Winter is coming, og det er tid til at finde et fast sted at få sin orgasme!

Maria har ringet og stønnet til klassiske musikere i 12 år

Hey Twerklings og BOOTYLovers

Jeg er høre aldrig radio eller podcast (hvilket er lidt underligt, når vi nu udkommer med vores #GirlSquad radioprogram her i midt sep) MEN forleden gjorde jeg en undtagelse.

Min søde veninde Lene anbefalede den doku serie i 6 afsnit fra P1, der hedder Nattens Dronning.

index2

Introen lyder sådan her:

“For så vidt var hun en ret sød pige i virkeligheden, hun havde på en måde en todelt personlighed. Den ene normalt fungerende del var sådan sød og fornuftig og til at snakke med. Og så havde hun den der anden personlighed, som var dybt, dybt perverteret. Hun ringede som regel med åbningsreplikken om, at hun var liderlig. Og begyndte at stønne og sådan noget, et klassisk stønneri. Så man kunne faktisk godt give sig hen, en gang imellem og måske ovenikøbet pille ved sig selv.”

Det handler om en kvindelige telefonstønner, der hedder Maria. Hun har i de sidste 12 år (!!) ringet op fra hemmeligt nummer og stønnet til en gruppe mandelige klassiske musikere. Det er et kæmpe mysterie hvem Maria er, da ingen nogensinde har fået mere af vide om hende, end at hun har langt lyst hår, store bryster, går på Ingrid Jespersens Gymnasieskole, bor på Østerbro med sine tandlæge forældre og så selvfølgelig hvordan hun gerne vil kneppes, af de her musikere.

Maria synes også at kende til privat viden om disse musikere, ift. hvordan de ser ud og hvilket kompani de spiller i.

3_ev_unwerth121509

Så hvem mon Maria er, der ringer op og vil dyrke sado masochistisk telefonsex med de her mænd?

Og hvorfor bruger Maria hele nætter, på at stønne med fremmede mænd?

Det brugte Thomas Smedegaard 5 år af sit liv på at finde ud af (no need to say, at han endte med at være lidt besat af Maria).

Det er simpelthen noget af det sjoveste og mest spændende radio jeg længe har hørt!! Det kan jeg virkelig anbefale imens man øver sine bubblebutt eller måske bare vasker op.

LYT HER

For det er jo ret interessant, at en fremmed kvinder ringer op og stønner til de her mænd, og fortæller dem om en masse perverse, forskruede og virkelig fetish agtige fantasier. Det er jo en ret atypisk kvindelig seksualitet, ift. hvad vi normalt ser af repræsentationer i samfundet. Maria er ikke kun udfarende ift. aktivt at opsøge sex og være åben omkring nogle tabuiserede præferencer, hun ligger heller ikke skjul på, at hun bryder med normerne i vores samfund ift. åbenlys at opsøge seksuel med mange mænd, som kender hinanden. Hun er på mange måde et feministisk sex-ikon ift. at bryde grænser for, hvordan kvinder normalt må udtrykke deres lyster.

Samtidig går hun sgu ik så meget op i samtykke, da hun jo hverken spørger om lov før hun ringer op og stønner, eller rigtig respekterer, når disse mænd ikke vil vækkes kl 4 om natten og stønne med hende. En fortæller at hun i perioder var ret irriterende, fordi hun blokkerede hans telefonlinje, fordi hun ringede så meget. Og andre gange gik hans mobil tør for strøm, igen fordi hun ringede så meget.

Men selvom, at hun ikke går op i samtykke, og faktisk ikke tager et nej for et nej, så virker mændene journalisten taler med, som om de holder af hende. Ja, faktisk som om de efter års stønneri har et forhold til hende.

Prøv lige at forestil jer at det var en mand, der ringede op til en bestemt branche af kvinder og stønnede, hele natten. Han blev ved og ved med at ringe, til deres telefoner gik ud. Denne mand kunne beskrive kvindernes udseende og vidste hvor de arbejdede. Så ville der jo ikke gå lang tid før at det var en politi sag!

Det siger noget om, hvor meget forskel der er på, hvordan vi oplever mænds og kvinders seksualitet. For de mandelige musikere finder aldrig Maria truende, højst ret irriterende. De ser nærmere hendes hengivende og vedvarende stønneri som smirg, og ikke som en trussel, hvilket jeg er ret sikker på kvinder ville opleve den mandelige pendant som.

Jeg vil ikke komme med for meget spoiler alert, men lad mig sige det sådan, at journalisten opklarer Maria-mysteriet, og det er virkelig værd at lytte på!!

BOOTYLove

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Winter is coming, og det er tid til at finde et fast sted at få sin orgasme!