Til dem, der mangler de sidste gaver !

Min 2016 top 10

Hey Twerklings og BOOTYLovers

2016 var et VILDT år! En hel masse er døde (som der jo nok gør hvert år, men dem der døde havde lavet musik, og derfor var det ekstra slemt åbenbart).

2016 var året hvor jeg mistede flere venner (ikke fordi de døde, men fordi de var dårlige venner), min instagram (i 19 dage + den blev deaktiveret i morgens fordi IG ik ka lide min buttcrack), min træner (fordi han var for travl), jeg mistede mine nøgler 3 gange på en uge og jeg mistede tålmodigheden lige så mange gange, som jeg altid gør.

Jeg tror nu bestemt på, at det er  vigtig at sætte fokus på de gode ting her i livet ! Så selvom jeg er lidt sent på det ift. nytårs opdateringerne (dem der kender mig, vil vide at jeg ofte er lidt sent på den) så kommer her mine 10 bedste moments i 2016!

 

2016-12-31-14-25-44

Leaving 2016 behind – Pic as always by the amazing Ekaterina Krarup Andersen !

10 GirlSquad 

 Jeg havde jo både Katja og Nikita i mit liv før – MEN det er even more awesome at være et squad!! Meget inspireret af TayTay Swifts GirlsSquad slog vi vores super kræfter sammen (Katja er den ultimative Russian Mother, som kan ALT og Niki giver altid moralsk opbakning og de bedste clapbacks når folk er idioter på nettet). Disse kvinder har vist sig at være uundværlige i mit liv!

PS. Eventburoet Girlsquad har sandt et brev til os, om at vi ikke må bruge navnet, men vi laver ikke events eller hoster selvom vi ligesom de 93K andre på instagram bruger #girlsquad! Ærligt hvis nogen skal sagsøges er det TayTay!!! (its always TayTay!)

dscf6323-3

GirlSquad Hoelloween pic af Ekaterina Krarup Andersen

9 At min Numse voksede 7 cm !

More is MORE  og når det kommer til BOOTYLove kan man aldrig få for meget!Jeg gik sidste år i skarp numse-bygnings-træning med min træner Abraham. Og resultaterne taler vist for sig selv 🙂

PS. og at Fitness World nu tillade at man træner i bar mave – uuhh BARMAVEFEST!!! De  (eller den danske lovgivning) tillader dog stadig ikke, at man filmer andre uden samtykke – det husker vi lige!

BTW målet er 120 cm så det er stadig bootybuilding time!

15134686_10154648282011411_4348837128096300831_n

Pic af Ekaterina Krarup Andersen

8 Kaja still going strong !

Dette kunne sagtens have være det aller aller vigtigste, der skete for mig sidste år!!! Kaja, min kat og samlever/ registreret partner igennem 18 år, blev rigtig syg da jeg tog 2 uger til New York. Men heldigvis var hun bare sur over at jeg rejste fra hende, og kom sig igen. Hun bliver 19 år d 16 Marts og i maj måned holder vi derfor GranatBryllyp!

2016-11-07-20-53-43

7 2016 var et godt rejse år!

Jeg elsker at rejse, og opleve verden. Og det gik ret godt i 2016! Mit mål er jo at overtage verdensherredømmet en balle af gange! Og det kan man ikke gøre, hjemme fra sofaen (sorry Kaja!).  I 2016 var jeg i Amsterdam i Febuar, som en lille treat for at have skrevet mit speciale færdigt! Jeg var på total afslapnings familie tur ved Garda Søen i Italien. Jeg var i LA og til premierer på the Twerkumentary, hvor jeg selv var med. Jeg var 2 gange i Ystad salt sjö bad (ja det er SÅ godt!). Jeg var et smut i Amsterdam igen til Amsterdam Dance Event i Oktober og feste 5 dage i streg og lave musik video med mit yndlings Party Squad. Og så sluttede jeg året af med, at udforske New York i December.

braids-braid-and-more-braids24-1

6  Nye venner og skønne nye mennesker i mit liv <3

Som sagt blev der gjort op med nogle venskaber i år. Nogle gange vokser man fra hinanden, eller glider ud af hinandens liv. Andre gange tager man et aktivt valg om, hvordan man forstår venskab og hvad man giver og derfor også forventer at få igen af dem man kalder sine venner. Jeg er fuld forståelig overfor, at det ikke er alle der kan forstå eller rumme det liv jeg har valgt at leve, og den person jeg er. Derfor er det nogle gange bare bedst, at man giver slip på nogle mennesker. Dette betyder jo ikke, at det man har haft sammen forsvinder eller mister betydning, Tilgengæld er det altid en KÆMPE glæde når man kan velkomme nye venner! Jeg kender mange mennesker, men der ligger et stort arbejde og en investering i en anden person for mig, før jeg kalder nogen for min ven! De mennesker jeg har investeret i i år, og som har investeret i mig er jeg dybt taknemmelig for! <3

5 Alle de mødre, der lige tog en snak med deres sønner om samtykke og grænser – både med og uden jeg selv , Katja eller Nikkis opfordring!

Åh 2016 var året hvor jeg var skyld i flere teenage-drenges stuearrest, og det har jeg det ret godt med! Det var skønt at opleve, at mødre tager ansvar og udviser solidaritet for de piger, der bliver krænket, når der deles billeder af dem uden samtykke. Jeg håber min del i kampen imod dette fænomen har været med til at gøre folk opmærksomme på, at man har et ansvar også selvom man ikke er den der tog billedet! Stop med at dele, stop med at grine, stop med ikke at sige fra overfor disse ting!

Stof til eftertanke: hvordan kan jeg dagligt få tilsendt close up af dillere, uden at disse mænd nogensinde er bekymrede over deres ry og rygte. Hvorimod når en piger, uden samtykke og uloveligt får lækket et billede topløs er hun en luder og hendes liv er ødelagt fordi folk shamer hende !? WTF ?!

how-to-dick-pics3

4 min menstruations cup, der ÆGTE har revolutioneret mit liv som kvinde – serr!

Jeg kan sige det her kort: hvis du er kvinde og du har menstruation så er det her genialt! Det er godt for din krop (da almindelige bind og tamponer udtørrer og er fulde af kemi og gift – medmindre det er GingerOrganic, der er øko), det er godt for miljøet, der man ikke forbruger og smider en masse engangsbind væk. Derfor er det også godt for din økonomi. Og hey 12 timer uden bekymringer om at skifte eller bløde igennem. Og så har jeg fået et mere mere afslappet forhold til min menstruation; hvordan den føles, ser ud, lugter osv.

2016-11-16-10-36-19

3 Zetland artiklen, der forklarede DK at vi faktisk ikke er dumme dåser

I slutningen af året blev jeg kontaktet af Marie Carsten Pedersen, som jeg før var blevet interviewet af. Hun ville gerne lave et interview med os piger i GirlSquad om vores take på feminisme. Dette endte med det BEDSTE interview jeg nogensinde har læst med mig, mest af alt fordi Marie var pisse dygtigt, nysgerrig og var parat til at se vores projekt, som en alvorlig revolution indenfor feminismen og ikke blot som nogle dumme, medieliderlige ludere. TAK for din fremstilling af os Marie – du fik sat ord på nogle ting, jeg selv manglede at fortælle til folk, og det er jeg meget taknemmelig for.

Læs med HER

dscf7564-1

 

2 Min kandidat grad i Psykologi

Den 14 Marts 2016 forsvarede jeg mit speciale, fik mig et 10 tal og derfor også min kandidatgrad i psykologi. På dagen var jeg mest af alt, lykkelig over at være kommet til der, hvor man må drikke champagne, men NØØØØØJ hvor er jeg glad og stolt over mig selv! Især fordi mit speciale var en feministisk analyse af twerk! Jeg skal d 17 jan 2017 ind og officielt have mit eksamensbevis – jeg håber virkelig der er mere champagne lol

Og til Nationen – man kan ikke bare kalde sig psykolog – Cand. Psyk. er en beskyttet titel, der kun opnås igennem min 5 års studier på Københavns Universitet – Sositchoflatassdown and stayinurmothafuckinownlane biiiisshh

ps. Ja jeg forsvarede i mavebluse, batman-bukser og 3 lags contourereing – fordi man KAN faktisk godt tage mig seriøs sådan LOL

1916691_10153987020616411_3742726559806158471_n

1- Mine onde planer i 2017…

Det er total at bryde med hele konceptet, men det bedste der er sket i år, er jo alle de fantastiske planer jeg har for 2017! Jeg ÆLSKER nye muligheder og nye eventyr! Jeg kan give en lille teaser og fortælle så meget at: GirlSquad måske får en tan i 2017, ordet luder kommer til at være permanent i min mund, jeg kommer til at være frygteligt meget BOOTY&Brain, jeg kommer til at afholde feministiske twerkshops (den første er allerede på søndag d 8 jan!) og zero FOX kommer til at blive givet LOL

Jeg håber alle har deres fingre intakte og vi ses i løbet af 2017 :*

3 comments

 • Nanna

  Du er så sej, louise! jeg elsker at følge med på din blog.
  Mit spørgsmål er egentlig lidt off. Men hvordan kombinerer du menstruations cup og spiral? Jeg vil så gerne have en menstruations cup, men har fået at vide, at det kan jeg ikke når jeg har en spiral..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Twerk Queen Louise

   Hey Nanna
   Altså, min veninde der er sygeplejeske sagde til mig at der INTET problem er ved at have både spiral og cup…
   Jeg har heller ik oplevet nogle komplikationer ved kombinationen! Så bare giv den gas!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • LouiK

  Du er så pisse sej, hvem der bare havde modet til at være bare en smule mere som dig!! Altså keep going girl! og kan du så få den instaprofil tilbage, vi er mange der elsker buttcrack-attack, haha!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til dem, der mangler de sidste gaver !