Hvorfor skriver ens ex(s) ALTID når man er vild med en anden ?!

Får du vitaminer nok ??

#Sponsoreret Indlæg af TakeDaily

Hey Twerklings og BOOTYLovers

SÅ må man vist sige, at den sommer, som aldrig var, er slut, og det er blevet efterår.

Det er på denne her tid af året, at man nemt bliver syg, fordi vi ik helt har vænnet os til, at det er koldt endnu (denne sommer har dog holdt os i træning med at have overtøj på. LOL).

Jeg går meget op i at holde mig rask og sund, da min krop er mit instrument, og hvis jeg er syg, er der ligesom ikke nogen, der tager over for mig. Jeg plejer at stoppe med mine vitamin piller omkring april og begynde på dem igen i oktober, fordi man sagtens kan få sine vitaminer over sommeren igennem grønt og frugt. Men nu er det sgu vitamin season igen.

img_1759

Som min basic tager jeg multivitamin (når det ikke er sommer), oliepiller til hud og hår og fordi jeg jo ik altid spiser kød og beta caroten (fordi jeg er rødhåret og bliver super solskoldet). Hertil kommer et lille shot hver morgen, af min mors sundhedsdrik. Den er et sammenkog af ingefær, citron, hvidløg og gurkemeje.

Derudover er jeg en lille pille narkoman, når det kommer til alternativ og urte/blomster medicin, så jeg selvmedicinerer derud af LOL.

I mine stressede perioder tager jeg rosenrod piller, der virkelige dæmper fysiologisk stress. Jeg supplerer også tit med en Mega B-stress, som udskiller mineraler over to omgange, så de nemmere optages, og er rigtig gode for hud og hår. Jeg har ting, jeg tager til ondt i maven, og jeg har ting, jeg tager, når jeg ik kan sove. Jeg har sgu lidt alternativ medicin til det hele 🙂

Det eneste jeg aldrig tager er panodiler lol.

Men jeg er blevet bedt om at teste en ny måde at få sine vitaminer på, nemlig TakeDaily.

Det her koncept får man skræddersyet en vitamin og mineral-pillepakke ved at gå ind på deres hjemmeside og tage en test. Der stilles spørgsmål om ens kostvaner, om man er stresset, om hvor meget man motionerer osv. Og efter at have svaret på dem foreslår de en daglig kombination, man så får sendt hjem til døren.

Min pakke består af Vitamin D+ Ekstra, der er rigtig godt for immunforsvaret, en Immune Booster med A, B6, B12, C, D, folsyre (B9), zink og selen, der ja som navnet siger booster imminforsvaret. Samt en “I Dont Eat Meat” pakke (ja, jeg ved godt, at jeg spiser kød engang imellem, men snød lidt i testen, fordi jeg var nysgerrig på at prøve denne her) med B1, B6 og B12 samt jern.

Når jeg kigger på det, kan jeg godt se at D-vitamin måske er et resultat af, at jeg har svaret at jeg godt kan været stresset og immune boosteren er sådan en “basic” vitamin pakke med fokus på at give lidt ekstra hjælp. Og så I dont Eat Meat pakken, som selvfølgelig er til veganerene (alle pillerne er veganske).

Der er alligevel lidt overlap i denne her kombination, ift. at jeg både får D vitmain i D+ Ekstra OG i Immun Boosteren. Samt at jeg både får B6 og B12 i Immun Boosteren og i I Dont Eat Meat.

Vitaminer fungerer jo sådan, at de vandopløselige vitaminer B og C kan man spise så tosset mange af, som man vil. Kroppen vil optage det den har brug for, og resten skylles ud igen i ens tis. Altså, det giver ik mening af spise for meget, da det bare er spild af gode vitaminer. Så når jeg får både B6 og B12 i to produkter, skal jeg måske lige overveje om jeg faktisk har brug for så meget B-vitamin. Det er utroligt små doser vitamin kroppen rent faktisk har brug for. Den anbefalede normal dosis af B12 for voksne er 2,0 mikrogram.

Og jeg kan se, at jeg i immun boosteren får 3,75 mikrogram B12 og 3,75 mikrogram B12 i I Dont Eat Meat.

Fordi B-vitaminer er vandopløselige er det bestemt ikke farligt, da jeg bare tisser det ud som min krop ikke har brug for. Men jeg tænker at jeg skal være ret meget i mangel af B12, for at optage 7,5 mirkogram om dagen. Og så er det måske lidt spild.

De fedtopløselige som A,D,E- og K-vitamin er der en max dosis, man må få af, fordi de ikke skylles ud. Jeg tror bestemt ikke at den dosis TakeDaily er farlig, men bare vær opmærksom på det, hvis du også tager andre suplimenter. D-vitamin er jo rigtig fint at få imellem oktober og marts, fordi der ikke er så meget solskin, hvilket er en af de naturlige kilder til D-vitamin. Den Anbefalede daglige dosis er 7,5 microgram.
Jeg synes, testen er rigtig smart som vejledende, men f.eks. ift. sammensætningen af to ting med masser af B-vitamin, som måske i sidste ende bare bliver tisser ud igen, ville jeg nok anbefale lige at kigge test resultaterne igennem før man bestiller 🙂

Udover det synes jeg, at det virker rigtig fint at man får sådan en pakke med en sammensat vitamin og mineral blanding – for så husker man at tage dem 🙂 Altså det er måske liiiiidt heavy for miljøet med indpakningen, men det er smart nok.

Jeg glæder mig i hvert fald til at prøve denne her kombination af, nu når “Winter is comming!!” 🙂

Hvis du også gerne vil prøve TakeDaily af, kan du bruge min rabatkode: TQ2017 og få din første pakke til 0 kr. Gælder fra 13/11-14/12. Det gælder dog kun for nye kunder.

Og vær lige opmærksom på at jeg tjener penge når du bruger dette link (bare så vi har helt klare linjer 🙂 )

LINK HER

BOOTYLove

4 comments

 • TakeDaily

  Kære Louise
  Tusind tak for dit indlæg og detaljeret og gode gennemgang af vores produkt.

  Vi vil i forlængelse af dit indlæg lige understrege, at vi hos TakeDaily arbejder inden for grænseværdierne ’nedre grænse´ og ´øvre grænse’ samt ’dagligt behov´ og ’anbefalet dagligt indtag´ – det vil sige, at du med vores pakker er garanteret ikke at overstige øvre grænse´ eller komme under ´nedre grænse´.

  Vi sigter efter at ramme ´anbefalet dagligt indtag´, men der tages højde for, at visse vitaminer og mineraler udnyttes og optages bedst i samspil eller frahver af hinanden, hvorfor du kan komme ud for, at du får f.eks B12 i flere en én af dine pakker. Når vi så ”tillader” at gå over dagligt behov eller anbefalet dagligt indtag, er detfor at sørge for du ikke rammer nedre grænse, men som du undstreger er dette ikke farligt. Vigtigt at pointerer, at du med TakeDaily vil aldrig komme over øvre grænse for de fedtopløselige vitaminer.

  Vi kan dog kun bakke op omkring, at man bør man være opmærksom på det totale indhold og skulle man være den mindste smule i tvivl kan man altid ringe til os eller alternativt søge råd hos sin læge eller anden fagperson.

  De bedste hilsner
  TakeDaily

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Twerk Queen Louise

   Dejligt at høre at i er opmærksomme på disse ting 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joanna

  Lyder som et sundt og godt valg.. helt sikkert… Men folsyre… Det tager jeg når jeg gerne vil være gravid… Det er en sikker vinder hver gang efter 2-3 uger på folsyre… Er der ugler i mosen eller hvad man nu siger…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Twerk Queen Louise

   hahah hvis der er ugler i mosen vil jeg sgu ha pengene tilbage for min kobberspiral!! Og ret fedt at du bruger den hver gang du vil være gravid 🙂 Det lyder som om det sker ofte 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor skriver ens ex(s) ALTID når man er vild med en anden ?!