DM i Twerk - the winner is ....

Nationen elsker mig …. NOOOOOT :P

Hey Twerklings og BOOTYLovers

D 16 November 2016 udkom den bedste artikel nogen, nogensinde har skrevet om mig, mit squad og vores feminisme. Marie Carsten Pedersen, som journalisten hedder, har jeg arbejdet med før – men jeg må indrømme, at jeg var imponeret over, hvor dygtig hun var til at udfordre vores synspunkter, på en måde der udfoldede dem og fik dem til at stå helt skarpt.

 

dscf7564-1

Zetland artiklen LÆS HER

Det giver jo altid noget debat når man stiller sig op i nipple-covers og pels og taler om feminisme LOL

Vi har fået en masse god feedback fra folk, der nu bedre kan forstå, hvad det er vi står for, efter de har læst artiklen. Det har jeg været sindssyg glad for!

Der er selvfølgelig også dem, der ikke forstår det, eller måske ikke vil forstå det? Det er også ok.

Og så er der dem der siger “feminisme?! Har vi virkelig stadig brug for det???

Til dem vil jeg gerne vise Nationens reaktion på, at jeg var forbi EB og tale om twerk som en feministisk praksis (som jeg skrev mit speciale om) og fjerdebølge feminisme.

I kan se indslaget HER

Og her er så hvad Nationen havde at sige om det 🙂

 

skaermbillede-2016-11-19-10-35-05 skaermbillede-2016-11-19-10-35-17 skaermbillede-2016-11-19-10-35-52 skaermbillede-2016-11-19-10-36-10 skaermbillede-2016-11-19-10-36-19 skaermbillede-2016-11-19-10-46-27 skaermbillede-2016-11-19-10-46-36

Jeg tror vist ikke jeg behøver at påpege, at de BEKRÆFTER mine pointer, både i artiklen fra Zetland og videoen på EB. Vi har i den grad brug for feminisme, når disse mænd mener, at når jeg taler om feminisme, magtstrukturer, reclaiming og seksualitet, er om min krop lever op til deres ideal eller om de ville have sex med dem !!!

Jeg håber de modtager noget bootylove, så de ikke er så fulde af frygt !

BOOTYLove

4 comments

 • Louise

  Wow.. Der er godt nok nogle der har hovedet for langt oppe i deres bare..
  Tænker straks jante, bodyshaming at mænd forventer at man skal se ud efter deres målestok, for ikke at være (indsæt valgfrit og meget grimt ord).
  Jeg synes at I er skønne, virkelig smukke og feminine og jeg knuselsker, at I viser piger/kvinder, at det er okay at være smuk, klog og være lige den kvinde, som man har lyst til.
  Jeg nyder at se jeres smukke billeder og din rystende rumpet :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Wauw jeg er helt speechless. Hvor er det sindssygt vi lever i en så moderne tidsalder, med så mange mennesker stuck in the wrong time mentalt.
  Jeg ved ikke altid om jeg er helt med på jeres reclaiming praksis og måske kan det også blive lidt for smart for mig. Men jeg har kæmpe stort respekt for dig Louise, og det du står for. Jeg synes det er pisse sejt du står frem, skaber en (åbenbart) nødvendig debat og åbner dig selv for så megen grov kritik.

  Der er altid mennesker der ikke vil fatte det. Man har vel lov til at håbe vi måske en dag kan leve sammen og ikke nødvendigvis fatte hinanden, men give plads til hinanden alligevel.

  Klø på. Stort kram her fra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Calle

  Det er nationen… det er indbegrebet af skarpe holdninger, uden omtanke inden de bliver sendt. Men altså, der rystes jo numse, en kropsdel der deler mandeverdenen. Det handler ikke om folk vil have sex med dig Louise, men en typisk mandediskution om man synes numse/bryster/ansigt er pænt. Normalt holdes dette til lukkede forum 😊 og hvad så om der er negative folk, det handler om hvorvidt du er glad for det du ser i spejlet hver dag. Læg mærke til at der også er en del der synes du er tiltrækkende.

  Der hvor jeg tror kæden hopper af for de fleste, er ordet “feminisme”. At der er et ord for reel modstand mod den mandlige tankegang, er direkte et angreb på mange mænd. Prøv at vend det om; Gud nåde og trøste den mand der står frem som mandist (ordet findes ikke, for der findes ikke et officielt ord for anonymet for feminisme)… personen vil jo blive lynchet

  Gør som du gør, tror en del kvinder ser op til din ståen ved dig selv 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  You go !
  Hold nu op hvor er det pinligt at der sidder mænd og ytre sig på den måde, utroligt at de har haft en kvinde til mor. Skammer mig på deres vegne over at de skaber sig på så ynkelig og lav måde. Mavesure gamle smålige mænd, altså!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DM i Twerk - the winner is ....