10 grunde til at jeg ÆLSKER min menstruationscup

Hvorfor skriver ens ex(s) ALTID når man er vild med en anden ?!

Hey Twerklings og BOOTYLovers

Jeg kan huske at Carrie talte om det her i Sex and the City: hvordan det virker som om, at alle ens ex’er (både de gamle kærester men også bare dem man knaldede sidste sommer) har en eller anden detektor eller radar ift. at vide når man er lykkelig og ikke længere tænker på dem. Det er som om en stor rød lampe starter med at blinke eller en sirene sætter i gang.

2017-11-01-08-50-46

Billede af Ekaterina Krarup Andersen – og det er sådan jeg har det, efter at læse alle de thirsty DMs 😉

Sex And The City var btw SERIEN da jeg var teen, men når man så genser afsnittene er alting helt anderledes. De ting der var nice og total modige er nu sådan lidt afdankede sexistiske og ærgerlige kønsstereotype. Så for jeres egen skyld, lad vær med at gense den og bevar bare minderne om en hensvunden tid med Carrie, Samantha, Charlotte og Miranda.

Nåh tilbage til bloggen. Det er i hvert fald mit helt klare indtryk at de der ex’er bliver opmærksomme det øjeblik man er glad og har fokus på en anden end dem.

I sommers havde jeg lidt en tørkeperiode. Ingen af de fyrre jeg havde set før i tiden var rigtig game (det er jo normalt altid nemt at knalde en ex). Jeg trevlede derfor igennem Facebook og fandt en ny dude , som jeg begyndte at date. En hvor jeg faktisk tænkte, det måske kunne blive noget lidt mere seriøst end bare sjov og ballade.

Og nærmest det øjeblik jeg besluttede mig for, at jeg gerne ville ham her og ikke skulle se andre, væltede det pludselig ind med gamle flirts og fuckbois i mine indbokses. De ville da lige høre om vi ik sku ha et glas vin eller catche up eller hvordan og hvorledes det gik.

Jeg takkede pænt nej til alle tilbuddene, men undrede mig lidt over hvor alt den action havde været tidligere på sommeren da jeg manglede den.

Det gik så desværre (eller det var faktisk perfekt for det var bestemt ikke mig men super meget ham- lol) ret meget i stykker med ham duden og jeg tænkte at NU sku jeg ud og ride på bølgen (som man jo siger) af fuckbois, der havde meldt deres ankomst.

MEN nu var stemning heeeelt skiftet. Dem der før havde været såååååå ivrige efter at ses, var nu sådan nogle hard to get typer, der ikke rigtig skrev tilbage eller havde tid eller wat say you not.

Og nu står de der sgu igen!

Jeg har nærmest ikke nået at tænke tanken ” at ham jeg dater nu faktisk er ret interessant, og jeg gerne vil se hvor det fører hen” før “skal vi netflix og chill på din sofa… et glas vin… det handler ik om sex bare dit dejlige selvskab… du er godt nok ude på mange dates for tiden 😉 …har du haft en god weekenden og skal vi ik snart ses..” beskederne tikker ind.

Så enten er der noget om den der sirene og røde blinke lampe, eller også er det den gode gamle “you always want what you cant have” ting.

Og så må jeg bare hjerne im-not-that-into-you-laws-of-attracktion-energi ud i universet. Sådan at alle fra Randers til LA kan mærke det LOL

I dont know?! Er det bare mig ??

Jeg synes sgu det er lidt spøjst.

BOOTYLove

4 comments

 • Thomas

  Hej, jeg vil bare sige du virker sød og begavet og det en skam at der her “kardashian røv trend” er over os, og du har i mine øjne ødelagt din, men du nu pæn og sikkert rigtig dygtig til det du gør 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Twerk Queen Louise

   Hey Thomas
   Det var dog en super besynderlig kommentar.
   Først tak for komnplimentet.. MEN da fuq?!
   Altså for det første er jeg pænt ligeglad med din mening om min krop – SPURGT! Det er overhovedet ik det mit indlæg handler om, og selvom det gjorde så er jeg ret uinteresseret i hvad du sys om min krop… så hold gerne det for dig selv en anden gang.
   Og ja, hvis det så faktisk havde været relevant, giver din kommentar heller ikke den store mening.
   Hvad mener du med “kardahsian røv trend”? At ha en stor røv – for det har ejg altid haft, så derfor er det underligt at jeg skulle ha “ødeliagt min røv”. Hvis du med “kardashian røv trend” mener fedt indsprøjtninger og implantater, så har jeg netop ik gjort det…
   Men faktisk lige meget hvad du mener, så LUK RØVEN om andre folks kroppe. Det er super udnerligt og usympatisk og ret indbildt at du tror at din mening om min krop er vigtig for mig eller andre for den sag skyld. Det eneste det kan bidrage med er at såre folk.. så stop dig selv før du kommentere på folks kroppe en anden gang!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thomas

   Louise jeg tror du misforstår.. du virker til at være meget aggresiv og altid klar på at be folk om at lukke røven osv.. det var bare en lille ros som på skrift nok ikke blev formuleret så godt.. Det må være super anstrengende at altid og skal fægte sådan med folk… med hensyn til dine røv implantanter.. så glemmer nettet aldrig, du behøver ikke lyve overfor mig, jeg kender dig ikk https://ekstrabladet.dk/sex_og_samliv/kys-og-kaerlighed/to-af-landets-stoerste-sexdronninger-i-overraskende-afsloeringer/6595319

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Twerk Queen Louise

   hahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahhahaha du er helt blank jo hahahaha!”nettet glemmer aldrig” LOL
   Ok for det første, prøv lige at tjek kilden inde på EB – ja deres artikel reffer til MIT EGET BLOG INDLÆG! og for det andet så prøv lige at tjek datoen !!! LOL ps. måske du sku øve dig i at give komplimenter så, du er rigtig dårlig til det!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 grunde til at jeg ÆLSKER min menstruationscup