Twerk Ministeren fejrer 8 marts !!!

Ja, jeg har en pik !

Kære Twerklings og BOOTYLovers

I bedste Fie Lauersen stil er det vist tid til “min ærlighed”…. Ja, jeg har en pik !

dick4

Som mange af jer for nyligt udtrykte på et instagram billede jeg postede for et par dage siden, har jeg gemt noget af en hemmelighed for jer…

i mine bukser!

Og selvom jeg har tucket, det bedste jeg har lært, i har alligevel spottet min diller…

Det forklarer jo også min dominerende og aggressive facon ,når det kommer til sex. Eller at jeg er en leder mere end en følger, at jeg er god til matematik og til at finde vej. Det er alt sammen karaktertræk der stammer direkte nede fra min diller og selvfølgelig ikke noget tillært eller noget, som en kvinde også kan beside !

BOOTYLove og glædelig søndag

Og nåh ja, så er det jo også derfor at jeg har så små bryster – som jeg nu vil flashe ALL over instagram, fordi det er mit privilegie som mand!

PS. Dette er selvfølgelig en APRILSNAR (det vidste i jo nok, dengang jeg sagde, at lederevner skulle hænge sammen med kønsorganer lol).

MEN dette billeder fik dog en masse kommentarer omkring mine kønsorganer:

thumbnail_img_5512

skaermbillede-2018-03-30-16-07-57 skaermbillede-2018-03-30-16-08-12 skaermbillede-2018-03-30-16-08-45 skaermbillede-2018-03-30-16-08-59 skaermbillede-2018-03-30-16-09-58

Jeg vælger oftest at svarer tilbage med humor eller at trolle igen og  HEY – no shade towards small dicks!

Vi ved efterhånden alle sammen godt, at kvinder oftest ikke får orgasmer af penetrering. Så en kæmpe pik betyder ikke bedre sex end en mindre pik.  Mindre dillere er f.esk. langt nemmere at have analsex med. Og oftest handler nydelse for kvinder om ALT ANDET en det at blive penetreret. Så no bodyshame ift. størrelsen på dilleren.

Men selvom jeg laver sjov, er jeg alligevel chokeret over de kommentarer.

På mine egne vegne, fordi det virker absurd, at så mange mennesker ikke ved at en fisse også kan se sådan ud.

Det er som om, folk ser det feminine køn som fraværet af det maskuline – altså, en fisse er et hul opad, og derfor intet ud ad til og hvis man så kan se noget i bukserne må det være en pik. Det minder meget om antikkens Grækenland, hvor man arbejdede med et køn, hvilket var det maskuline.

Kvinden var blot en dårligere version af manden. En defekt mand, uden kønsdel.

NEWS FLASH – fissen findes – fissen har en plads i verden og i mine bukser.

Fissen skal ikke gemmes væk!

Jeg forstår virkelig ikke når folk shamer en “cameltoe”, hvilket jo bare er et udtryk for, at man ikke lader som om, at ens kønsorgans er ikke-eksisterende. Ja, fissen KØNSlæber – ikke skamlæber, for der er ikke noget at skamme sig over. De ydrekønslæber kan have forskellige størrelser og former og WAUW nogle gange kan man sgu se de findes, når man har tøj på det sidder stramt – big deal , get over it!

 

Hvis internettet hylder dickprints i jogginbukser og bokseshorts som på The Game eller Safaree s instagram, så må verden virkelig stoppe med at shame fisse-prints!

Efter jeg havde været i chok over, folks manglende biologiske viden om de kvindelige kønsorganer, tænker jeg lidt videre end mig selv og min egen navle.

Tænk at genitalier, er noget folk synes er helt normalt at spørge ind til eller bare at kommentere på! Det er alligevel en ret privat sag, hvad man har nede i bukserne.

Jeg kan ikke forestille mig, hvordan det må føles, når folk sætter spørgsmåls tegn ved ens køn, hvis det rent faktisk er et følsomt emne.

Og selvom jeg har et ret stabilt forhold til min krop og min fisse, så fik det mig alligevel til lige at tænke en ekstra gang, over mine nye leggings.

Det slog jeg ret hurtigt ud af hovedet igen, men tanken nåede at opstå. Jeg kan derfor godt tænke mig til, at hvis man allerede har en usikkerhed omkring forholdet til køn, så er sådan nogle kommentarer rigtig ubehageligt, at skulle deale med.

Da vi lavede Ludermanifestet, talte vi med Saline Simon, der er transkvinde.

Saline fortalte, hvordan hun havde valgt at dele ud på sin blog og i interviews om, hvordan det er at leve som transkvinde, men at det langt fra er alle, der har lyst til eller mod på at tale om det.

Hun fortalte, hvordan folk konstant stillede hende super rude spørgsmål, som de aldrig ville stille en ciskønnet person (en person, der identificerer sig med, det køn de er født med).

Ting som: hvilket toilet bruger du, hvad har du i bukserne, hvordan har dig og din kæreste sex?!

Ting som helt fremmede mennesker mener, at har krav på at vide. Spørgsmål som hun  for det meste havde overskuddet til at forklarer folk, hvor super underligt og ubehøvlet det er at spørge om – også selvom man bare er nysgerrig.

Hun fortalte også, at selvom hun godt kunne tage denne samtale med folk, er det langt fra alle i hendes situation, der kan det.

Den slags spørgsmål kan gøre nogle mennesker RIGTIG kede af det! Mennesker der ikke har lyst, ikke er klar til eller bare ikke identificerer med den binære forståelse af køn – at man enten er en mand eller en kvinde.

For når man har brug for at vide, hvilket køn en anden person er og hvilket begærsretning de har (hvem de har sex med) så handler det jo om, at vi har bygget vores verden og samfund op omkring en binær forståelse af køn.

Derfor kræver vi denne viden af folk, for at forstå, hvordan vi skal forholde os til dem, men det er bare en gammeldags og ret firkantet måde at forstå andre mennesker. Jeg øver mig f.eks. i, ikke at spørge ind til folks seksualitet jeg møder.

Både fordi det ikke rager mig – altså, jeg har jo højst brug for at vide om de tænder på mig eller ej, hvis jeg selv vil lave et move.

Men også fordi at man ikke behøver tvinge folk ned i kasser.

Jeg behøver ikke vide hvem de vælger at have sex med eller hvad køn de identificer sig med, for at have en samtale personen, og de kategorier vi har at arbejde med i dag, er ret begrænset – man kan vælge at være en mand eller en kvinde, der har sex med mænd eller kvinder.

Seksualitet og identitet er SÅ meget mere end de fire ovenstående kategorier, og det er også noget, der hele tiden udvikler sig. Man behøver derfor ikke selv hverken vælge eller vide hvem man er eller hvem man har lyst til at knalde.

Måske vi i 2018 kunne øve os i, at være en smule mere nuancerede i vores forståelse af mennesker.

Vi kan godt møde en person, uden at vide hvad køn de er, hvordan situationen nede i deres bukser ser ud eller hvem de har sex med.

En god lille tommelfinger-regel er, hvis i ikke skal til at have sex, så rager det ikke dig!

dick

PPS. Jeg HAR en pik! Den sidder bare ikke fast på mig 😉

1 comment

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Twerk Ministeren fejrer 8 marts !!!