Ny dating app - Jeg blev smidt ud efter 1 time pga. mit billede

Tinder – im back! Og jeg leder efter Chris !!!

Hey Twerklings og BOOTYLovers

Så er jeg sgu tilbage på Tinder. Ja, jeg troede ik det ville ske, da jeg ikke har de bedste oplevelser med appen, men den der Helloyaa gav mig alligevel swipe-abstinenser.

Og der er sgu sket noget lidt spændende med Tinder, siden jeg var her sidst (det er efterhånden nogle år siden).

Jeg tror Tinder har fjernet den funktion, hvor man kan bestemme hvor stor eller lille en radius man søger i. Jeg havde jo altid min på det mindste (5Km) fordi jeg skal sgu ik til at date nogen, der bor uden for byen (læs: vanløse, husum, brønshøj lol 😉 )

Men det resulterede jo bare også i, at jeg konstant gennemførte Tinder-spillet, hvor man swiper indtil der ikke findes flere personer i nærheden.

fullsizerender

Og ja, jeg er en overfladisk kræsen lort når det kommer til Tinder, im sorry I said it, men jeg kan ikke se din skønne personlighed igennem appen, jeg kan kun se om jeg sys dit billede er pænt eller ej.

Og da jeg selv er white AF, og ozonlaget kun blir mindre, så er det altså ren evolutionær overlevelses strategi at jeg har tænkt mig at blande mine gener med nogen, der har lidt mere melanin i huden, end jeg selv har.

Hvilket betyder en del “to the left to the left” på dansk Tinder.

Men det umulige er sket, jeg har fået match (!!!) es… i flertal! WAUW!

Min radius når åbenbart helt til Malmø, og jeg matchede med en ret cute læge-type. Vi havde ret go ping-pong og tog hurtigt samtalen over til snap (så kan man også lige tjekke at personen matcher med sine billeder  – catfish style). Det gik dog hurtigt ned af bakke, da han sagde at han ikke var en pussy, hvorefter jeg svarede at pussies er nogle fuckin hardcore kropsdele, der kan føde børn. Han sys åbenbart, at det var at være vred på verden og ekstrem feminist (lol så sku han se når jeg først går igang). Så han slettede mig sgu!! Både på snap og som match… så vi skal nok ik drikke kaffe i løbet af ugen, alligevel ?!

MEN så fik jeg sgu et nyt match (!!! waaaaat – i forstår ik hvor stort det er for mig at matche med folk i dk).

Ok, ham her var SÅ lækker at han måtte være en catfish. Vi snakkede lidt sammen, og aftalte en kaffe i løbet af ugen (ja, typisk lad-os-lige-mødes-casualt-et-offentligt-sted-og-vurderer-om-vi-kan-knalde-date), og jeg havde lige spurgt om hans snap (for at få bekræftet om han var en catfish) da min tinder crashede. OG HAN FORSVANDT! ok, han kan ha slettet mig, men hans samtale blev ved med at dukke op, men forsvandt når jeg trykkede på den ??

BUUUUUUUHHHHUUUUUU Nooooooooooooooooooo !!

Altså, det var ik manden, der skulle føde mine børn, men jeg havde lige glædet mig til at sku knalde !

Så ok, I må hjælpe mig med at finde ham (hvis han er ægte).

Det her er hvad jeg ved.

Han hedder Chris, han er super smuk mulat (og lidt model agtig at se på). Han bor i nordvest og hans profil tekst er: 198 cm, 20 cm. Ja, super douchy i know, but he so pweeeeeettyyyyyy.

Hvis i finder ham eller kender, så sig at jeg gerne vil knalde i løbet af denne uge 😉 Gerne tirsdag eller torsdag!

fullsizerender

Jeg ku prøve at screenshotte mig til hans profil billede, da min Tinder var i den der underlige crash tilstand…

Øv, nu sidder jeg bare og swiper videre (og håber Chris kommer tilbage) fordi jeg blir ved med at swipe ind i fyre jeg allerede har datet og kasseret 🙁 TRÆLS som man siger i Jylland.

BOOTYLove :*

 

PS. “Chris# viste sig hurtigt at være en klassisk Catfish. En veninde skrev ind at hun også havde “mistet” at ham på Tinder i går, og en anden veninde (probs til hende) genkendte ham som den amerikanske (psykopat lækre) model Broderick Hunter…

Men jeg VIDSTE også, at der ik ku gå så lækker en fyr rundt i NV uden jeg havde opdaget det!!

skaermbillede-2017-10-16-13-07-53

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny dating app - Jeg blev smidt ud efter 1 time pga. mit billede