Hår på Fissen !!

Nu når vi er ved fissen – menstruation og sex

Kære Twerklings og BOOTYLovers

Nu når vi er ved fissen, kan vi sige lige tale om menstruation et øjeblik!

Lige omkring halvdelen af verdens befolkning har på et eller andet tidspunkt i deres liv haft menstruation, men piger gemmer stadig tamponer i ærmet når de skal på toilettet og der er stadig både mænd OG KVINDER, der synes det er ulækkert at have sex, når man har menstruation!

Ja, det kan godt være lidt mere grisset med blod end det eller er (det kommer selvfølgelig an på hvad man normalt er til).

blood-bath-wallpaper1

MEN at det er ulækkert eller ligefrem urent at have sex når man har menstruation er altså en GAMMEL tanke, som åbenbart stadig lever i 2016 på trods af gratis uddannelse og fri adgang til videnskab og internet…

Denne tanke om at det er ulækkert og urent er altså over 2000 år gammel:

Når en kvinde har blødning, og der flyder blod fra hendes underliv, er hun under sin menstruation uren i syv dage, og enhver, der rører ved hende, er uren indtil aften. Alt, hvad hun ligger på under sin menstruation, er urent, og alt, hvad hun sidder på, er urent. Enhver, som rører ved hendes seng, skal vaske sit tøj og bade sig i vand; han er uren indtil aften. Hvis nogen har samleje med hende og får hendes menstruationsblod på sig, er han uren i syv dage, og enhver seng, han ligger på, er uren.

Gammel testamente, 3. Mosebog kapitel 15

Jeg ved ikke med dig, men jeg ORKER altså ikke at være uren i 7 dage HVER evig eneste måned. Så skal jeg vaske ALT hvad jeg har rørt ved, siddet på (og hvad hvis jeg nu sidder på ens ansigt ?!), ligget på, alle der har rørt ved mig, min seng, min stol eller min menstruationsblod skal være uren og kogevaskes.. EJ!! aint nobody got time for that honey !

period-underwear-ruined-annoying

Altså, der var jo også masser af urenhed og vaske ritualer for mænd!

 Når nogen har sædafgang, skal han bade hele sin krop i vand; han er uren indtil aften.  Alt tøj og alt skind, der er kommet sæd på, skal vaskes i vand; det er urent indtil aften.

Gammel testamente, 3. Mosebog kapitel 15

MEN vi tænker jo ikke at mænd er urene når de er kommet længere, eller vasker alt jeres tøj, sengetøj eller skind, der lige kommer lidt sæd på (ÅH alt det beskidte skind der sku’ kogevaskes så…)

SÅ kan vi ik lige upgrade vores tankegang til 2016 ift. sex med menstruation !

images

OG hey kunne vi ikke også lige upgrade vores menstruations game.. skal vi ikke blive enige om at ingen af os putter lim, blegemiddel, parfume eller formaldehyd ind i munde ! Så skal man heller ik putte det op i fissen!!!! (God tommelfinger regel forresten, hvis ik i munden så heller ik i fisse! Jeg tror også den virker den anden vej, hvis ik i fissen så heller ik i munden..)

OG ja, de her ting er der faktisk i ALLE de normale bind og tamponer!!

Så hvis vi har tænkte os at gå op i vores kost og vores hvilke cremer og masker vi putter i ansigtet, er det vist på tide at tænke på den kvaliteten af vores bind og tamponer!

Jeg glæder mig derfor over de nye ØKOLOGISKE (100% øko bomulds tamponer) og allergitestede tamponen, bind og trusse indlæg fra Ginger Organic som man nu kan på i Bilka og Føtex!

gingerorganic_boxes_b

Og I kan læse mere om det her : http://www.gingerorganic.dk/

PS. De er ikke lavet af ingefær, hvilket jeg heller ik tror er godt at stikke op!

BOOTYLove

Ekstra bonus viden

Der står også i biblen at:

Når en mand har samleje med en kvinde, skal de bade sig i vand; de er urene indtil aften.

Gammel testamente, 3. Mosebog kapitel 15

Men så kan man vel bare knalde i badet… om aftenen !! #Smart!

dd22457e593550837b81c7f98e6b9121

 

 

 

5 comments

 • Kimmy

  Hej Louise!
  Super god læsning! Tænker om du mon har prøvet den fra https://ladystyle.dk/ ??
  Har ikke kunne finde noget om den på nettet og synes det er den billigste jeg kan finde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Twerk Queen Louise

   Altså jeg bruger den der hedder Organic Cup – umiddelbart ville jeg ik få efter at finde det billiste som muligt når det er noget, der skal op i min vagina 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Twerk Queen Louise

   f.eks. sys jeg det er super vigtigt at min cup er økologisk!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Menstruationskop 4ever!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg foretrækker selv menstruationskop, som også er helt fri for blegemiddel og kemikalier, og som genbruges og er klimavenlig. Min eks omdøbte den til kneppekoppen; man kan nemlig snildt have sex, mens den sidder et stykke oppe. Og så bliver det slet ikke så grisset.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hår på Fissen !!