Prævention er ikke bare fedt, det er livsnødvendigt !

5 vigtige ting jeg lærte, af ikke at have Instagram

Hey Twerklings og BOOTYLovers

Praised be all Gods MIN INSTAGRAM ER TILBAGE!! Og det er jeg helt ovenud lykkelig over!

Til dem, der tror at dette bliver sådan et verden-er-blevet-et-forfærdeligt-sted-ingen-kigger-hinanden-i-øjnene-og-alle-burde-bræde-deres-smart-phones så må jeg skuffe.

Jeg har været off the Instagram grid før og så ikke helt alligevel.

Jeg har været deaktiveret af IG 2 gange før i 2018 pga. dumme nøgenhedsregler og i 2017 blev min IG hacket og var væk i næsten 4 måneder. Jeg kom dog i ren panik og tryk på nogle knapper reflexer til at oprette en BACKUP,så jeg har ikke været helt af IG, men næsten.

Så her kommer mine vise ord om den lærdom jeg har opnået igennem de sidste 14 dage uden Instagram

1) På trods af uenighed omkring dumme regler om nøgenhed, så må jeg tage min imaginære hat af for, at IG ultimativt er det BEDSTE sted at være i kontakt med jer! Dem der læser, dem der følger, dem der klikker og selvfølgelig også dem der køber. IG er bare langt mere effektivt når man skal nå folk!

 

2) Ud over at IG er en stor del af mit arbejde (for det skal ikke være nogen hemmelighed, at det er det) så er det jo også en social platform! Og jeg må indrømme, at jeg virkelig følte mig udenfor de sidste to uger. IG er der hvor jeg følger med i mine venners liv og får nyheder. Det er der jeg scorer og der jeg stalker. Det er et netværk som jeg jo personligt har brugt årevis på at opbygge og vedligeholde. At være udenfor det netværk eller faktisk bare deltage med en mindre connected profil var ikke sjovt! Det gav mig også et klart billede af, hvor integreret en del af mit social liv denne app er men også et klart billede af, hvor ensomt eller op-af-bakke det kan føles, når man ikke er en integreret del af de sociale medier

 

3)Hvilket bringer mig videre til punkt nr. 3 hvilket er, at disse to uger uden maximal brug af IG var en fantastisk remind om, hvad IG ikke skal være for mig. Min instagram skal ikke føles som et krav eller en målestok for, hvor god eller succesfuld jeg er.  Jeg har ikke lyst til at bruge den på, at sammenligne mig selv med andre eller at sammenligne mig selv med mig selv for den sags skyld. Jeg har ikke lyst at kvantitative faktorer som likes, følgere og kommentarer skal påvirke, hvor værdifuld jeg føler mig som menneske. Og jeg har ikke lyst til at IG skal have en magt over mig, ift. at føle at jeg må poste ting, som mine følgere kan lide.

 

4)Det er altid super vigtig at lære hvad man ikke vil have, fordi så ved man nemt hvad man gerne vil have! De sociale medier er relativt nye, ift. at vi faktisk ikke kender konsekvensen af, at lægge hele vores liv ud på internettet. Derfor tror jeg, at det er super vigtigt at have en bevidsthed omkring, hvordan man har lyst til at benytte medierne. Den har jeg virkelig fået skærpet de sidste uger. Jeg vil nemlig rigtig gerne være mere i kontakt med jer – også selvom jeg ikke gider at debattere online, er jeg rigtig glad for både når mine budskaber når jer, men også når jeg får direkte feedback tilbage. Jeg vil gerne have en instagram fuld af billeder, videoer og mennesker, der inspirer mig, giver mig et smil på læben og som gør mig klogere. Jeg vil gerne være i kontakt med mine venner og mit netværk, fordi jeg har en masse mennesker i mit liv, som jeg ikke nødvendigvis ser i min hverdag (jeg vil dog også gerne gøre en lidt større indsats for at se de mennesker IRL oftere). Jeg vil gerne have det sjovt med min egen insta profil og lægge ting ud som jeg synes er spændende, sjove og kloge og ikke altid kun flotte (selvom jeg også gerne vil lægge flotte billeder og videoer ud). Jeg vil poste når jeg har noget på hjertet og ikke fordi jeg føler at jeg burde. Og så vil jeg fjerne al negativitet ! Og det er bitchy comments, haters, dick pics ect. så er det IKKE velkommen !

 

5) Jeg vil HUSKE mig selv på, at instagram er et redskab og ikke hvem jeg er eller mit brand. Fordi instagram er et stort del af mit arbejde, blev jeg rigtig frusteret da den forsvandt: hvordan skulle jeg få kunder i bixen til mine twerkshops, hvordan skulle jeg få læserer på mine artikler, hvordan skulle folk vide hvad jeg lavede og hvem ville samarbejde med mig ude – det lyder måske lidt overdrevet, men jeg havde alligevel fået koblet en del af troen på mine egne evner op på de 70.000 følgere jeg har. Og dont get me wrong, 70k følgere er magt især hvis man vil være influencer og få penge for reklamer og få en masse spons. Jeg elsker gratis ting – who doesnt og jeg laver også reklame indlæg. Men det her var en vigtig reminder om, at hvem jeg er, hvad jeg kan og hvad jeg bidrager med ikke ligger i mine følgere men i mig som person. Og at det vigtige for mig ikke er gratis ting eller sponsoreret indhold, men platformen og talerøret som min instagram er. Det vil jeg øve mig i at fokuserer mere på !

Til aller sidst vil jeg bare minde mig selv og jer om, hvorfor Instagram er et fantastisk medie. Og det er det, fordi man kan få lov at udtrykke lige præcis det man selv vil! Så find kreativiteten frem og lad vær med at lave de der blogger billeder som alle andre laver 🙂

F.eks. lavede @SpecialJ og jeg denne helt igennem fantastiske video til Valentines i år!

Hun er pisse fucking sej og kan kontaktes HER

1 comment

  • Annie

    Kan godt forstå du har Instagram når det jo er en del af dit arbejde.
    Personligt har jeg hverken Instagram eller Facebook (eller andre sociale medier) og har det så godt med det. Føler det som en kæmpe befrielse og føler mig langt mindre presset/stresset over at skulle leve op til et bestemt image 😊 Og altså, de personer der er tættest på mig har jo mit nummer. Har intet imod af folk bruger sociale medier, men jeg har bare ikke lyst til at være en del af den verden. Selvom det er svært at være 24 år i 2018 og skulle forklare hver gang hvorfor man har valgt som man har valgt 😜

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Prævention er ikke bare fedt, det er livsnødvendigt !