Når mænd ikke kan købe drinks, har de intet at byde på....

Skønhed kommer indefra – sådan rent biologisk og bogstaveligt

Hey Twerklings og BOOTYLovers

Så er dagen kommet, hvor jeg skal prøve kræfter med det der “beauty blogging”.

Og så passer det ikke helt, for jeg har jo skrevet om lipgloss før (dog ikke Kylie Jenner lipkit, det burde jeg, det er jo kun 99% af ALLE jordens bloggere, der har beskrevet det LOL).

Jeg vil gerne dele nogle af mine lidt mere utraditionelle skønheds/velvære tips og tricks.

For det er jo ofte, hvis man har fået nogle bumser eller man er oppustet, at man begynder at symptom behandle: man skynder sig at putte anti-blemish på bumsen eller drikke anti-bloat tea.

Ofte stopper vi ikke op og tænker over HVORFOR vores krop reagerer som den gør, hvad det er den prøvet at sige til os.

Min facial dame sagde til mig “uren hud omkring hagen og munden er hormon-relateret hvorimod uren hud på kinder og pande er stress-relateret.” Og det er jo meget rart at vide.

Jeg kender fra mig selv, at hvis jeg stresser så er min fordøjelse det første der går ned, og jeg bliver oppustet og får ondt i maven.

Jeg tror helt klart på, at en sund krop og en krop i balance er en smuk krop. Så her er mine tricks til ikke kun at behandle udenpå (med creme og serum og wat not) men at starte indefra

2016-10-05-12-35-59-2

Supermoods Egoboost – Beauty chokolade

OK det her er sgu noget jeg kan FOXE med!!! Raw chokolade med kollagen !!! Kollagen er et protein, vi allerede har i huden, der er med til at fugte og bygge huden op. Det er et af de stoffer, cremer altid reklamerer med at indeholde. Så hvorfor ikke indtage det, og derved tilføje kollagen indefra – og nåh ja, at det er ved at spise chokolade er da også OK!

Supermoods Ego boos – inner beauty powder

Et lyserødt og ikke alt for grimt smagende kosttilskuds pulver man blander op i juice, smoothie eller vand (helst juice eller smoothie), som indeholder chaha svamp (hvilket er super godt for dig), c vitamin og kollagen. Jeg kan ret godt lide ideen om at styrke huden indefra og ikke kun smører ting på den!

Jeg har prøvet det her pulver i 1 måned tid nu og jeg synes godt jeg kan se at min hud bliver mindre tør og mindre uren, hvilket den godt kan være når jeg skal have menstruation.

Drop mælk og soyamælk

Jeg drikker ikke komælk, fordi jeg ikke tåler det særligt godt, men min træner Abraham havde en ret god pointe i, at komælk jo er fuld af hormoner heriblandt østrogen i store mængder. Dette kan give risiko for kræft, men store mængder af hormoner udefra (om det er fra mælk eller p piller) forstyrrer også din egens krops hormonbalance. Jeg har hertil OGSÅ skiftet min soyamælk ud med rismælk (selvom jeg bedre kan lide soyaen, fordi den er med vanilje smag) MEN min veninde Freder – der fucking dyrker sin egen kambucha svamp og selv laver øko cashew-mælk (og derfor må antages som ekspert på helse-området) siger, at soya har østrogenlignende stoffer, der derfor også kan fucke med kroppens egen hormonbalance.

Efter jeg har hoppet af soya vognen (jeg spiste det dagligt på min müsli), synes jeg faktisk at min hud er blevet bedre og ikke slår helt så meget ud, når der er skift i mine hormoner (ægløsning og menstruation).

Synbiotics SB3 fra Pure Pharma

Min mave og min fordøjelse er det første, der går ned når jeg stresser (min hud er nr 2). De fleste mennesker tænker bare over, at de ikke skal være oppustede fordi det ligner de er tykke! Men det handler jo endnu mere om, at når du bliver oppustet og får ondt i maven, så kører hele maskinen sammen, fordi maven er der, kroppen får sin næring fra. Det her pulver (der smager af tyggegummi-slik) har de gode bakterie kulturer, c vitamin (der virker antiinflammatorisk) og fibre i sig. Det er nemt og have liggende i tasken eller sådan, når man er på farten, og jeg glæder mig til at prøve det!

På billedet har jeg også Pure Pharmas 1 Daily serving af vitaminer, fordi en sund krop jo også har brug for vitaminer og mineraler. Om sommeren er vores grønt fulde af det, men nu når det bliver vinter er det fint med lidt hjælp udefra. Pure Pharma har sammensat en god lille cocktail af Omega 3 (godt for huden), magnesium, zink, D vitamin (dem der vi også får igennem solen) og B6 vitamin.

Super Food for Super women !

Super food er mad, der indeholder mere næring pr gram end hvad normal mad gør – det kan være fordi det er ekstra rigt på vitaminer og mineraler eller det kan have helbredende effekter.

Når man har super food i sin diæt giver det mere energi, et bedre helbred og gør en mere modstandsdygtig overfor sygdomme, fordi de booster immunforsvaret.

Jeg glæder mig til at prøve Super Foodies organiske veganske raw Chia Breakfast grød (så bliver det ikke mere blogger agtigt) ! Den er med kakao og vanilje og smager faktisk godt, ift. hvor sund den er (lol). Det er en blanding af chia frø, havregryn, rå kakao, kokos og vanilje og den kan blandes op med vand og være klar på 3 min (lige noget for mig, der altid spiser når jeg er SULTEN).

En anden super food, som jeg regner med at booste min krop med i løbet af vinteren er Love Artics Sunrise og Pure. Dette er tørrede og pulveriserede bær, fra Finland (håndplukkede vilde bær fra den arktiske cirkel). Fordi det er vilde bær, har de ekstra høje mængder af antioxidanter og vitaminer ift. de bær vi dyrker. Det tørrede pulver kan hældes i smoothies eller på min grød eller puttes i ting man bager (som om jeg bager lol). Pure er vilde og økologiske blåbær og Sunrise er en blanding af hørfrø og tyttebær.

Alt dette tænker jeg bliver en fantastisk blanding når det bliver mørkt og koldt, så min krop kan være sund og lækkert indeni og uden på 🙂

BOOTYLove

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når mænd ikke kan købe drinks, har de intet at byde på....