Twerk Queen, Akademiker og nu med BLOG !!!

Twerk Queen, Akademiker og nu med BLOG !!!

1916691_10153987020616411_3742726559806158471_n

Photo og Edit: Ekaterina Krarup Andersen

 

Hey Twerklings og BOOTYLovers

Hvis du på nogen måde har fulgt mig på instagram, facebook eller snapchat har du nok opdaget at jeg det sidste lange stykke tid har levet i en speciale-bobel. Jeg er endelig færdig (JUUUHHUUU!!!) og er nu Cand. Psych !!!

 

Jeg skrev mit speciale om twerk (hvem havde set den komme :O ) – jeg undersøgte hvorvidt man kan betegne twerk som en feministisk praksis. Flere har vist interesse for at læse mit speciale (selvom det er lidt psykolog-tungt), så derfor deler jeg det med jer her!

Louises Speciale

 

Da min kære mor helt klart savner at rette alle mine sporadiske (og forkerte) kommaer har jeg besluttet at starte denne blog 🙂

Søde Irina (the Diva) har givet mig et grundigt kursus i do’s and dont’s og jeg er MEGET excited på at joine blogger verdenen, siden blogging tydeligvis er det nye sort .

 

So Enjoy og BOOTYLove til alle :*

 

 

 

 

5 comments

 • Cecilie

  Hej Louise.
  Jeg vil utrolig gerne læse dit speciale, men kan ikke få linket til at virke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Twerk Queen Louise

   Hey Cecilie
   Det skulle meget gerne virke nu 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hello Web Admin, I noticed that your On-Page SEO is is missing a few factors, for one you do not use all three H tags in your post, also I notice that you are not using bold or italics properly in your SEO optimization. On-Page SEO means more now than ever since the new Google update: Panda. No longer are backlinks and simply pinging or sending out a RSS feed the key to getting Google PageRank or Alexa Rankings, You now NEED On-Page SEO. So what is good On-Page SEO?First your keyword must appear in the title.Then it must appear in the URL.You have to optimize your keyword and make sure that it has a nice keyword density of 3-5% in your article with relevant LSI (Latent Semantic Indexing). Then you should spread all H1,H2,H3 tags in your article.Your Keyword should appear in your first paragraph and in the last sentence of the page. You should have relevant usage of Bold and italics of your keyword.There should be one internal link to a page on your blog and you should have one image with an alt tag that has your keyword….wait there’s even more Now what if i told you there was a simple WordPress plugin that does all the On-Page SEO, and automatically for you? That’s right AUTOMATICALLY, just watch this 4minute video for more information at. Seo Plugin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannick Madsen

  Det skal sku nok blive godt. Glæder mig til at læse nogle soændende indlæg og se en masse lækker twerk:. pg stort tillykke med dit speciale du sku ret sej 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Twerk Queen, Akademiker og nu med BLOG !!!