Hvad i ønsker skal i få!

Er jeg illuminati ? Beviserne taler for sig selv !!

Hey Twerklings og BOOTYLovers

Jeg får tit nogle rigtigt underlige beskeder i mine inboxes. Det er alt fra “I want to twerk on you nude” Til “Ur my wife”. Ja, vi må bare konstaterer at folk er syge i hovedet på internettet #IdioterMedInternet

MEN forleden fik jeg en ny version af crazy!!

En konspirationsteori om at jeg var et medlem af den sagnomspunden magt loge Illuminati.

Jeg har bekendte der abonnerer på ideen om Illuminati (de har dog alle det til fælles, at de ryger rigtig meget hash), og det er tit nogle ret sjove “beviser” de bruger. En af mine barndomsvenner prøvede at overbevise mig om, at paven var et reptil (!!) fordi….. at en eller anden bygning paven nogle gange befandt sig i lignede en slangen.

Jeg har også mødt dem, der sidder på Youtube og høre musikken bagfra, for at lede efter hemmelige beskeder fra djævlen.

Nåh men ham den lille fyr, der synes at have fundet bevis for at jeg er medlem af Illuminati havde altså brugt matematik som sit våben!

Det kan bare godt være lidt op af bakken, når regning ikke er yndlingsfaget 🙂

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Så mere basketball og mindre Illuminati 😉

BOOTYLove

2 comments

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad i ønsker skal i få!