Min første designer handbag

Carpool, Tokyo drifting, shag-marry-kill, Tinder tur med Signe

HEY Twerklings og BOOTYLovers

Jeg har været ude og køre en tur med min gode veninde Bad Bitch Signe Bruun som i dagens anledning kørte tjotjal Nørrebro stil!! Signe mente at det var tid, at vi skulle ud og køre en tur og snakke lidt om Tinder, stille mig 1000 mærkelig spørgsmål og så tog vi sammen ind i Mulberry og købte min nye taske baby!!

Processed with MOLDIV

Se videoen fra turen her :

Udover at kører hasarderet og få mig til at købe designer tasker og rappe, så stillede Signe også de BEDSTE spørgsmål på vores tur. Og da vi cruisede rundt i næsten 2 timer,  er det jo slet ik alle sammen der kom med i videoen. Så her kommer de :

Hvis du skulle til middag, hvem af de følgende skulle være din date: Trump, Putin eller O.J. Simpson

I mine øjne er Trump en kæmpe idiot, der giver mig forhøjet blodtryk. Putin er jeg pisse bange for. Så det må blive OJ, på trods af, at vi vist alle sammen ved at han er morder.

Hvad ville du helst – lave dukke teater med frosne kyllinger resten af livet eller at al din post og e-mails var på tysk ?

hahahahah, omg jeg elsker Signe for det her spørgsmål. Både fordi jeg elsker, wat would u rather, men også for at få frosne kyllinger med i spillet! Jeg taler faktisk ret godt tysk, selvom det er lidt rustent fordi jeg ikke rigtig bruger det. Min farmor var fra Hamburg, så min far taler også flydende tysk, selvom han ikke kan noget som helst grammatik.  Men jeg kunne godt modtage min post på tysk.

Hvem ville du helst tilbrige de næste 16 år i en fængselscelle med ?

Hmmm den er svær, for hvem kan man holde ud så længe. Like, jeg elsker Niki og Katja, but nooooo ikke intenst i 16 år. Der findes ingen mænd i mit liv, jeg ville orke at bruge mere end 2 uger sammen med. Så hvis jeg ku genoplive min kat, ville det nok være hende! Hende brugte jeg 19 år sammen med, så kunne snildt tage 16 mere.

Hvis du kunne vælge at kunne tale 3 sprog, hvilke ville det så være?

Hmm, klart engelsk, for ellers kan jeg jo ik rappe med på Nicki Minaj sange. Nok også spanks, fordi det er der sindssygt mange, der taler (og så ville jeg rent faktisk kunne teksten til Despacito!!). Det sidste brude jo faktisk være Mandarin, da Kina 100 pro overtaget verden lige om lidt!

Hvad ville du helst, altid skulle gå baglæns eller altid gå i fodboldsokker?

Åh GUD, det er en nem en!!! Altid gå baglæns. Jeg HADER fodbold-sokker og tennis sokker! Jeg hader den måde de ser ud, jeg hader den måde de føles, jeg hader den måde de efterlader fnuller i mellem tæerne!

de2yjj8

Hvad ville du helst være, en Pokémon eller en Power Ranger?

Easy, Power Ranger all day long! Det plejede vi at lege nede på legepladsen, da jeg var barn. Og siden der kun er to pige-power rangers skændtes vi piger altid om, hvem der var den lyserøde og den gule (ingen ville rigtig være den gule).

Hvad ville du helst, altid have rulleskøjter på fødderne eller fingre lavet af pomfritter?

Åh, jeg ÆLSKER jo pommes! Så det ville overhovedet ikke være forsvarligt at have pommes som fingre, da jeg ville spise mine egne fingre asap! Og rulleskøjter på fødderne et ikke det værste. Jeg ville blive højere, og jeg kan sagtens twerke med rullere på.

Hvis du kunne gå en ex- kæreste til at forsvinde, ville du så gøre det?

Åh ja!

Hvis du kunne, hvem ville du så bruge 24t sammen med? Marylin Monroe eller Pablo Escobar?

Marylin Monroe, mest fordi jeg er over bad boys og kriminelle ! Det er SOOO 2008 !!!

Heinz eller Beauvais – ketchup?

Ærligt, har ikke ketchup præferencer. Jeg er en Mayo pige!

Hvad ville du helst have, en hale på 3 cm eller en hals på 30 cm?

Hmm, det er begge to ret underlige ting – en hals der er tre gange så lang som den er nu eller en hale. Men jeg føler at en 3 cm hale ikke ville være helt dårligt ift. twerk. Måske ville det faktisk være ret godt med sådan en hale der kunne logre imens jeg twerkede 🙂

Hvad er det værste en person kan gøre på første date, græde eller bøvse?

Hmm, det er nok værst hvis personen græder! Fordi så går jeg i psykolog-mode, og det er ik sexet. Så er det slut med date, og hallo klient-behandler forhold.

Hvor bruger du mest tid om morgenen, foran spejlet eller foran køleskabet?

Hmmm, faktisk ser de fleste af mine morgner sådan ud, at jeg vågner tidligt (sådan 8tiden) men så bruger jeg de første par timer i sengen. Jeg tjekker SoMe, skriver emails og ser evt et afsnit af en ratchet serie, hvis jeg har god tid, imens jeg spiser morgenmad i sengen. Så står jeg op og laver min daglige yoga (som jeg har gjort siden jeg var 15) og så hen foran spejlet og gøre mig klar.

Shag, marry, kill: Batman, Superman og Harry Potter

UUUUUHHHHHHH yas! Ok, jeg er jo MEGA Batmann fan (bare ik når det er fucking Ben Affleck, der spiller ham!! Jeg ÆLSKER Nolans Batmann trillogi, det er sådan nogle film jeg kan se igen og igen). MEN jeg elsker også Harry Potter. Jeg er vokset op med, at hvert efterår kom der en ny Potter bog. Så når det begynder at lugte af nedfaldne blade, så tager min hjerne automatisk til Hogwarts. Så klart, kill Superman, han er super nederen. Men svært valg imellem Batmann og Harry. Hvis man kigger på min track-record, ville jeg nok have en affære med Harry, og derefter droppe ham til fordel for Batmann/Bruce 🙂

Hvad er det værste nogen har sagt til dig på en date ?

Hmm, jeg var på min første Tinder date herhjemme i dk, og ham fyren viste sig at være lidt sådan tør-revisor agtig type. Han sagde noget ala “at jeg var meget underholdende”, hvilket i sig selv jo ikke er så dårligt. Men jeg endte med at føle, at jeg var sådan en cirkus attraktion på den date. Det var ret nederen – jeg havde endda taget stort tøj på, fordi jeg nok godt vidste han ik var helt klar til fuld TQ!

2017-08-02-09-58-09

Fredag aften: ude eller hjemme?

Hjemme, MEN jeg har en vane med at overbevise fok om at komme hjem til mig. Så holder jeg hof i min sofa og importerer underholdning. Det er især smart om vinteren når man ik orker udenfor.

Hvad vil du helst, ikke kunne sige tak eller altid have hår stikkende ud af næsten ?

Hahaha, så må det blive hår ud af næsen. Det er vigtig at sige tak til folk, især i den branche jeg arbejder i. Lige meget hvor dygtig og talentfuld du der, så bliver folk trætte af dig, hvis du er en spoild brat! Jeg ville ikke være, hvor jeg er i dag, hvis ikke det var fordi, at der nogle gange var nogen, der havde hjulpet mig, bare fordi de sys jeg var sød. Så det er ALTID vigtig at behandle folk ordentligt, og sige tak når nogen gør en en tjeneste.

Hvad ville du helst – støde din lilletå ind i et bordben hver morgen eller svømme 50 m i en pool fyldt med edderkopper en gang i dit liv ?

Uuuhhh, at slå sin lille tå ind i noget gør såååååå ondt! Nej det skal jeg ikke udsættes for. Så hvis jeg må ha dykkermaske på, må det blive en svømmetur med edderkopper. Altså, det lyder ikke just lækkert, men jeg er ikke som sådan bange for edderkopper. Jeg er altid hende, der samler dem op og sætter dem udenfor, når mine veninder bliver hysteriske bange.

Shag, mary, kill: Thomas Helmig, Stig Tøfting og Stig Rossen

Godt spørgsmål at slutte af på. Self skulle jeg giftes med Helmig! Helmig er en flot mand, og han må være en god hubby, siden Rene Toft Simonsen vil have ham hele to gange! Rossen has to die! Im sorry, men jeg HADER musicals, så ham ville jeg ik ku holde ud at være sammen med. Så er der Tøffe tilbage, og jeg er sgu ik vild med at vi sku knalde, men sådan må det nu engang blive.

BOOTYLove :*

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min første designer handbag