Er en kvinde virkelig så frygtelig ?

Hvordan overlever man at blive dumpet lige før jul ?!

Hey Twerklings og BOOTYLovers

Ja, så blev det alligevel heller ikke i denne jul, at jeg havde en sød kæreste, der kunne give mig en amazing kæreste gave 🙁

Og hvad gør man så, når man står i hjerternes tid, og ens eget hjerte gør lidt ondt 🙁

Ja, vi kender godt alle sammen de gængse råd, man får af sine venner: bare se RIGTIG lækker og RIGTIG lykkelig ud på dine sociale medier, og så bare vær helt vild ligeglad; du er også meget bedre uden, og han/hun/høn fortjente dig alligevel ikke.

Åh tro mig, disse råd har jeg fulgt mange gange, men det er bare som om, at de ikke rigtig virker. Eller faktisk OVERHOVEDET ikke virker. For hvad godt gør flotte billeder og mange likes, når man er ked af det? Man kan ikke være ligeglad, eller synes at man er bedre tjent uden, før man er færdig med at være ked af at have mistet noget, man faktisk troede på.

Listen skal meget gerne følges nogenlunde kronologisk, men nogle skridt kan gentages (f.eks. den med at græde eller den med pizza).

SÅ her kommer min (mere eller mindre realistiske) guide til at komme over at blive dumpet lige før jul:

gift-11

 • Byt gaven !!

Vi har alle erfaret, at det er komplet umuligt at købe en gave til sin romantiske partner. Ens venner og veninder er altid en leg at købe noget til, fordi man køber bare noget, man selv gerne ville have. Men at købe til sin kæreste er aldrig sjovt. Så enten kan du glæde dig over, at du slipper for at skulle igennem det. Eller hvis du allerede har købt en gave, så byt den! Og brug pengene på dig selv! Ikke sådan noget du har brug for, men noget du gerne vil have, og som gør dig glad. Ikke sådan ind-i-sjælen-glad. Men en kapitalistisk, overfladisk glæde tæller også i et kort øjeblik. Og hvis du havde købt en oplevelse, så tag en god ven med i stedet for idiot-pilot-exen.

sub-buzz-2466-1495578202-1

 • Græd rigtig meget og hav rigtig ondt af dig selv

Sæt noget tid af til at være rigtig ked af det! Jeg sætter altid mindst en hel dag af til bare at ligge i sengen, græde, høre sørgelig musik og synes, det er rigtig synd for mig selv. Det er vigtigt at få ked-af-det-hed ud af kroppen, ellers kan det blive siddende i årevis. Følelser er ligesom små børn, man skal bare tage sig af dem og give dem plads til at blive hørt og set, så forsvinder de. Eller børn forsvinder vist ikke rigtigt… hmmm

Her kan anbefales denne playlist:

Ed Sheeran feat. Beyonce – perfect duet

Rihanna – Stay

Beyonce – Me, myself and I

Alt med Adel

Labrinth – Jealous

Pas på med julesangene! Du skal ikke synge for helhjertet med på “Last christmas I gave you my heart, but the very next day you gave it away!!” Umiddelbart virker det som en logisk sørge-sang, der endda passer til højtiden. Men du har ikke lyst til at koble jul med noget trist! Julen skal holdes udenfor hjertekvalerne og kun forbindes med glæde 🙂

Husk at drikke rigeligt med vand, så du ikke bliver dehydreret! Og advar måske din nabo om risiko for høj hulken. Min ringede engang, fordi han troede nogen var døde, men det var bare, fordi min ex havde skrevet på facebook.

idris-elba2

 • Find ny Hollywood Bae-Binge-Serie

Serie er voksne menneskers sutter. De pacificerer os og distraherer os sådan, at vi i 30-45 min glemmer vores egne sørgelige situationer og bliver opslugt af at finde en morder, dramaet imellem nogle overklasse fruer eller kampen om jern-tronen. En god serie er et must, når ens hjerte er knust, og hvis der er en super lækker rolle med, er det kun et plus.

Jeg kastede mig personligt over ALT med Idris Elba som er über-mums-grown-man-sexy!! Man skal dog passe på med serier, der er for romantiske. Det er bedst med mord og drama !! ELLER du kan se BBC naturprogrammer. De har en meget beroligende og terapeutisk effekt, når jeg er rigtig ked af det.

20170411-pizza-oven-testing-pronto-top

 • Køb pizza !

Af en eller anden grund så bliver jeg altid tæt på lykkelig af pizza! Der er noget med denne ostede spise, der bare bringer glæde. Det er dog super vigtigt, at du ikke selv laver pizzaen! Den skal købes. Ulykkelige hjerter skal ikke udsættes for madlavning og opvask! Og her er et ønske til alle mine veganske first movers! Kan vi ik få udviklet noget bedre vegansk ost! Jeg HADER ideen om, at en lille kalv (eller et gedekid i mit tilfælde) skal tvinges fra sin mor, for at jeg kan få ost på min pizza! Men den veganske ost, jeg har prøvet ind til videre, er simpelthen SÅ nedren! Så kan der ik blive forsket i noget bedre osteerstatning ?! Det burde være muligt, nu når den ost, der normalt kommer på pizza, nærmest ikke har noget med ost at gøre.

 • Se din familie – rigtig meget !

Synes din familie også altid, at du ikke ser dem nok? Det skal der laves om på! Du skal se din familie i denne knuste jule-hjertetid, og du skal se dem RIGTIG meget! Vi taler så meget, at de bliver trætte af dig. Men de kan hverken droppe dig eller bede dig om en pause, fordi I er blodsrelaterede, så det er obligatorisk, at de hænger på dig! Det er den perfekte situation til at vise dig, at du fortjener ubetinget kærlighed (selv den tvungne af slagsen!).

61784_511679362208067_1847398743_n

 • Vær dit autentiske selv igen

Puha! Sæt pris på at du kan ånde lettet op og være dig selv igen. Altså, selvfølgelig var du da dig selv med din hjertes udkårne, men det var måske sådan den pæne, gode, gøre-sig-umage side af dig selv. Den der: jeg tar lige lidt makeup på, når jeg vågner, børster tænder og har det pæne undertøj med blonder (som kradser af helvedes til i røven) på – dig selv. Og nu kan du gå tilbage til at være dit helt ægte og autentiske selv igen. For mit vedkommende betyder det, at jeg kan holde op med at rydde op to gange om ugen for at damage controlle min lejlighed (så man faktisk kan se gulvet). Hvem behøver kunne se gulvet, tænkt hvis det nu var af lava!? Jeg kan hoppe tilbage i det rare og bløde, men væsentligt grimmere og mere udvaskede undertøj / hvem behøver at ha undertøj på i jogging tøj og nattøj / hvem behøver overhovedet tage tøj på, når man græder og ser netflix hele dagen. Du kan også skære ned på hygiejnen, nu når ingen kommer så tæt på din krop længere (det her er et midlertidigt stadie – men hey det er godt for naturen og sparer lidt på vandet). Og så kan du indføre alle dine ritualer, dem som man kun laver, når man er alene. Pille rigtig meget i dine hudorme, klø dig i skridtet og lugte til dine fingre, pille bussemænd og hvad du nu ellers går og hygger dig med.

majk

 • Lav en liste over alle de dumme ting ved din x

Dette punkt er vigtigt! Nogle gange er det som om, vi kun husker alle de gode ting, eller at vi glorificerer underlige ting til særprægede geni-streger ved en person, som har forladt vores liv: Åh min ex havde altid huller i sokkerne, nu kan jeg ikke kigge på sokker uden at savne personen – men i virkeligheden var det sguda pisse irriterende. Ku du ik bare købe nogle nye sokker din idiot!

Så det er vigtigt at minde dig om alle de ting, der var dumme, irriterende og bare rigtig gode tegn på, at det nok ikke skulle være jer to! Når man er smask forelsket, så kan man sagtens leve med, at ens hjertes-udkårne ikke køber økologisk eller altid står op kl 6 (og er frisk). Men hvem fanden kan leve sådan et liv i længden. Når du ikke er drugged up på endorfiner og oxytocin længere, vil du finde ud af, at det er en reel dealbreaker!

giphy

 • Træn.. eller lav noget fysisk

Nej, det her er ikke sådan et kom-rigtig-meget-i-form-så-din-ex-rigtig-kan-se-hvad-der-er-at-miste. Sorry, men lige meget hvor trænet du bliver, får det ikke vedkommende tilbage. Og hvis det gør, så er vedkommende virkelig ikke værd at samle på. Nej, det her handler mere om, at nu skulle du meget gerne være gået fra at være super ked-af-det-ynkelig-og-sørgende til at være irriteret og forhåbentligt vred. Det er det næste skridt i en psykologisk sorgprocess. Når du er vred i stedet for ked af det, giver det energi, og den energi skal vi bruge. Kom over og træn eller bare ud og lave noget fysisk. Få gang i kroppen, systemet og mest af alt få afløb for din vrede, uretfærdighed og frustration. Det er også vigtigt at komme ud af sit eget hoved med tanker, der kører i ring og i stedet komme ned i kroppen. For det er dit hoved, som er ked af det. Nede i kroppen har du det godt, og tro mig det føles rart lige at få en pause fra at være ked af det. Ps. træning udløser endorfiner, og endorfiner gør dig glad. Glade mennesker slår ikke deres mand ihjel – Citat Elle Woods Legally Blond 😉

gossip

 • Lad vær med at fortælle det til ALLE dine venner

Men begynd at sig det til nogle stykker. En udvalgt skare. Dem du ved der ringer og tjekker op, booster eller tager med i Tivoli og julehygger. Lad vær med at sige det til hele vennekredsen endnu. Det er for meget at skulle tale om det med alle, og find lige ud af om du er klar til at svine din ex til. Ja, sådan fungerer det ofte med venner. De elsker dig, og derfor hader de alle, der gør dig ked af det. Og i deres magtesløshed over at de ikke kan få din ex til at behandle dig sådan, som de mener du er værd, finder de i stedet fejl ved vedkommende. Eller endnu værre, så kommer den nøgne sandhed på bordet nu “Ja, jeg har jo aldrig syntes, at han/hun/høn var god nok til dig!”. Du skal lige tjekke efter, om du er klar til det her. Det er hardcore, og hvis du stadig i hemmelighed håber, at I finder sammen igen (og det gør man jo), så er det en brat opvågning. For når dine venner først har fortalt dig alt, hvad de mener er galt med din ex, ved du godt, at du ALDRIG kan finde sammen med vedkommende igen. Så øv dig lige lidt på de blinde venner først.

leaked-pix-of-what-heaven-looks-like

 • Hund, hund, hund !!

Ok, det her er faktisk mit svar på alle problemer (med undtagelse af sukkersyge). Men en god hund kan fixe ALT! For det første så elsker en god hund dig UBETINGET ! Og for det andet, så er en god hund 100% sødere end din ex! Hvis du ikke er ansvarlig nok til at eje en hund (som mig), så lån en at gå tur med. Folk med hunde går med dem hver dag, de vil  gerne have lidt aflastning.  Led målrettet efter nye venner med søde hunde. De er at finde overalt, hæng f.eks ud omkring hunde-parker. Eller går rundt på gaden og klap andres hunde. Hunde der sidder foran et supermarked gider f.eks. altid godt tale med mig, og så er der en dame, der lufter en stor hvid husky i mit hood. Hendes luftetider og ruter har jeg rimelig styr på (not creepy at all). Så kan jeg købe ind, sådan at jeg “tilfældigt” møder dem foran min dør. Bare få fat i en hund. Trust me it helps!

Held og lykke med det! Hvis ingen af mine råd har hjulpet, så må du bare ty til sovsen i morgen aften! og den skal du bare have rigtig rigtig rigtig meget af !!

BOOTYLove

 

2 comments

 • ‘Ulykkelige hjerter skal ikke udsættes for madlavning og opvask!’ Jeg fucking elsker den sætning (og resten af indlægget!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Skønt indlæg.Du har lige gjort min dag meget bedre.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er en kvinde virkelig så frygtelig ?