Spam filter adventures - oh du favre nye verden :)

How to… håndtere dick pics

Kære Twerklings og BootyLovers

GOD MORGEN !! Kl 7.32 vågnede jeg op til dette charmerende billede af en fremmed mands diller #Facepalm

Skærmbillede 2016-04-13 14.11.04

Krigen imod dick pics (billeder af dillere, der sendes over sociale medier – ofte til en, der ikke har bedt om dem) er hverken vundet eller ovre!


Jeg modtager stadig masser af fremmede dillere i min facebook inbox, DM på instagram (direct message, til de voksne der læser med) eller når jeg åbner min snapchat – suk!

OG nej, jeg har ikke selv bedt om det fordi jeg ryster med numsen eller er nøgen!

Se mit debatindlæg : https://www.google.dk/search?q=politiken+dick+pics&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=NEQOV_rdJYar6ASV74S4Cw

Da jeg har talt en del om dick pics, slog det mig, at siden jeg (endnu) ikke har stoppet strømmen af diller-billeder, så må jeg heller lave en god overlevelses guide til, hvordan man håndterer at modtage et!

NB: Denne guide handler om uønskede diller billeder, altså dem man ikke har bedt om at få, fra mennesker man ikke har nogen som helst form for seksuel relation med.

Så her kommer min : How to – håndtere dick pics

 • Dick Pic på Snapchat – Det gode ved, at Snapchat er blevet så moderne er, at den klassiske “tæl til ti” manøvre mod vrede, pludselig også fjerner problemet (billedet forsvinder efter 10 sek – til de voksne der læser med).

 • Screenshot billedet, gem det i en mappe, saml dick pics og begynd at bytte med dine veninder (husk onani vidoer er sjældne og derfor kostbare samleobjekter, når man bytter )

image2

 • Gå til billedet som en nysgerrig antropolog:Undersøg kulturen, hvad ligger der mon bag det at sende sådan et billede? hvad reaktion forventer afsender? hvorfor tænker afsender at dette er noget du vil modtage? og ville afsender også hive sin diller ud på gade, og vise til en random pige? stil en MASSE spørgsmål og vær gerne kritik overfor manglende realitetssans … måske bliver du klogere, måske sletter hans sin instagram profil 🙂

 • Tal med dine veninder og venner om fænomenet (vis evt. screenshots af hvad du modtager – og grin gerne af det samme). Det er godt at høre hvordan andre håndterer tingene, samt at man ikke er den eneste der er udsat for denne form for idioti (jeg har snakket med 12 årige (!!!!!!!) piger der modtog dick pics). vigtigst af alt – DET ER IKKE DIN SKYLD eller noget DU har bedt om                                                 (medmindre du selvfølgelig har bedt om at få dilleren til send – i såfald så nyd den! )

 • Humor er selvfølgelig altid en god måde at håndtere ting på. Sig nej, men hav det evt. sjovt med at sige nej… hvis du har screenschottet dine tidligere diller billeder, kan man altid svarer ved at sende et diller billede tilbage !                                                                                                                                                                Du kan godt blive sur og skælde ud (det gør jeg også nogle gange) men det er bare dumt at du skal have dårlig energi, fordi andre er idioter – så jeg ville ikke anbefale din strategi 🙂

 • Tag en for holdet og gør verden til et lidt bedre sted – det er nogle gange unge drenge, der sender dick pics. De er måske ikke onde eller klamme, men virker umiddelbart meget som om de mangler realitetsans! School them! Nogen er jo nødt til at fortælle dem at “sig det med diller” ikke er så effektivt som med blomster. Nogen må jo prøve at forklare dem, hvordan man evt. kan bruge ord (wow!) til at give komplimenter i stedet for svulmelegmer !

IMG_8527

 • Det ALLER bedste råd: screenshot billedet, find vedkommendes mor på sociale medier, send hende billede af diller samt besked om, om hun ikke kan bede sin søn om at lade vær!

Bonus: du kan altid sende denne standart skabelon afsted, og se hvad reaktionen er 🙂

BOOTYLove

FullSizeRender

And that’s how it’s done ! *snap

 

 

Skærmbillede 2016-04-13 14.59.02Skærmbillede 2016-04-13 14.59.11Skærmbillede 2016-04-13 14.59.22Skærmbillede 2016-04-13 14.59.29Skærmbillede 2016-04-13 14.59.36Skærmbillede 2016-04-13 14.59.43

 

2 comments

 • I think this is one of the most significant information for me. And i’m glad reading your article. But should remark on some general things, The web site style is wonderful, the articles is really excellent D. Good job, cheers cgfdgbkfefceeddd

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Yaaas! Hvor er det godt!
  Endte du med at sende samtalen til hans mor? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spam filter adventures - oh du favre nye verden :)