Når jeg flirter, bliver mænd bange for mig

Skadestuen er fuld af twerkskade !!

Hey twerklings og BOOTYLovers!

Altså, twerk er jo ikke (kun) for sjov, det er en dans – en sportsgren hvor man bruger kroppen, og gør man det forkert kan man skade kroppen.

2016-09-12 11.29.28

Billede af Ekaterina Krarup Andersen

I har måske set på snapchat, at jeg nogle gange ligger med is på knæet (fordi det har overbelastet dem) eller ankler (det er så bare fordi at jeg nøgenbader for vildt og kommer til skade 😉 )

Min gode veninde Frede, der er eliteløber og derfor vant til at bruge sin krop var med Adidas i Berlin til et løb, hvor hun faktisk har fået lavet en seriøs twerk-skade!!

Hun skulle (i ret fuld tilstand) vise de andre piger, hvordan man twerker, fordi jeg har lavet en polterabend for hendes veninde, hvor hun deltog. Hun må dog have gjord noget andet end hvad jeg havde vist dem, for hun fik faktisk lavet så slem en skade, at hun har revet menisken over og måske skal opereres.

OG hun er faktisk ikke den eneste !!!

Hendes løbe-veninde havde snakket med en læge på skadestuen, der havde fortalt, at de havde haft de første 10 Twerk-skade på skadestuen – og det var hovedsageligt knæskader (!!!)

Twerk er hårdt for knæene og når det kommer til knæ, skal der ikke en meget forkert bevægelse til, før noget kan gå galt: revne i menisken, forvredet ledbånd, brusken osv…

Man skal passe på sine knæ!!!!!

Det er også derfor, at det er SUPER vigtig at man lærer at twerke, af nogen der har en god teknik!!!

Der er masser, der underviser i twerk som “bare sådan lige” gør det, uden egentlig at have nogen øvelse i teknik eller have nogen ide om hvor man skal spænde, hvor man skal ligge vægten og hvor man lige skal passe lidt på.

Måske er det ok for deres krop “bare lige at vride og poppe” sådan – og tro mig, jeg ser RIGTIG mange, der twerker og også underviser i twerk, der bare er en stor potentiel skade, der venter på at forekomme!!!

Men selvom deres krop kan holde til det (endnu) betyder det jo ikke, at deres elevers krop kan – vi er alle sammen forskellige og derfor er det vigtig ALTID at gøre tingene teknisk rigtigt.

Det er SUPER vigtigt, at man ikke presser kroppen ud i noget den ikke kan holde til, eller lige kaster sig over et trin og så gør det forkert og smadre et eller andet.

For det tager PISSE lang tid, at komme på banen efter sådan noget, og hvis man er rigtig uheldig så bliver ens knæ aldrig det samme igen!

Så pas på jer selv derude!!

Få styr på den teknik når i skal twerke – tjek evt mine teknik videoer HER

OG så drop lige at hyre de aller billigste til de der polter abender og sørg for at få fat i en, der hvad hvad han/hun laver og som har noget teknisk kunnen og ikke kun kan ryste numsen lidt i byen !!

BOOTYLove

PS. Hvis i er interesserede i undervisning i twerk (så i får en ordentlig teknik ) så kom på mine holde fredag kl 17-18 (begynder) og 18-19 (let øvet) – INFO HER

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når jeg flirter, bliver mænd bange for mig