Når feminister dømmer andre kvinder

Når jeg flirter, bliver mænd bange for mig

Hey Twerklings og BOOTYLovers

Ok, jeg ved ikke om det bare er mig, eller om det her sommer 2.0 gør alle lidt ekstra sanselige for tiden 🙂

Jeg synes i hvert fald, at det er som om alle folk er lidt ekstra pæne at se på 🙂

2016-09-14 11.04.20

Billede af Ekaterina 🙂

Jeg er egentlig en ret flirtende person af natur – sådan når jeg taler til folk in public (tjenere, bartendere, folks venner osv) så flirter jeg vist altid, uden helt at vide det. Min kusine bliver i hvert fald forlegen tit, uden jeg helt fatter hvorfor  – hun mente f.eks. at tjerneren i Khäler restauranten i Tivoli, troede at vi skulle giftes – men hey jeg fik god service og havde det hyggeligt.

Værre er det altså, når jeg flirter med et formål. Når jeg ser en fyr og tænker “dit fjæs vil jeg gerne sidde på” – måske er mit problem, at det er det jeg tænker og ikke “aj hvor virker du sød og spændende” LOL

NÅH, men når jeg så gerne VIL score – så går det ikke helt så glat…..

Altstå, jeg er jo ikke sådan en “traditionelt” kvinde på den der måde, hvor ens flirten og seksualitet er blid, blød, æggende og venter på at blive taget af en mand… LOL AINT NOBODY GOT TIME FOR THAT!

Når jeg ser noget jeg vil have, så er der ikke så meget bullshit – så beder jeg om at få det – på en mere eller mindre havnearbejder agtigt måde alt efter hvor fuld/horny jeg er LOL

Og det virker simpelthen IKKE!

Jeg tror fyre bliver decideret bange for mig, når jeg er så direkte – eller også så ved de ikke helt, hvad de skal gør af sig selv, når de pludselig er dem der “bliver taget”.

Jeg kan mærke, at de bliver lidt thrown off their game når det er mig, der skamløst eye-fucker dem hen over min solbrille eller dengang jeg i en brandert kiggede en fyr op og ned og op igen og sagde “du er da rar for mine øjne at kigge på, skal du ik med hjem!”.

HAHA og ja, jeg ved godt at jeg nok kunne skrue lidt ned for stodder-parameteret.

MEN det der med at sidde med hænderne i skødet og vente på, at en fyr opdager en har jeg simpelthen iKKE tålmodighed til . Jeg gider heller ikke, at jeg skal tone mig ned eller være mindre styrende eller mindre begejstret (stodderen kan jeg dog godt gå med til at tone ned haha ).

Det kan aldrig passe at man skal være  mindre klog, mindre succesfuld, mindre frembrusende, mindre dominerende, mindre i kontrol som kvinde for at få en mand… mindre sig selv !

Det er noget jeg NÆGTER at gå på kompromis med, for really hvis jeg så dumbed my self down og sad i et hjørne og var bettuttet – hold nu kæft en overraskelse den stakkels fys så ville få, når han kom med hjem…

Jeg kan huske, da jeg startede mit studie så sagde min far til mig “måske du lige skulle skrue lidt ned, bare de første dage…” Ved i hvad jeg gjorde, jeg skruede fuldt op – sådan helt 100!

Og så fandt jeg ud af, hvem der kunne hænge med hele vejen og hvem der kun magtede mig halvt…

You dont ever have to dim your light for noone !!

BOOTYLove

 

 

 

5 comments

 • Mathilde

  Så du må gerne seksualisere mænd på baggrund af deres kroppe og føler dog herefter stødt over at de ikke er interesserede, men du frabeder dig at blive seksualiseret på baggrund af din krop? Der er da ikke feministisk, tværtimod.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Elsker elsker din blog! Tror sgu du bliver den første blogger, jeg kommer til at følge fast! Ikke altid enig, men ærlige friske holdninger! Helt uden at svine nogen i tide/utide og stadigvæk være interessant. Knus Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikael

  >
  >Når jeg flirter, bliver mænd >bange for mig
  >

  Det gælder ikke alle Mænd !!! 😀

  >
  > …alt efter hvor fuld/horny jeg er …
  >

  Så er der jo en naturlig årsag Hvorfor særligt du unge Han-køn under 30 flygter fra dig !!!

  Måske du så skulle prøve i ædru tilstand !!!

  Eller gå efter Ældre Han-køn over de 30 !!! 😀

  >
  >Jeg tror fyre bliver decideret bange for mig, når jeg er så direkte – eller også så ved de ikke helt, hvad de skal gør af sig selv, når de pludselig er dem der “bliver taget”.
  >

  Min erfaring har lært mig, at det mest / Primært gælder unge fyre under 30 (læs: Teenage-drenge)

  Nu hvor at jeg er blevet 40, så syntes Jeg, at det er fantastisk at der findes Ærlige & Direkte (også Hudløst Ærlige) piger / kvinder som dig.

  >
  > Det kan aldrig passe at man skal være mindre klog, mindre succesfuld, mindre frembrusende, mindre dominerende, mindre i kontrol som kvinde for at få en mand… mindre sig selv !
  >

  Det har ret i.

  Jo Louise: Jeg syntes da også at du har en god “Bagdel” 😀

  Sagt mere direkte: Jeg syntes også at du har en god r.. 😀

  P.S.: Hvis du vil have en personligt brev fra mig, så skal det helst ske via e-mail, da “Væggene har Ører” ude på facebook.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Twerk Queen Louise

   Hey Mikale du har selvfølgelig ret i at det ikke er ALLE mænd… men dog har jeg bevægget mig godt udenfor de 30 årige samt prøvet at flirte masser gange uden alkohol .. haha men tak for råd og tanker 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amarilla

  Jeg elsker dig 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når feminister dømmer andre kvinder