Ditte og Louise er nogle frygtelige kvinder, men de er heldigvis også meget mere end det!

Jeg er igen deaktiveret af Instagram, men du gætter aldrig hvorfor ?! ;)

Hey Twerklings og BOOTYLovers

Ja, sorry for den super clickbait agtige overskrift!! Men jeg er nu selv lidt i chok lige nu…

Altså Instagram har jo efterhånden deaktiveret mig en par gange for at bryde med deres nøgenhedsregler (som er dumme, sexistiske og som de ikke selv er konsekvente med) men denne gang er det jo noget helt andet.

De mene åbenbart at jeg har spammet folk, for at tjene penge på det ??!!

Altså jeg har aldrig hverken købt følgere eller links (så ville jeg nok have lidt mere end bare 70K).

Jeg copy pastede tilgengæld den samme sætning 4 gange i går, fordi jeg sammen med min skønne frisør Esha Khamo have lavet en konkurrence (som vi plejer), hvor man kan vinde en hårkur. Den fungerede således, at vi begge lagde et billede op af mit lækre hår, og så skulle dem, der så billedet på min profil gå ind på HANS profil og kommentere, hvorfor de havde fortjent at vinde. Der var et par piger, der så skrev på mit billede. Derfor fortalte jeg dem lige, at det altså var inde hos Esha at konkurrence fandt sted.

Den besked copy pastede jeg til de 4 piger – da jeg egentlig ik gad skrive det samme 4 gange…

OG det var åbenbart nok til at deaktiverer mig, for at slå det samme indhold op igen og ingen og kontakte folk af kommercielle grunde uden deres samtykke ?!

OMG kom nu Instagram !!!!

Det er pisse irriterende og samtidig virkelig bad for business, fordi IG er det største kommuikationsflade jeg har, til at være i kontakt med mine følgere og folk som kommer og deltager i mine twerkshops!

Jeg håber virkelig ikke, at jeg skal vente i månedsvis, som jeg gjorde dengang den blev hacket, for at denne her ÅBENLYSE fejl fra deres side bliver genoprettet!

De er jo umulige at komme i kontakt med og der findes ingen kundeservice eller klageinstans !

Dengang min profil blev hacket, gik der som sagt flere måneder før de fik den tilbage. Tilgengæld fik jeg min profil rigtig hurtigt tilbage de to gange, de har deaktiveret mig.

HER kan i læse om da jeg blev hacket

Det skete KUN fordi, Go Aften DK ville lave en historie på det – så de tog kontakt til Instagram om, hvorfor jeg var deaktiveret og stillede nogle kritiske spørgsmål om IGs forhold til kvinde kroppen. På magiskvis dukkede min profil op, og historien og den dårlige PR gik væk igen!

OG her kan i læse min kritik af IGs sexitiske syn på kvindekroppen

Da den anden gang blev deaktiveret for at overtræde nøgenhedsreglerne, skete det på samme måde – jornalister kontaktede IG om hvad der var sket, og de udtalte af det var en “medarbejder fejl” og bum så var jeg online igen.

Jeg har hørt fra mange af jer, at jeres konto også er blevet enten hacket eller uretfærdigt deaktiveret – men hvordan får man mon sin konto tilbage, når man ikke er så privilegeret at medierne lige kan backe en ???

Det er ret fucked, hvor stor en del af vores sociale liv og daglige kommunikation instagram, snapchat og facebook (der alle har samme ejer) er.

Nåh, udover at min IG blev deaktiveret i går aftes, så fandt jeg også ud af, at jeg havde tabt mit dankort, rejsekort OG kørekort… så det er bare fedt.. BUHU !

BOOTYLove

 

 

 

 

2 comments

 • erica

  hej, min konto er blevet deaktiveret uden at jeg har gjort noget, der var blevet lavet en falsk profil af mig som jeg så anmeldte. Men efter at jeg har anmeldt den bliver jeg selv logget ud for at udgive mig for at være en anden.. jeg har ventet to uger nu og jeg har skrevet til dem hver dag men de er seriøst umulige at få kontakt til.. ved du hvad jeg kan gøre?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Jensen

   Hey Erica, jeg står lidt i selvsamme problem. Har du fået din Instagram tilbage??? Og hvor lang tid tager det

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ditte og Louise er nogle frygtelige kvinder, men de er heldigvis også meget mere end det!