Hævnen er sød! Eller er den??

Når selv Nationen bliver vrede over “gokkesok” kommentar!

Hey Twerklings og BOOTYLovers

I går var jeg ude med #GirlSquad til forpremierer på Paradise Hotel!!

skaermbillede-2017-02-17-11-18-33

Ps. Janus selvom Katja ER vores veninde, så har hun faktisk en identitet ! Og MX der omtalte hende som Katja Ekaterina Andersen – point for at prøve men NEJ det er stadig ikke hendes navn!! Vi tar den lige alle sammen i kor Ekaterina Krarup Andersen … og når du så er hende VEN må du gerne kalde hende Katja!

Det er ingen hemmelighed, at jeg ÆLSKER Paradise ! Jeg har faktisk engang smidt en fyr ud fra en fest i min lejlighed, fordi han dissede Paradise! Jovist var jeg fuld, men stadig, det finder jeg mig sgu ik i i mit eget hjem!

I går  var dog kun tildels om, at finde ud af hvem der bliver gift og om det er ægte. For den vigtigste grund til at #GS mødte op var, at Nikki jo skal være vært på aftershowet All In (btw vi indførte et drikkespil! Hver gang der siges ALL IN eller AMAZING – hvilket også er Nikis ord- skal man tage et shot! Tro mig det bliver en vild Tirsdag i får!)

Men SELF rullede #GS ud for at støtte Niki <3

skaermbillede-2017-02-17-11-09-37

Selvom hun faktisk ikke havde brug for nogen støtte med den mean highlighter hun rockede! U go girl! Niki formåede faktisk at skabe overskrifter med sit tøjvalg endnu engang… MetroExpress lavede en historie på hende MANGLENDE kavalergang! I shit u not! Det er fanme legendarisk!

Der var også andre, der lavede overskrifter.

Mads på 22år fra KBH (håber fucking meget han er fra Husum eller Vanløse) udtalte at “stedet for at kalde kvinder for kvinder, så kalder vi dem for gokkesokker, for det er noget, man tørrer af i, og så smider man lortet væk, og så er det på tide med noget nyt.” Meget sympatisk type, der lige tilføjer “Kvinder skal være glade for, at de overhovedet har fået stemmeret”. WAUW! Det undre nok ikke nogen, at søde Mads er single.

Jeg glæder mig MAX til, at han skal ind hos Niki, hvor hun *spoileralert* kan breake the new til ham, om at han egen MOR faktisk er kvinde !!!

Man ved, at han er virkelig langt ude når NATIONEN ikke er enige!

skaermbillede-2017-02-17-11-47-59 skaermbillede-2017-02-17-11-48-10   skaermbillede-2017-02-17-11-49-02 skaermbillede-2017-02-17-11-50-30

Michael C jeg forstår din pointe, men så vidt jeg ved (men nu er jeg kun kvinde) så er Mexico ikke en ø… jeg tror du tænker på Robinson her 🙂

skaermbillede-2017-02-17-11-51-19

Dejligt med nogle løsningsorienterede typer …. :/

Og så er det jo NATIONEN, så selv er alle ikke helt uenige med søde Mads.

skaermbillede-2017-02-17-11-48-23

Og så er det selvfølgelig ALTID en god grund til at give skylden til Islam !

skaermbillede-2017-02-17-11-48-39

Jeg mener, at når han kan sige sådanne ting til offentlige medier om det så er hans mening eller i sjov, så er der (stadig) GOD grund til at kæmpe en feministisk kamp. Evt. kunne #GS lige ringe til hans mor, og bede hende tale med ham om hans syn på halvdelen af jordens befolkning, som han ikke mener har de samme menneskerettigheder som ham selv.

 

skaermbillede-2017-02-17-11-08-36

Nåh i bedste blogger stil linker jeg lige til mit outfitt 🙂

Dragten KØB HER

Parykken KØB HER

Tasken er fra ALDO

Skoene er fra Timberland og købt i NYC 🙂

BOOTYLove

1 comment

  • Gad vide om der er lavet en undersøgelse af den gennemsnitlige tid, det tager, før nationens kommentarspor har lavet en (vilkårlig) reference til Islam? Altså naturligvis på artikler der på ingen måde referer til hverken religiøs praksis, tro eller personer med eksplicit italesat religiøst tilhørsforhold 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hævnen er sød! Eller er den??