De perfekte twerk leggings

Bumse allert !

Hey Twerklings og BOOTYLovers

Ok, nu har jeg ligesom ligget i min seng siden søndag, og jeg er ret træt af det!

Så i går besluttede jeg, at min fod er god nok til at stå op i dag og deltage i mine venner fra Ginger Organics Fashion week Dinner på Illum Rooftop i aften.

MEN i går kigger jeg mig i spejlet, og jeg har en kæmpe bums midt i mit fjæs! Eller faktisk har jeg et par stykker – sådan går det åbenbart når man ligger i sengen uden at gå i bad i et par dag 🙁

2016-08-11 12.30.15

SÅ jeg måtte gå damage control på mit fjæs 🙂 og lave en omgang mini-beauty salon i mit eget hjem.

Heldigvis er jeg efterhånden godt udstyret med mit yndlings mærke Excuviance 🙂

2016-08-11 10.11.56

Det første jeg gjorde var selvfølgelig, at forsøge ikke at pille alt for meget (hvilket er en STOR udfordring for mig). Så efter at ha pillet lidt (ups!) så tog jeg et langt bad, så huden kunne blive blødet op.

Jeg startede med min ansigtsskrub (da jeg jo ligeså godt kunne gøre hele mit fjæs lækkert) Tripple Microdermabrasion – dejligt nemt navn 😉

60828

Den skrubbede jeg godt ind i huden og lod sidde lidt (som en maske). Den er så lækker fordi kornene, der skrubber er små og fine og så dufter den af papaya, så jeg får lyst til at spise den (men det skal man ik !)

Efter den var skyllet af og jeg var ude af badet tog jeg så min maske på – Rejuvenating Treatment Masque.

5013734

Den er ret god til uren hud fordi det er en smule frugtsyre i (AHA/PHA) OG så er den ret sjov, fordi den ligger sig som et lag over huden, som man så skal pille af (og her må jeg gerne pille!!)

2016-08-11 11.47.43

 

Da den var hevet af igen, og den havde taget masser af indhold med fra mine porre var næste skridtat rense huden med en skintonic – her ka man også lige få det sidste a masken med, når man ik ka rykke den af i et stykke, som de altid gør i reklamen !

5013712

 

min Skinrise pads! De er små portioner af guldmasken som jeg altid får lavet hos Tilde i Clinique Margarita, og er – så overfladisk som det måske lyder- små mirakler for huden på dåse!

Jeg bruger den ene siden af vipen og gemmer så den anden til dagen efter, på den måde holder de dobbelt så længe 🙂

eclub-pdt-500x500-SkinRiseBionicTonic_43436813-545b-4954-84ab-ee17f0b3eec3_large

Efter dem – ja der er mere, det var ikke for sjov, jeg sagde at jeg ville lave en mini beauty salon – brugte jeg  jeg mit hemmelige våben !!!!

Super Retinol Concentrate !!!

Det er faktisk en crem, der påvirker linjer i huden MEN den påvirker også uren hud.. så jeg bruger den tit aftenen før (da den ik må få sollys) når jeg har en bums! OG det hjælper hver gang!

61888

Herefter brugte jeg bare min natcrem (dem bruger jeg også om dagen, fordi jeg har lidt tør hud) 🙂

exuviance-ultra-restorative-creme-500x500og Voila … I woke up like this !!!

 

2016-08-11 10.33.32

Super klar til middag i aften 🙂

BOOTYLove

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De perfekte twerk leggings