Min krop er IKKE en invitation - Samtykkelov NU !

Nogle gange er en bedste gave, den man giver sig selv!

Glæderlig bag-jul til alle mine skønne Twerklings og BOOTYLovers!

Jeg håber, at julen har fyldt jer med kærlighed og at jeres numser er blevet tykke LOL !

Det er jo efterhånden 1,5 år siden jeg måtte sige farvel til min elskede kat Kaja, som havde fulgtes med mig i 19 år. Det efterladte jo noget af et hul, når man er vant til at komme hjem til nogen og vågne op med nogen, men jeg syntes ikke bare lige, jeg kunne gå ud og finde hendes “erstatning”. Men de sidste par måneder, har jeg alligevel har katte-abstinenser. Så jeg har siddet en del på nettet og kigget efter rescue katte på Dyrenes beskyttelse, Dyreværnet og Inges kattehjem.

Jeg havde besluttet, at hvis jeg skulle have en kat, skulle det være en voksne kat og jeg kunne “redde”, men det er lidt svært at fornemme kattes personlighed og kemien over nettet – fordi helt ærligt så er alle billederne jo søde.

Jeg havde derfor aftalt med Dyrenes beskyttelse i Brande, at jeg kunne komme derud og besøge d 25 dec. Jeg havde set en grå hankat på 1,5 år på deres hjemmeside, som jeg rigtig gerne ville møde – især fordi en korthåret grå kat, ikke ville dræbe min nye mærkeblå veloursofa.

Han var dog allerede blevet adopteret, da jeg kom der ud. Tilgengæld faldt jeg pladask for denne her ligge hyggefis – som jeg har givet navnet baby, fordi han sagde sig med maven op af i mine arme, præcis som en lille baby.

Og ja RIP min sofa!

Men det var altså bare kærlighed ved første blik – og da han også slikkede mig på næsen, så vidste jeg, at det her var manden i mit liv 😉

 

Så efter en biltur, en togtur (hvor han sov og spandt hele vejen), en bus tur og en slæbetur op af trapperne, så er Baby nu flyttet ind hos mig.

Vi brugte den første aften sammen på at udforske soveværelset, kæle rigtig meget, lege med en snor og se Ringenes Herre – eller en af os så den i hvert fald.

Han kom og lagde sig til at sove på mit bryst, som sådan et lille halstørklæde op af halsen på mig og i dag skal vi bruge på at udforske resten af lejligheden.

Rigtig Godt Nytår fra Louise og Baby !

PS. Husk lige at kæledyr ikke er et legetøj eller en accessory ! De er et familiemedlem og dit ansvar, de næste 10-15-20 år (hvis du er heldig). Så tænk dig godt om, før du erhverver et! :*

 

 

 

 

2 comments

 • Victoria

  Grundet mine preggo hormoner blev jeg helt vildt rørt ❤️ Sikke en god gerning og han er satme fin! Tillykke med ham ☺️😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Twerk Queen Louise

   NUUHHRR hvor er dig og dine hormoner cute!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min krop er IKKE en invitation - Samtykkelov NU !