Ja, jeg har en pik !

Nye yndlings leggins :)

Dette indlæg indholder reklamelinks – hvilket betyder, at jeg linker til produkter som jeg tjener procenter på, hvis du køber igennem mit link.

Hey Twerklings og BOOTYLovers

jeg har fundet mit nye yndings par leggings! Normalt er jeg jo en Puma pige, når det kommer til træningstøj, men min girl Hannah Andersson @fashionablefit har lavet en kollektion af sportstøj hos Nelly.com, som jeg tænkte at jeg skulle prøve.

thumbnail_img_5513

Og WAUW!

De her leggings er så lækre, så comfy og min ass ser super godt ud i det (hm hm hvis jeg selv skal sige det).

De er højtaljede og bliver siddende – jeg synes tit leggings glider ned af mine lår, og så skal jeg hele tiden hive dem op.

Og FYI jeg bliver ikke betalt for at tale om de her leggings – Jeg kan tjene procenter hvis i køber dem igennem mit link, men de er købt og betalt med mine egne penge, fordi jeg synes de var nice.

Jeg er altid lidt kritisk ift. hvad jeg reklamerer for her på bloggen, da jeg ikke ønsker at have en blog, der kun handler om at sælge ting.

MEN fordi, der var så mange af jer, der havde set mig snappe de her leggings og skrev og spurgte til dem på IG, tænkte jeg at det nemmeste var at ligge et link og herinde 🙂

De er fra Nelly.com og kan KØBES HER

De koster 279 kr, der er fri fragt OG fri retur, hvis de ikke lige passer.

BOOTYLove

PS. Jeg har købt mine i M/L

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ja, jeg har en pik !