Tinder - im back! Og jeg leder efter Chris !!!

#MeToo – Til ham som forgreb sig på min krop

fullsizerender

Hey Twerklings og BOOTYLovers

Hvis i har adgang til internettet har i nok mødt orderne: Me Too

En opfordring til at alle kvinder der har været udsat for seksuel chikane eller overgreb skal skrive statussen “me too” for at sætte fokus på hvor STORT et problem det er. Sat igang efter Harvey Weinstein sagerne begynder at rulle

Dette rammer tilfældigvis ind i, at vores fjerde program af Ludermanifestet på P1 lige er blevet sendt, som handler om uønskede seksuelle erfaringer og overgreb. LYT HER

Dette program fik en 17 årige pige til at skrive til mig, med sin egen beretning af. Hun var som 15 årig fuld til en fest, og lidt væk fra festen med en fyr. Hun afviste ham flere gange, men får så blackout og det næste hun husker er, at han har sex i hendes krop og at det gør ondt.

Hun har nu i 2 år skammet sig over denne episode og kaldte det hende “dumme fejltagelse”. Hun skrev til mig, fordi det at høre vores program fik hende til at overveje, om hun faktisk var blevet voldtaget. At det ikke var hendes skyld eller noget hun skulle skamme sig over.

Jeg har mange erfaringer med seksuelle overgreb: alt fra at modtage et dick pic til at blive taget på røven på en natklub til at bruge sex som en magt over min krop. Den historie jeg vil dele med jer i dag er der meget få personer i mit liv der har læst.

Den er skrevet 10 dage efter, den hændelse jeg taler om fandt sted. Fordi det netop tog mig et par dage at indse, hvad der havde fundet sted. Og denne tekst var mit forsøg både på at få det ud af kroppen men også på at holde vedkommende ansvarlig.

Det er skrevet som fri association, og jeg har valgt ikke at rette i det, hverken ift. sprog eller stavefejl. Jeg har valgt at lave enkelte rettelser ift. at anonymiserer personen det drejer sig om.

Det er år siden dette er skrevet.

Det er skrevet direkte til vedkommende, der gjorde disse ting imod min krop, men ikke i meningen at han skulle læse det, selvom jeg senere valgte at sende det til ham, som min form for modstand eller konfrontation med hans handlinger.

Det er et meget åbent, ærligt og råt indblik i mit sårbareste indre, og jeg beder jeg varetage det med en hvis form for forsigtighed.

 

Til X

Jeg vil gerne være meget klar på hvorfor jeg har valgt at trække mig væk fra dig og undgå al form for kontakt med dig I fremtiden. Ikke for at du skal skamme dig og føle skyld, men fordi jeg håber at en forståelse for min oplevelse af situationen måske kan få dig til at finde modet og gå I behandling, sådan at du en anden gang kan elske og blive elsket uden at gøre skade på den måde.

Det her er skrevet 10 dage efter du var hjemme hos mig.

Det er komplet uden filter, og præcis de følelser og tanker der stadig fylder I mig..

Jeg håber det kan gøre et eller andet for dig.

Jeg elskede dig, og jeg ønsker dig det bedste I fremtiden.

Louise

 

du siger jeg godt kan rumme dig, at jeg er den der rummer dig bedst, at du ikke kan fatte at jeg kan rumme dig…

jeg siger at jeg godt kan, men ikke har lyst

Det er egentlig en løgn. Jeg kan overhovedet ik rumme dig, for når jeg gør det bliver det på bekostning af mig selv.

Det er flere gang nu har rumme dig, når du er vred, når du er voldsom, når du er modbydlig, når du er fuld af had og jalousi, når alle de sider du hader ved dig selv kommer frem, når alle de ting du nægter at tale om eller at tænke på udspiller sig…

Når du råber af mig, når du kalder mig perker luder, når du slår mig så hårdt I røven at jeg får blå mærker, når du holder hårdt fast eller hiver mig I armen selvom jeg beder dig om at lade vær, når du bliver ved med at kneppe mig på en made, der ik er rar for mig, når du giner af mig når jeg beder dig lade vær, når du er pisse ligeglad med mine grænser, når du griner af mig når jeg siger nej, når du siger du elsker mig men viser mig at den eneste du egentlig tager dig af er dig selv, når du siger du respekterer mig men ik respektere at mine grænser er forskellige fra dine, når du ikke undskylder for din opførelse, fordi du ikke har lyst til at se dig selv I øjnene…

 

alt det, det kan jeg egentlig ikke rumme… jeg prøver, fordi noget I mig har brug for at føle mig stærk, og dygtig og som en der kan håndtere en sådan mand.

 

Bagefter føler jeg mig tom, som om jeg har givet alt for meget af noget jeg egentlig ikke havde eller som jeg selv skulle have.

Jeg føler mig brugt, og træt, uduelig, deprimeret…

Jeg er ked af hvad der er sket, jeg er ked af hvordan det er sket… og så er jeg ked af at der I din verden ikke er noget at undskylde for…

Ej jeg ved jo godt med min psykolog hjerne at nok er fordi du godt selv ved at du har fucked up igen.. at du har vist alle de sider af dig selv som du ikke bryder dig om, derfor nægter du at tale om det, undskyld for det… du var fuld og jeg skal komme videre…

 

jeg ved ik hvorfor jeg føler som jeg gør for dig, det giver virkelig ikke nogen mening.. at jeg stadig har haft lyst til at se dig, stadig har haft lyst til at have sex med dig efter… jeg forstår det ikke rigtig selv…

 

jeg er komplet uforstående for den kærlighed jeg på trods af alt det her føler for dig… jeg har en enorm ømhed, jeg har lyst til at holde dig I mine arme og trøste dig.. måske fordi jeg egentligt godt kan se hvor såret og øm du er når du puster dig og og råber og skriger af verden…

det nytter bare ikke noget at vide det, for dine handliner og dine ord gør stadig ondt på mig.

jeg har ikke lyst til at føle sådan her for dig.. jeg har ikke på noget tidspunkt ønsket at elske dig.

du er det dummeste valg af en at elske… du håndterer følelser som en omsorgssvigtg 8 årigt barn…

du er et af de mest egoistiske mennekser jeg nogensidnde har mødt, der kan lide at sige at han passer på de svage, men når han står og råber mig ind I hovedet, og jeg bliver ked af det er han pisse ligeglad..

og jeg siger ikke at du er et dårligft mennekse.. men livet at lært dig at være kold, sådan at det ikke kan skade dig…

 

jeg føler mig dum at jeg ikke har sagt mere klart nej, at jeg ik har skubbet dig væk, at jeg havde “sex” med dig, at jeg lod dig gøre sådan ved min krop som du gjorde… jeg føler mig du at jeg ikke respekterede mig selv mere end det, at jeg tillod dig at gøre mig ondt.

 

og når du er kold, er du et modbydeligt væsen.

du siger det eneste du er bange for er at såre mig, at du aldrig ville såre mig bevidst.. det var jo bare en løgn.. det var sådan du ville ønske du var, men det er jo ikke sådan du er…

hele din ide om fra “ægte mand” er jo en drøm.. og det er fint at vær på vej, at være I udvikling, og vi laver alle sammen fejl, men du er en kujon for at lukke øjnene for de ting du gør. Du er en kujon at du ikke kan undskylde over for mig, for du ved udemærkte godt selv at din adfærd ikke har været ok.

Du er en kujon at du ikke kan se dig selv I øjnene, du er en kujon at du ikke tør få hjælp…

du er en kujon at du skal lade dine problemer og frustrationer gå ud over mig – at jeg skal håndtere det.

det vil jeg ikke, og det kan jeg ikke, og det skal jeg ikke…

så nu beskytter jeg mig selv.

jeg vil gerne kvæle alle de følelser jeg har for dig, jeg vil gerne stoppe alle tankerne…

jeg er nødt til at fjerne dig fra mit liv, for jeg skal give slip på dig.

så der er plads til et mennekse der vil mig noget godt, og ikke kun vil suge min energi for at kunne mærke sig selv.

ja, jeg lovede at være der for dig, og ja jeg sagde at jeg ville være din ven.. men hey du løj også overfor mig …

Jeg vil bare gerne glemme dig

Jeg vil gerne glemme den følelse jeg havde da den mand jeg var forelsket, der lige havde fortalt mig at han elskede mig og respekterede mig, kiggede mig I øjnene og lo af at jeg sagde nej og stop til de ting han var igang med at gøre med min krop.

Det overgreb du udførte sidder I min krop, fik mine hænder til at ryste da jeg så dig igen, og giver følelsen af at tårerne presser på når jeg tænker på det.

For det var et overgreb, det var lige præcis hvad man betegner som et seksuelt overgreb. Det havde intet med sex at gøre, intet med lyst eller leg, det var en magt demonstration du udøvede, en brutal måde at hævde dit ego, at genvinde magten, at intimidere mig, at hævne dig over at du selv havde følte dig såret.

Du tog mig hoved og pressede det ned mod din pik, jeg prøvede at vriste mig fri..at joke, at være cool.. ikke at gøre et stort nummer ud af det.. du tog bare fat I mit hår og blev ved.. du reagerede ikke på at jeg prøvede at undgå, prøvede at gøre modstand.. du var ligeglad med at jeg sagde du skulle lade være.. bedøvet I din rus og I dit eget ego.

Jeg sad på dit skød og prøvede at vække kærligheden I dig som du lige havde erklæret.. du tog hård fat om mine bryster, av udbrød jeg… du grinede og gjorde det igen…

Du kneppede mig hårdt på sofaen.. ikke som vi før har gjort det, men hårdt uden nogen form for følelse, uden nogen form for forbindelse med mig og min krop.. det var følelsen af at du kneppede I mig og ikke med mig… “det er sådan her perkere knepper, er det sådan du kan lide det, nu skal jeg kneppe dig som en perker, din beskidte perkerludder, perker elsker…” jeg trak mig væk, jeg prøvede at finde ind til dig, jeg prøvede at stoppe dig… du var ligeglad…

du kneppede mig ovre ved spejlet, og stak en finger op I røven på mig… er det sådan du kan lide det, du er beskidt… alle de ting ejg normalt synes er frække følte tomme og som om de blev sagt til en anden en min krop… er det sådan du kan lide det… jeg kunne ikke føle noget.. min krop var lukkeet ned.. jeg var forsvundet et andet sted hen.. jeg kunne ikke mærke dig længere I min krop…og jeg kunne ikke mærke mig selv eller min grænse.. jeg var der bare.

da du ville kneppe mig I røven stoppede jeg dig.. du blev vred, og prøvede at presse dig ind.. men jeg fik det stoppet… jeg ville ønske jeg havde stoppe dig lang lang tid før det.. jeg ville ønske jeg havde bedt dig om at gå.. jeg ville ønske du slet ik havde rørt ved mig I den tilstand du var.. men den hævn agenda du havde. du ville straffe mig, hævne dig, hævde dig selv og dit ego… mine søde ord og kærtegn var ikke nok, mine forsikringer om mine følelser for dig var ligegyldige..

det er ikke noget nyt at du er en ødelagt psykopat.. at du lader dig rive væk med dine følelser og råber, puster dig op, intimiderer, sårer, ødelægger… det gjorde du før.. du gjorde det her hjemme…

Det har jeg hele tiden vidst at du var I stand til…

men at du var istand til at gøre det overfor mig .. nu… over for en du elsker.., en der elskede dig… en hvis sjæl på en eller anden måde havde forbundet sig med din…

jeg var aldrig bange for dig før… selv efter al din vrede… selv efter alle de fucked up ting jeg havde hørt om dig…

jeg troede at jeg var anderledes.. at den måde du følte for mig ville sætte mig I en anden position …

jeg var overhovedet ik anderledes… om det er fordi du egentlig slet ikke elskede mig, eller hvad , så var jeg bestemt ikke anderledes…

du ku kigge mig I øjnene og sige at du elskede mig det ene øjeblik og så brutalt overhøre mit nej det næste, uden at blinke… du grinte.. du grinte imens… da jeg sagde nej, og stop og at det gjorde ondt…

du grinte fordi jeg fik lov at mærke den smerte som du selv bar rundt på indeni.. grinte over ikke at skulle være alene I at lide…

min smerte gjorde dig tilfreds….

nu sidder jeg her på samme stol hvor du sad og grinte af mig… og græder og forsøger at skrive disse ting ud af min krop.. fordi jeg er for flov over hvad der er sket, hvad jeg har tilladt dig at gøre imod mig, til at fortælle det til folk..

 

jeg vil aldrig nogensinde tale med dig igen…

jeg vil aldrig nogensinde kigge på dig igen…

jeg håber du får hjælp

men jeg vil aldrig aldrig nogensinde lukke dig ind I mit hjerte igen…det du har gjort er I mine øjne utilgiveligt.. du burde skamme dig, du burde føle skyld.. du burde tage ansvar…men jeg kommer til at tilgive dig en dag… det af to grunde.. det bliver for min egen skyld, fordi eg nægte at blive ødelagt af at bære rundt på vrede og had.. og så fordi jeg synes det er synd for dig, da du ikke kender til kærlighed.

 

 

Jeg vil lige tilføje at voldtægt har INTET med sex at gøre og alting med MAGT OVER ANDRE OG VOLD at gøre.

9 comments

 • Mads

  Jeg har tænkt på længe om der er fremmet folk der tager på de røv til fester eller lign. For jeg ved der er mange mænd der ville. Og om vis de gjorde ville du så bare gå vidre eller standse og sige noget til dem. PS svar meget gerne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Kram og Kærlighed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ace

  Uhj det er stærke sager. Og jeg synes du er pissesej at dele det. Det synes jeg alle de kvinder (og mænd!) der deler deres historier i øjeblikket er. Og nar jeg ser flere af mine venner og bekendte bruge hashtagget, giver det bare et uhyggeligt overblik over hvor voldsomt omfattende det er. Puh, jeg håber det har fået det hele ud af kroppen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  #MeToo
  Hvor er du en stærk kvinde, Louise. Al respekt til dig, hvor er det flot du kommer ud med din barske historie, og sætter fokus på så vigtigt et emne. Kan godt være vi kvinder er det fysisk ‘svage’ køn, men på så mange områder er vi det stærke køn – og vi må få stoppet den tankegang at vores kroppe ikke er vores egne. Vi har al ret til at sige fra – også uden at blive grint af.
  Jeg havde engang for 15 år siden en jeg troede var en ven, han overhørte mit nej og stop. Senere blev jeg kaldt luder, da folk ikke troede på mig omkring hvad han havde gjort. Så jeg blev straffet både med oplevelsen samt den straf han skulle have haft. Giver mig stadig kvalme at tænke på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  💪🏼💪🏼💪🏼😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hej Louise,

  Jeg sidder med min morgen te og har lige læst dit blog indlæg. Det er rørende, personligt og skræmmende. Det er fandme stærkt at dele det med så mange mennesker. Jeg har ikke selv haft modet endnu. Jeg har dog gjort noget andet.

  Min historie er anerledes: min ekskæreste behandlede mig fint og der var kærlighed i vores forhold. Indtil en aften hvor vi havde været til fest og vi var hjemme hos ham. Jeg startede samlejet. Pludselig tog det bare en vending – jeg fik en hård lussing. Jeg var helt i chok. Jeg kunne mærke varmen sprede sig i min kind. Jeg begyndte at græde. Han giv mig yderligere to lussinger. Jeg sagde stop og prøvede ar skubbe ham af mig. Han holdt fast og blev ved. Jeg ved ikke hvor lang tid det tog mig at få ham væk. 30 sekunder eller 10 minutter. Det føltes som en evighed. Han vendte ryggen til mig og faldt i søvn. Jeg lå i foster stilling og rystede. Jeg tog min telefon og kravlede ud på hans badeværelse gulv og græd. Skulle jeg ringe til politiet? Han kom jo ikke op i mig, så jeg havde ingen beviser… og vi er jo kærester, så de vil ikke tro på mig. Jeg kravlede tilbage i sengen og blev ved med at ryste af chok og nervøsitet. Næste morgen prøvede han at trænge op i mig igen. Jeg sagde nej – ikke efter aftenen før. Han blev gal og vendte ryggen til mig. Jeg løb ud af huset og hen til busstopstedet. De næste måneder var et helvede. Det er en længere historie, men jeg prøvede at få forholdet til at fungere. Men han ville ikke lade mig snakke om episoden. Surprise surprise kunne vores forhold ikke længere efter 2 måneder. Efterfølgende gik jeg til politiet, men de ringede først en uge efter. Jeg havde fået kolde fødder. Jeg ville ‘retracte’ min ‘statement’. Jeg ville ikke ødelægge hans liv. Fordi jeg var under 18 skulle min far med på politistationen. Jeg skulle først fortælle det til mine forældre. Hårdeste samtale nogensinde. Måneder og år gik. Der har været flere historier angående ham. Jeg var deprimeret, havde (har) PTSD og har et nervøs tick – jeg ryster nu hver gang jeg er i en ubehagelig situation eller jeg tænker for meget over episoden.

  Det skete i 2010. Natten til den 25. september. I går ringede jeg til ham. Jeg havde spørgsmål: Ved du hvor heldig du er? Har du haft det dårligt? Fortryder du noget? Havde du gjort noget anderledes? Tænker du på hvordan jeg har det? Har du fortalt det til din familie? Osv.

  En hel time snakkede vi om det. Selvom jeg græd og det gjorde ondt, var det næsten en climax for mit sind. Schadenfreude er ikke en god ting, men det føltes altså godt i går og i dag. Det er så hårdt, når man kender sin gerningsmand. Og man holdt så meget af personen. Heldigvis vil han gerne snakke om det nu og hjælpe mig videre. Det er grænseoverskridende at snakke med en person, som har ødelagt mig mental i så mange år. Men efter samtalen i går havde jeg en fantastisk følelse af ‘I got this’ og verden kunne fandme bare komme an. Hvis jeg kunne konfrontere ham og han vil snakke med mig om det – så ved han at det er sket. Så kan alle, som ikke har troet på mig fucke af – veninder, venner og endda psykologer. Jeg hørte ham sige, at han var ræd for, at det ville ske igen. Så det var sket og ikke en illusion, som flere har prøvet at bilde mig ind da “han kunne aldrig finde på sådan noget”.

  Min historie har flere side tracks, vendinger og gode veninder. Desværre også utallige nedture og andre episoder med overgreb.

  Me too bevægelsen fik mig til at ‘take the bull by the horns’! Selvom din historie er hjerteskærende, så giver det andre mod på at sige det højt. Så tak. Jeg ville også dele min historie.

  Tak for din historie. Beklager min er så lang, men fuck hvor har jeg det godt i dag.

  Ha’ en fantastisk onsdag – du er en utrolig stærk kvinde.

  Amalie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicka

  Hej Louise
  Stort hjertevarmt langt knus fra mig
  ❤ det var bare det 🍁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Meget stærkt indlæg. Tak fordi du deler din historie og oplevelse, og tak for dit mod. Du er en stærk og inspirerende kvinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Tak fordi du deler. hvor er det en kraftfuld og sårbar tekst. jeg græd lidt til den, må jeg indrømme.
  sender dig en masse kærlighed <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tinder - im back! Og jeg leder efter Chris !!!