Skal i absolut altid være nøgne - ja, det skal vi !

Amsterdam im coming home !!!

Hey Twerklings og BOOTYLovers!!

UUUHHH nu er jeg snart på vej afsted til 5 dage i min ABSOLUTTE yndlings by : AMSTERDAM!!!!!

Jeg boede i 2012/2013 et halvt år dernede som udvekslings student, og jeg kommer derned så tit jeg kan, da jeg har masser af gode venner, et rimeligt solidt netværk og så er det der, hvor jeg oplader mine batterier og kommer på min Amsterdam-vibe!

2016-10-20-10-32-17

Når jeg er på min Amsterdam-vibe, så er jeg bare en bedre version af mig selv (ja ja jeg ved godt det lyder corny AF!). Det er der, hvor jeg tilfældigvis danser på scenen på en klub og møder en af Hollands største DJs (Party Squad) som holder fest med Diplo og vil have at jeg danser til festen! Sådan sker der altid gode ting for mig, når jeg er dernede!

Jeg flyttede som sagt derned i 2012, og kendte mere eller mindre INGEN !

Så jeg tog i byen, og var den første på dansegulvet. Der gav jeg den MAX BOOTYLove, sådan at folk efterhånden fandt ud af hvem jeg var og begyndte at genkende mig. På den måde fik jeg venner og netværk til, at jeg nu altid har et job når jeg kommer forbi Amsterdam og altid står på listen til alle klubberne 😉

Amsterdam er dog LANGT mere en klub og party – selvom jeg tager derned til ADE (Amsterdam Dance Event), der er over 1100 fester på en uge med de vildeste dj’s fra hele verden!

2016-10-19-23-29-29-1

Jeg glæder mig dog ligeså meget til at gå langs med kanalerne i Jordaan (mit yndlings område), købe ind på økologiske udendørs markeder, shoppe vintage og skøre ting i 9 straats, spise en MASSE Surinaam mad og bare vibe med min by!!!

Jeg glæder mig til at se alle mine venner og få en masse nye !!!

UH jeg glæder mig SÅ meget – og du  er selvfølgelig er du velkommen til også at følge med på mine snap (Bigredisback) og Instagram (twerkqueenlouise).

Det skal nok blive RIGTIG sjovt !!

BOOTYLove

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal i absolut altid være nøgne - ja, det skal vi !