Nogle gange er en bedste gave, den man giver sig selv!

Godt nytår og endnu bedre Veganuary!

Hey Twerklings og BOOTYLovers!

Jeg håber i har haft et fantastisk nytår! Jeg holdt igen i år PJ party herhjemme med min BFF ciller og med Baby selvfølgelig! Vi se samtlige Daniel Craig Bond film (I dont get it tho, han er jo ik lækker ?!) og spiste lækre hjemmelavede burgerer – baby sov mest bare, da han stadig er rigtig forkølet!

Så det var helt igennem perfekt!

Og nu begynder Januar og New Year, New Me bølgen.

Og sådan noget med nytårsfortsæt, diæter og kurer har aldrig rigtig været mig – da jeg synes, at man skal ændre de ting man vil ændre her og nu og for evigt – og ikke vente til det nye år eller gå på en måneds kur.

MEN alligevel så hopper jeg sgu lidt med på vognen – for i resten af Januar holder jeg Veganuary – Vegan January !

Altså, jeg tager en omgang Veganerudfordringen igen, og jeg vil udfordre dig til at gøre det samme!

Jeg gør det personligt, fordi at jeg i december har spist langt mere animalsk end jeg gør til hver dag, og derfor er det fint for min krop med en vegansk udrensning og det er rigtig godt for verden (fordi alt det animalske i december jo også betyder en masse CO2!).

Det er tredje gang, jeg tager en måned på veganer vognen. For mig er min hverdag ikke enten eller og jeg er ikke 100% veganer normalt, men hver gang jeg har tager udfordringen får jeg etableret noget gode vaner, der hænger ved.

Det er lidt besværligt i starten – især når man skal ud og spise og man skal lige finde de gode alternativer, men det har været det hele værd for mig. Jeg lover at du nok skal blive mæt. Jeg lover at du nok skal få lækker mad. Og jeg lover at du bliver overrasket over, hvad der er nemmere at undvære end du troede.

Jeg nedsætter mit forbrug af animalske produkter for hver gang og finder nye lækre ting at putte i munden, og f.eks. fandt jeg ud af, at kylling og fisk slet ikke er så svært at leve uden – det er faktisk æg jeg savner mest.

Det jeg også RIGTIG godt kan lide ved veganer udfordringen er, at man får hjælp og at man ikke bliver råbt af. Man bliver ikke skældt ud for at være ond eller forkert, men i stedet bliver man del af et fællesskab fuld af inspiration og gode ideer, til at leve bare en lille smule mere miljø – og dyre venligt samt i overenstemmelse med vores etiske og moralske overbevisninger.

Så hvis du skal have et New Year New Me moment og gå på kur, så hop med på denne her !

Veganerudfordringen !

1 comment

 • Helena

  Godt nytår til dig også! 😊 og sikke en sød kat du har fået.

  Synes det lyder spændende at spise vegansk, der er jo mange fordele – ikke mindst for miljøet. Men er også lidt tilbageholdende, synes det er svært at finde ud af mad, især mad hvor kød ofte giver en dejlig aroma/smag i saucer og om mine børn ville få nok vitaminer, b12.

  Jeg tænkte over en anden ting. Jeg synes det er så fedt det du laver! Jeg elsker også selv dans, twerk og booty. Men jeg tænker nogle gange når jeg ser afrobeat og dancehall musik videoer, at det oftest er en mand med en masse letklædte kvinder der bare vil have ham og manden har et helt haram. På den ene side vil vi gerne frigøres og kunne gøre som det passer os, men på den anden side virker det ikke helt sådan. Tror du at vi bare har ocertrådt en grænse vi ikke kan komme tilbage fra når kvinden er blevet seksualiserer i sådan en grad (modsat stammesamfund som bl.a aka og baka pygmæ samfundene hvor de også er halvnøgne men slet ikke seksualiserede på samme måde), er det bare sådan det vil være, for vi vil ikke objektiveres, men vi er stadig kvinder, vi kan stadig lide mænd og mændene vil stadig har også og de tager chancer og hvad de kan få.

  Undskyld hvis det lød forvirrende, det er ikke fordi jeg er dømmende jeg prøver bare at forstå for det er noget jeg har tænkt over, og jeg går med de har tanker, har brug for lidt sparring. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nogle gange er en bedste gave, den man giver sig selv!