• ···
Jeg lavede musikvideo for UKs mest swipede mand på Tinder !

Er jeg en luder, fordi jeg beder dig samle dit skod op ?!

Hey Twerklings og BOOTYlovers

Jeg sidder på cyklen i solskinnet på vej hjem fra min negle aftale. Jeg cykler på nørrebrogade. Jeg ser en mand tage sin næsten færdige smøg ud af munden og smide skoddet (med filter) på cykkelstien. Jeg stopper cyklen, samler det op og siger til manden (så høffeligt som jeg kan) ” undskyld, du tabte denne hed.”
Fyren er på min alder og i gang med at bærer vare ind i pizzariater nede ved kapelvel kigger irriteret på mig og svarer ” ja, flot hvor du kan spille klog.” Jeg svarer, at jeg ikke prøver at spille klog, men om han ikke gider smide det ud i en skraldespand i stedet for at smide det på gaden.” Nej ! svarer han, meget irriteret over, at jeg ikke går min vej.

 

Jeg forklarer ham, at det tager 4 år for sådan et skod at blive nedbrudt, at det giver sindssygt meget mikroplastisk i miljøet og at det ville være helt vildt fedt, hvis han næste gang gad at smide det ud i skraldespand, fordi vi alle sammen skal kunne være her.

Han er nu vred. Vred over at jeg forstyrrer ham, vred over at jeg ikke er gået og nok også vred over at jeg jo faktisk har ret – selvom, at det ville han nok aldrig indrømme.
Han puster sig og op råber ret voldsomt, at jeg er en dum luder, jeg skal skride og holde min kæft. Jeg fortæller ham, at han skal tale ordentligt (selvom jeg jo har skrevet en bog, der hedder ”ludermanifestet”, men den har han nok ikke læst.”
Da jeg vender mig om for at gå, råber han ”at jeg burde få på munden.”

Jeg råber tilbage at han ikke skal true mig med vold og undre mig samtidig over, hvem der mon stadig bruger begrebet ”at få på munden”.
Jeg går over og smider skoddet i den nærmeste skraldespand og dokumenterer hele situationen på min Instagram story , imens han holder øje med mig.
Det er sgu lidt voldsomt, at blive råbt af og truet med vold af sådan en type, for jeg er faktisk ikke i tvivl om, at hvis der ikke havde været andre mennesker omkrign os, kunne han godt finde på at slå mig.
Nåh ja, han stod sammen med en gruppe mænd, der alle var igang med at bærer vare ind hos Pizzaria L’Aquila, ingen af dem sagde noget eller greb ind overfor hans adfærd – selv tak for hjælpen.

 

*** Det skal tilføjes at jeg har været i kontakt med Pizzaria L’Aquila, og manden arbejder ikke for dem! De har været rigtig søde ift. at finde overvågningsbilleder frem, sådan at vi kan tjekke, om han arbejders hos deres levering. Tak 🙂

Men tak til den mand, der stoppede op foran mig og kiggede tilbage, da skodde-joe begyndte at råbe af mig, for lige at holde øje hvad der skete.

Jeg cykler længer ned af Nørrebrogade, hvor jeg møder min ven Lior ude foran Minas Kaffebar.
Der hænger jeg ud med ham og hans venner i solen og fortæller dem historien.
Vi snakker og chiller i et par timer.
Pludselig hører jeg skod-mandens råbe ” din fucking luder, du skulle ha’ på munden”

Han er lige gået forbi os og i forbi farten smider han sin cigaret på gaden og råber noget om, at den kan jeg også samle op – hvilket jeg gør.

Men det er alligevel vildt.
Jeg forstår godt at min tilgang kan virke provokerende, fordi jeg blander mig i noget som folk oplever privat (deres cigaret skodder) – jeg mener dog, at også er mit anlægge når de smider dem i et offentlige rum, hvor mit miljø også bliver påvirkert af f.eks. mikroplastikken.

Jeg forstår også godt, at det kan virke provokerende, fordi jeg har ret – i følge. Kræftens bekæmpelse bliver der hver dag smidt ca. 9 millioner skodder i naturen, hvilket svarer til 3 milliarder om året. Det forurener naturen med nikotin, bly og cadmium som igen forurener menneskerne igennem grundvandet. Et skod tager over 4 år for at blive nedbrudt og er en stor kilde til mikroplast i naturen. Og så er det bare fucking asocialt at smide sit afflad, der hvor vi alle sammen skal være – regner du med at det bare forsvinder eller at der er ansat folk til at rydde op efter dig.

Men at råbe luder efter mig og true mig med vold, det er alligevel vildt – og sindssygt fantasiløst .
Han har haft to timer til at braine på noget andet end lude og få på munden, han kunne have vist lidt variation … tsss

Når men rigtig lækker solskins påske til jer alle, og kære rygere, vil i ikke samle jeres skrald op efter jeg selv i vores alle sammens offentlige rum og passe på vores alle samens natur :*

BOOTYLove

1 comment

  • Det er noget forbandet svineri, og ren dovenskab, når folk ikke kan finde ud af enten at smide det brugte skod ned i pakken, eller finde en skraldespand.

    Det er som om egoismen har fået så meget medvind, at alle tænker ‘mig, mig og så lige mig’…

    Det må vi kunne gøre bedre. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg lavede musikvideo for UKs mest swipede mand på Tinder !