Det er ikke photoshop, der er problemet!

Winter is coming, og det er tid til at finde et fast sted at få sin orgasme!

Hey Twerklings og BOOTYLovers

Sommeren er snart ovre. Ja, når jeg siger sommer, siger du nok “Bish where ?!” Og det har du ret i! I år har vi mere haft en pre-winter, men den er altså snart ovre, og det ved vi alle, hvad betyder: det er tid til at finde en kæreste eller måske nærmere bare en main-squeez !

Sommeren (når den altså er her) indbyder til flirt på bryggen, lange aftner og multiple dates på altanen og uendelige mængder af rose vin. MEN lige om lidt er det for koldt at flause sit stuff på bryggen, og rose bliver byttet ud med gløg (det kan fungerer som score-drik, men det er et lidt andet gamme). Med andre ord, det blir svære at få random sex, fordi du lige om lidt ikke orker at gå uden for en dør pga. sne, havl, regn, kulde og depressions-farvede døgn.

2017-08-06-12-35-21

Hånden på hjertet, de er de færreste der finder nye lækre baes i deres daglig stue, så det er ved at være på tide at udvælge sommerens bedst knald og lukke dem ned til en fast ting.

ALTSÅ med mindre du er master af internet dating eller Tinder.

Jeg er selv håbløs på Tinder, selvom jeg hver gang, jeg får mere end 6 glas vin downloader det. Så vågner jeg også op med hovedpine efter mere end 6 glas vin, o

g sletter det igen, uden nogen nye matches. Og helt ærligt, så burde man kunne melde tinder til forbrugerstyrelsen for falsk varedeklaration sådan 86% af gangene.

Facebook er den sikre vej, fordi du altid kan dobbelt tjekke med fælles venner, om personen er nice eller sådan it puts the lotion in the basket or it gets the hose typa, du skal ik ha mit nr og min adresse agtig.

MEN face it, det er bare nemmere at samle hot-body-cute-face-lets-get-jiggy-with-it-typen op på en fortovs cafe i strædet end at lokke en fremmed hjem i din stue i -15 grader i febuar måned.

Og vi ved godt alle sammen, hvad plan B er, når man sidder små lidderlig i Januar og ikke kan overskue at forlade ens varme sofa. Så hiver man telefon bogen frem, og går ex’erne igennem.

Men guuuuurl og Boooooi du skal aldrig gå tilbage til en fuser. Så medmindre den person stadig er på bænken og bare har været ude pga. en mindre skade, skal de ikke tilbage i kampen (deres straffespark var alligevel ikke så godt som du husker det ).

Så ligesom at dyren i skoven allerede nu begynder at forberede sig til vinter, kulde og overlevelse, ved at samle føde og lave lagre, så skal du gøre det sammen seksuelt.

Du skal ha udvalgt, indfanget og tæmmet flygtige sommerflirts til pålidelige netflix and chill buddies!

Mit professionelle råd er helt klart, at gå efter ca. 3 stks.

Det er vigtigt med rotation. Både fordi du sagtens efter 4 sæson. af Breaking Bad kan komme til at kigge på den anden og tænkte – jeg elsker dig jo! Men det gør du ikke. Du elsker at nogen holder om dig /holder dig varm. Og at denne person tager guldkarameller med, sådan at du slipper for at forlade dit hjem. Men denne følelse er falsk og fordamper igen, når sommeren og rose-sæsonen starter.

Du skal også tage dig i agt for irritation! Både ift. at det er godt at kunne skifte lidt ud, sådan at man ikke selv bliver irriterende. Lets get this straight. Chancen for at du finder sin soul mate fra nu af og til okt, er slim. Så du kommer nok til at gå på kompromis med et par ting. Prøv at lad være med, at det er samtale evner eller humor, men hvis det er, så er det fint, at man ikke bruger for meget tid sammen af gangen.

Samtidig er det vigtig, at have flere personer til at tage presset fra, at du selv ikke bliver irriterende. F.eks. når du føler dig klynk eller bare har brug for uendelige mængder opmærksomhed. Så er det godt, at kunne skyde med spred hegl, sådan at du ikke er afhængig af en enkelt person til at provide denne service.

2016-04-24-17-32-20

Så for ikke at gøre det mere besværligt for dig selv, at få fat i en cuddlewinterbuddy kommer her mine bedste råd:

 1. Find ca. 3 winterbuddies, ellers får du/de helt sikkert press inden nov Find folk med samme smag i netflix som dig! Det går ikke, at de vil se Rom-Com når du er på en batman-marthon ting! (ps. afstem lige jeres forhold til Ben Affleck som Batman når i nu er igang!! – han holder ik!!)
 2. Sæt grænser og vær ærlig. I skal ikke giftes og have børn, det er ikke det første, du siger men sådan nr. 14 ting du lige nævner. I hygger, I putter, I knalder (overnatning er optional), men så er det også keep it moving. Der skal ikke gives tandbørster ud, der skal ikke efterlades undertøj og husk nu lige kondom, hvis du/de har rotation i dit sexliv.
 3. Find personer med højere kropstemperatur end dig, det kan redde dit liv! Verden er delt op i folk med kolde tær, og folk der er menneskelige radiatorer. Siden du planlægger et vinterhi, vil du gerne tiltrække radiator -typer. Indfør evt. læg/sygeplejeske sex næste gang I ses, og tjek op på deres kropstemperatur, før du overvejer dem som vinter-booty potentiale
 4. Find folk du kan stole på. Det gør ikke, at du ligger klar til netflix og sit-on-ur-face-time kl 20 og the face først møder op næste torsdag, hvor du allerede har spist alle popcornene!!

BONUS: Hvis folk dukker op i dit hjem, og har taget mad med, så er de automatisk på starter holdet!! Mad og god sex er sådan, man overlever vinteren i DK uden at få lyst til at hænge sig selv – det vil jeg gerne citeres for.

BOOTYLove

1 comment

 • Lea

  Hej Louise,
  Haha du er virkelig sjov, og nyder din blog. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er ikke photoshop, der er problemet!