Jeg tog en fremmed mand med hjem kl 4 om natten - hvad havde jeg forventet?!

Fake Hair – dont care! ALLE mine parykker

HEY Twerklings og BOOTYLovers!

Der er mange af jer, der har spurgt om, hvor jeg køber mine parykker! Især efter jeg havde den nyeste lyserøde på, på rød løber til Guldtuben.

Jeg synes lige det var vigtigst at skrive et indlæg om voldtægskultur og den ubehagelig oplevelse jeg havde efter guldtuben LÆS HER.

Men nu da jeg ikke er blevet overgrebet i denne weekend (vi var på grænsen da våd kæmpe bokser hund hoppede op af mig, efter at have været i samtlige vandpytter i dyrhaven i går lol) kan vi godt snakke om noget så overfladisk (men ikke desto mindre fantastisk) som parykker!

Alle mine paryker er billige og syntetiske. Det er mest af alt fordi jeg jo bruger dem som Twerk Queen, og jeg har ik brug for en 5000krs real brazilian hair paryk, som svedig på scenen eller får en drink ud over sig på Arch. Hertil kommer også, at der sjældent er nogle af de dyre parykker, der har sjove farver. De syntetiske holder sig ikke så flotte som dem i bedre kvalitet (obvi!), men jeg synes nu stadig de kan holde sig fint nok – især hvis man sørger for at rede dem igennem efter hver gang man bruger dem og evt give dem lidt olie i spidserne.

 

21361017_10209103060124807_1357341593_n

Pic and Edit by Ekaterina Krarup Andersen

Det her er min nyeste paryk – lang, glat og pink 🙂 Den havde jeg også på til Guldtuben

Den koster ca. (alt efter længden – min er 26 inches) 350 kr KØB HER

17197882_10207750409509387_1968699136_n

Pic and Edit by Ekaterina Krarup Andersen

Den lila glatte ombre paryk har jeg brugt rigtig meget. Det er bl.a. den jeg havde på til #GirlSquads 8 Marts billede.

Man kan få den helt op til 32 inches, og den koste ca. 330 kr KØB HER

 

skaermbillede-2017-04-19-09-55-33

Denne her lange blå glatte ombre paryk, var faktisk den der reddede Nikitas liv efter Club Awards – den er jo derfor legendarisk! LÆS HER!!

330 kr KØB HER

 

Processed with VSCO with a5 preset

Denne her er faktisk den første paryk jeg købte. Jeg er ret vild med det krøllede look MEN, det er helt klart nemmere at holde de glatte parykker pæne. Men hvis du bare skal bruge den til en engangs ting, så giv den gas med babypink krøller 🙂

 280 kr. KØB HER

2017-08-24-10-13-31

Denne her minder jo lidt om den første, MEN den har ombre (altså den sorte bund) som giver den lidt mere spil.

330 kr. KØB HER

BOOTYLOVE

ps. GODE RÅD!!

HUSK at tjekke det lace (nettet håret bliver sat fast på)s farve er samme farve som  din hudfarve,! OG når du bliver træt af looket på din paryk, eller spidserne bliver for slidte eller filtrede, så bare klip den. Page parykker er OGSÅ super in lige nu.

START evt. med en billig paryk for at prøve det, og køb dernæste de lidt dyre. Altså hvis den samme paryk (det samme billede) findes til 200 kr og 400 kr, så tager jeg altid den til 400 kr. Selvom det er samme billede, er der tit forskel i kvaliteten, der dukker op 🙂

 

1 comment

  • Joanna

    Kan du ikke lave et oplæg om hvordan du får håret til at passe ordentligt ind i… jeg kommer altid til at ligne en med vand i hoved når det er… men man kan slet ikke se dit hår er inden under… 👍

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg tog en fremmed mand med hjem kl 4 om natten - hvad havde jeg forventet?!