STOP mig hvis jeg vil holde en stor fest igen!!!

Tyndfede mænd suger ikke maven ind

Hey Twerklings og BootyLovers !!

Det har været Distortion – min yndlings helligdag 😉 – som alle med adgang til internettet vist har opdaget. Jeg vil derfor holde mig fra at ligge de obligatoriske stemningsbilleder op – de de ligger på min instagram

Twerk Queen Louise Instagram

Tilgengæld har jeg en fortællinger fra de sidste par ekstatiske dage, som jeg gerne vil dele med jer 🙂

Dag 3 – Fredag på Refshaleøen – var en riiiiigtig varm dag! At have tøj på var bogstaveligt ulideligt! Nøgen – eller så tæt på nøgen der er lovlig- var min eneste mulighed! Jeg hoppede derfor i en bikini, og tog et bare baggy shorts over – Lil Kim style..

 

Skærmbillede 2016-06-06 13.49.33Skærmbillede 2016-06-06 13.49.40

Det betød dog bar mave, meget stort område bar mave !Det er jo normalt ikke noget der holder mig tilbage MEN efter at have været RIGTIG fuld dagen før, have spist chips til aftensmad og ellers drukket ALT for meget redbull var min krop (og derfor især min mave) rigtig oppustet og fuld af alt det skidt jeg havde putte i den dagen før.

PS. ja, jeg suger maven ind på det her billede 🙂

Det gjorde at jeg var lidt (læs meget) ekstra opmærksom på hvordan jeg så ud – hvilket jeg fandt rigtig irriterende. Jeg besluttede mig dog for at denne irrationelle frygt for at vise mit letter oppustede maveskin ikke skulle have lov at bestemme hvad jeg havde på af tøj!

I løbet af dagen lagde jeg dog mærke til at jeg spændt/sugede maven ind, og var ekstra opmærksom på når jeg bukkede mig ned eller satte mig .. SUPER latterligt tænker jeg men kunne dog ikke fjerne min kropslige opmærksomhed fra min mave.

Da ser jeg ham… en ung mand, med rødt hår der står og nyder solen og en øl, i bar mave og badeshorts…

Han har en forfærdelig kropsholdning! Han står og hænger på en måde der giver hans ellers tynde krop facon efter en lettet gravid kvinde. Han hverken retter sig op eller suger maven ind, men skyder den ud og frem til skue for alle. Og det bedste ved det hele, han er fuldstændig ligeglad- jeg tror slet ikke han har nogen fornemmelse af, hvor dårligt han tager sig ud i denne positur. Han har ikke skyggen af kropsbevidsthed eller selvmonitorering omkring sig og sin forfærdeligt uflatterende kropsholdning! JEG ELSKER DET!

Som danser har jeg lært at spænde op i mit korpus, at bærer mig selv på en bestemt på, at være bevidst om min krop – hvordan den føles og hvordan den ser ud.

Som kvinde er jeg indoktrineret til hele tiden at forestille mig selv ude fra – ser jeg tyk ud nu, er mine deller i kontrol – det er en indgroet vane at hive buksekanten op OVER min mave når jeg sætter mig ned- for gud forbyde at det er synligt at min mave folder.

k9591951

 

Og da jeg så den tyndfede unge mand med den dårlige kropsholdning MISUNDTE jeg ham!

Mit nye motto er derfor: jeg vil bruge mindre tid på at tænke over hvordan man er krop og mere tid på bare at være det!

Jeg tror virkelig, at vi ville være meget lykkeligere hvis vi kunne holde op med at tænke så meget og bare være.

BOOTYLove

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STOP mig hvis jeg vil holde en stor fest igen!!!