du ik allerede gør det nu lol)

Jeg var i bad (…svar på ghosting i 3 uger)

Jeg har ikke nogen penge

Uh, jeg har desværre allerede en aftale i aften, måske kan vi ses en anden dag

Og selvfølgelig klassikeren: det er ikke dig, det er mig!

Nogle af disse udsagn har jeg fået af vide, nogle af dem har jeg selv brugt. Og jeg tror, at vi alle sammen inderst inde godt ved, at det er bullshit.

Der findes ikke nogle rigtige forhindringer i verden, hvis man virkelig er vild med nogen. Så flytter man til den anden ende af verden uden sikkerhedsnet, man står op midt om natten, kører tværs over landet bare for at se vedkommende i 15 min, man stopper med at have allergi (lol) eller man glemmer alt om vedkommendes familie, venner, roomates osv. Hvis man virkelig vil nogen, så skal man nok få det til at ske.

Aller der har prøvet at have et crush (ikke nødvendigvis engang sådan rigtig -jeg elsker dig, jeg vil føde dine børn- men bare den der kriller-i-mave-jeg-tænker-hele-tiden-på-dig) ved, at alle disse undskyldninger egentlig bare er en kode for: SÅ vild er jeg sgu ik med dig – jeg er bare ikke rigtig på!

Og det kan der jo være millioner af grunde til at man/de ikke er. Nogle gange ser man noget man gerne vil se i en person, og så finder man ud af, at det var de slet ik. Nogle gange dør det magisk bare, når ting ikke længere er nye og spændende. Nogle gange møder man en ny, og ens opmærksomhed skifter. Nogle gange har man måske slet ikke kapacitet til, at lukke et andet menneske ind endnu.

Hvorfor er det så, at man tyer til “nåååh men jeg skal også hjem og give min kat mad” undskyldningerne.

Hvorfor er det så svært, at sige sandheden: im just not that into u!

Jeg har selv brugt min del af bullshit undskyldninger, og det har vel været fordi at jeg ikke vil såre den anden person. Så derfor har jeg tænkt, at det er mindre sårende hvis de tror, at der er en praktisk grund, ude i verden, til at vi ikke er sammen. Det er nemmere end at sige, jeg føler dig bare ikke rigtigt.

Ja, det er helt klart nemmere, men måske er det ikke rigtig at skåne andre. Altså, de gange jeg har fået en bullshit undskyldning “ejmen, det er bedst vi ik ses fordi jeg vil ik ha du bliver forelsket i mig og så såre jeg dig… blabla” så har jeg da godt kunne gennemskue, at det ikke var den ægte grund. D
Det er aldrig rart at føle at man bliver løjet for eller bullshittet og jeg tror faktisk de fleste mennesker, godt kan mærke når man er uautentisk. Altså, actions speaks louder than words, og man kan jo godt mærke når et andet menneske trækker sig væk fra en.

Og så er der jo nogle gange så er det meget rart at der er nogen, indtil man finder “the one”. Så man lader folk hænge lidt “on the hook” eller trækker lidt til i en situation, for at se om der kom noget bedre along.

Så måske var det ikke for deres skyld, at jeg kom med en dårlig undskyldning. Måske var det mere, fordi det var nemmere for mig. Måske havde mit forsøg på at passe på deres følelser, faktisk den modsatte effekt?

Jeg tror helt ærligt, at vi alle sammen burde øve os i, at være mere lige til, sige ting som de var, også når det er svært. Jeg vil i hvert fald øve mig i det.

Nogle gange så er det “dig” og ikke mig. Det er fordi jeg ikke føler sådan her for dig, men det gør dig jo ikke til et dårligere menneske.

Eller måske er det faktist “os” – vores connection”, der sgu ik er, som jeg troede at den kunne være.

De gange jeg har været på den modtagende ende, af sådan en “jeg er bare ikke på”, så er det første mit ego høre: Jeg er ikke god nok. Hvorfor vil du ikke have mig? hvad har jeg gjort forkert? hvorfor er jeg ikke god nok?

Den følelse kender vi vist alle sammen, og den er tæt på uudholdelig at være i.

Så for at overleve det skifter egoet tæt strategi til: hvem fuck tror du lige du er?! jeg ville alligevel ikke have dig, du er grim/tyk/fattig/nederen/dårlig i senge/en luder wat so ever “rønnebærenne er sure sagde ræven” undskyldning egoet kan bruge til at får sig selv til at føle sig bedre tilpas.

Min egen strategi til det er, at (forsøge mit bedste på at) tænke de her ting i stedet for at sige dem, da det aldrig har hjulpet en situation at svine nogen til, slet ikke nogen man faktisk holder af.

Det er aldrig nice at blive afvist, men det er heller ikke nice at afvise. Så vi kan vist alle sammen øve os lidt på begge dele.

Haha og nu kan i jo bruge resten af jeres dag på at gætte på hvilken part jeg øver mig på lige nu 😉

 

BOOTYLove

2 comments

 • Skøtt

  Smuksak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh TAK for dét indlæg!!!!!
  Jeg står midt i en situation, hvor ham jeg vil have/havde i en kort periode, pludselig mega ditcher mig – uden overhovedet at komme med en dårlig undskyldning. Silence treatment i over en uge.
  Av av av hvor gør det bare pokkers ondt…!!! Og jeg har LOVET mig selv, at dét byder jeg aldrig nogen (igen).
  Kram fra mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Men er "neger jokes" da ikke sjove?!