The Queen Of BOOTYLICIOUS -Min top 10 over bedste Booty moments i går!

The waiting game og andre dating råd jeg ikke kan finde ud af!

Hey Twerklings & BOOTYLovers

Kender i det der med, at man helst ikke skal virke for ivrig? At man helst skal virke lidt ligeglad, hvis man nu godt kan lide en person?

Processed with VSCO with t3 preset

Ps. det her er et billede af mig, der forsøger at vente 😉 LOL

Har i også fået af vide, at det er bedst, hvis i ikke ringer tilbage med det samme, lige venter 15 min med at svare på hans/hendes sms, ikke bruger for mange smileys og generelt lader som om, at i føler på en anden måde end i faktisk gør?

Jeg kender det, og jeg er SUUUUPER dårlig til det!!!!

kFJVH

Som jeg har sagt før: når jeg er vild med en sang, så hører jeg den på repeat HELE dagen lang, indtil jeg er færdig med den (hvilket nogle gange er uger af gangen med samme sang!)

Når jeg bliver excited, ofte fordi jeg har fået en super god ide, så er det som om den, at følelse bobler over inden i mig, sådan at jeg slet ikke kan holde den inde! Jeg MÅ dele den, og hvis ikke den person jeg vil dele det med er tilgængelig, så ringer jeg bare igen (nogle gange sådan 8-16 gange i streg), så de ved at jeg virkelig har noget jeg gerne vil fortælle… NU!

Måske er det fordi jeg er enebarn, og mine forældre aldrig helt lærte at ignorer mig (mest fordi jeg kravlede op i hoved på dem, hvis de prøvede) eller måske er det bare fordi, at når jeg føler noget så FØLER jeg det 10 ud af 10!

TDG-Dice-Logo-01

Så det der med at spille dating games, det er jeg SÅ dårlig til!

OG så har jeg altså besluttet, at det der med at vente på en mand tager intiativ ikke er mig!

Hvis jeg har lyst til at se dig, så ringer jeg og hører hvad du laver og om vi skal ses!

Hvis jeg godt kan lide dig, så siger jeg det til dig – på sådan en meget psykologisk måde, hvor jeg har en masse meta overvejelser over mine egne følelser (lol arbejdsskade!)

Hvis jeg har lyst til, at vi skal knalde, så skal jeg nok fortælle dig – og på den anden side, hvis jeg siger at jeg ikke synes vi skal knalde men vi godt kan putte, så er det ikke kode sprog  for “vi skal knalde men jeg er for skamfuld over min egen seksualitet til, at erkende at jeg har et seksuelt behov åbenlyst.”

Hvis vi har været på en god brunch og jeg kan lide dig, så vil jeg gerne se dig igen til aften (og ikke vente en heeeeeeeeeeeeeel uge).

Generelt er jeg et meget utålmodigt menneske, det vil alle omkring mig give mig ret i – min mor, mine veninder, min træner osv… Og jeg kan godt lide at tage ting i egen hånd.

Den der ide om, at kvinder skal sidde derhjemme med foldede hænder og vente på at mændene tager handling passer mig meget dårligt!

771412

Hertil kommer, at jeg har lært (eller også er det bare sådan jeg er), at følelser er noget man føler og udtrykker, ikke noget man skubber væk og lader som om ikke findes. Og jeg er generelt ikke god til at lade som om.

Nogle gange tror jeg folk (især dem jeg dater) godt kan synes, at jeg er lidt skør – altså jeg forstår godt, at det kan være lidt voldsomt nogle gange. Måske kan jeg også godt være lidt skør til tider, men hey hvis du driver mig crazy, er det kun fordi jeg rent faktisk holder af dig 🙂

Nogle synes også, at jeg kan være lidt emotionel – og det er jeg helt sikkert også, men jeg synes bare det er så meget nemmere, at sige tingene som de er, og så gøre noget ved dem eller give slip på dem, end at lade som om at de er væk, fordi der er intet der går væk af sig selv (heller ikke klamydia !)

Forleden fortalte jeg nogle veninder, at jeg havde været lidt emosh og lidt skør og skældt en mand ud, for ikke at ringe nok til mig – det virkede bare som om han ikke rigtig gad mig, og så sku’ han ik sige at han savnede mig, hvis ikke han havde tænkt sig at gøre noget ved det!

En af dem sagde så “du er da ikke skør, du er bare real!” og den måde kunne jeg godt lide, at tænke på det !

For det er jo faktisk ikke særlig skørt, det er jo logisk, at når man vil noget, så gør man det, når man føler nogen, så føler man dem og når man har følelser så udtrykker man dem.

it’s pretty simple.

BOOTYLove

and-then-what-next-people-who-are-half-black-can-only-say-it-half-jRXHks-quote

 

 

 

2 comments

 • Rasmus

  Jeg har lyst til at knalde dig, Louise… Hele dagen, hele ugen, in out in out in out!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Louise!
  Ej hvor var det lettende at læse dette indlæg! Jeg har det på helt samme måde som dig.
  Jeg er i meget god kontakt med mine følelser og har slet ikke svært ved at vide hvad jeg føler, eller at give udtryk for mine følelser. Det er rart at vide at jeg ikke er den eneste der kan være (meget) følsom og samtidig have nosser nok, til at fortælle direkte hvad jeg mener og føler. En spade er spade og en skovl er en skovl – længere er den ikke!

  Kan man føle for meget? Jeg har endnu ikke selv fundet svaret, men min intuition har endnu aldrig svigtet mig.

  Jeg går heller ikke ind for at vente og slet ikke at vente på at kærligheden skal komme og finde mig – hvorfor spilde tiden på at vente på den forkerte?

  Knus Anne (som også er enebarn) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Queen Of BOOTYLICIOUS -Min top 10 over bedste Booty moments i går!