OK selvfølgelig skete det... fuck udsalg !

#GirlSquad – hvilken Spice ville vi være ?

Hey Twerklings og BOOTYLovers

Som I ved, så er mit squad de BADEST BITCHES in the game!!! Hands fucking down!

I dag kiggede jeg på det her billede og tænkte: vi ligner kraftedeme et girl band – og altså jeg er vokset op i slut halvfemserne/start 2000, hvor SPICE GIRLS var the SHIT så det er bestemt ik en dårlig ting!!

Så lets play – what kinda spice would u be, hvis vi var i et girl band!

13315740_10154176520126411_6310214711327140099_n

#GirlSquad fra Min Bday <3

Nikita er (selvfølgelig) PARTY SPICE

Skærmbillede 2016-08-30 10.55.31

Niki tog lige en YOLO tur tilIbiza, for at få en Tan 🙂

Nikita er by far den der fester mest af os alle, både fordi hun er SYGT god til det (altså vi snakker morgenfest på D’Angleterre efter at have været alle clubberne rundt), OG fordi hun bare altid har det sjovt! Altså, jeg kender ikke nogen som Nikki, der kan få noget sjovt ud af alt: Selv hendes tragiske forhold til sin far kan hun finde en måde at grine af 🙂

Skærmbillede 2016-08-30 10.55.50

Og hey en pige med lyserødt/ lyseblåt hår, hende kan man kun have det sjovt med!!

IRINA er CURVY SPICE, eller hvis spørger hende selv, KarmaIsABitch Spice / SitChoAssDown Spice.

Curvy spice giver jo sig selv – idet Irinas kurver er FO REAL og seriøst giver Kardashians a run for their money (sådan helt bogstaveligt talt, idet deres kurver er mere eller mindre købt – shade). En ting jeg ÆLSKER ved Irina er, at hun ikke har trænet en eneste gang, efter hun fødte og gik helt uden om det der “jeg skal i form 8 uger efter” ræs! Hun har det ret afslappet med sin krop (hvilket er super inspirerende!).

Skærmbillede 2016-08-30 10.56.19

Curves on FLEEK Hunny!

Når det kommer til KarmaIsABitch og SitChoAssDown Spice, så ved vi vist også alle sammen, at Irina har en – lets say- snappy side! Du skal ik fucke med hende or she will go Russian on ur ass 🙂

Skærmbillede 2016-08-30 10.57.19

Og så er SitChoAssDown et af vores yndlings ord, når vi dealer med haters – ligesom “did I staaaaaaaab you huuuuuuh” Citat Cardie B Love and HipHop – if u dont know, go googl!

Katja er SEXY SPICE eller CRAZYCATLADY SPICE

Skærmbillede 2016-08-30 10.58.50

Der er vist ingen tvivl om, at Katja (eller Ekaterina som hun ægte hedder) s superkraft ville være sexappeal, hvis hun var en Xmen! Katja er sexet, når hun laver mad, når hun træner, når hun gror sygt meget hår på benene (u go girl!) og når hende og Irina disser folk på russisk, og jeg ik kan være med 🙁

Katja er dog andet end sexy – ud over at være klog, sjov og en menneskelig schweizer kniv – hun kan ALT: sy, tage billeder, redigere, lave mad uden gluten og lactose til mig, lægge make-up, købe awesom ting på Ebay, arrangere blomster osv.), så er et af mine yndlings features ved hende hendes kærlighed til katte!

Skærmbillede 2016-08-30 11.00.17

Jeg kender ikke nogen andre, der tagger mig i flere katte billeder og videoer på SoMe som Katja (ja, navnet siger jo også sig selv!)

og jeg er BOOTY SPICE eller SLUTTY SPICE (haha det er faktisk de andre spices, der har valgt dem til mig)

Skærmbillede 2016-08-30 11.02.02

BOOTY SPICE tænker jeg ikke, at jeg behøver forklare så meget – jeg lever af at danse med numsen, og min mission er at sprede BOOTYLove til hele verden! SLUTTY SPICE owner jeg så meget, fordi det for mig også omfavner FEMINISME SPICE – da det at tage ordet “slut” til sig og bære det med stolthed er en reclaiming af den kvindelige seksualitet OG female Empowerment !

 

 

Så nu er the REAL question jo – Hvilken spice er du ??!! Giv mig dit bedste bud i kommentarfeltet 🙂

BOOTYLove

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OK selvfølgelig skete det... fuck udsalg !