Veganer Udfordringen: Savnet af røget laks, en uge med prutter og ny forkærlighed for Aldi

Katte-Clairvoyanten bekræfter: Kaja hader de mænd jeg dater !

Hey Twerklings og BOOTYLovers

Det første katte-clairvoyanten (dyreclairvoyanten) Kit Benlolo sagde, da hun kom op af trappen var “Jeg skal være stille og ikke tale for højt, det kan din kat ikke lide! Og jeg skal SLET ikke prøve at røre hende!!”.

2017-03-27-21-39-03-1

Det var den alle første fornemmelse hun havde fået af Kaja, bare på vej op af trappen – hvilket jo passer ret godt!

Kit var ret imponeret over, hvor en bestemt dame Kaja er, og sagde at så snart hun tog kontakt til hende, væltede det ind med ting Kaja IKKE kunne lide og klager som Kaja havde (hahah). Kit samlignede hende faktisk med Maude fra Matador 🙂

Det næste Kit fortalte var, at Kaja jo er en gammel dame, og det kan hun godt mærke i hendes krop. Hun er lidt stiv og øm, hun har ondt i lænden (fordi hun er skæv i kroppen fra da hun faldt ud af vinduet fra anden sal som 1 årrig) og hun har nedsat funktion på nyre og urinvejssystemet – hvilket er grunden til at hun drikker så meget (i slutningen af sessionen vågnede Kaja op og gik hen og drak af sit store vandglas på gulvet. Kit sagde at helt indtil da, havde hun følt sig tørstig, fordi hun jo “mærker” Kaja i sin krop når hun tuner ind på hende.)

Så en gammel dame (på 19 år), der er i sin sidste del af livet og faktisk stille og roligt ved at takke af.

Det vidste jeg godt, men alligevel blev jeg meget berørt og græd mere eller mindre den næste time over tanken om, at Kaja nok ikke har mange måneder igen. Selvom hun jo har haft et langt og skønt liv, så har vi et meget stærkt bånd (Kit fortalte at vi havde et karmisk bånd og havde kendt hinanden i mange andre liv – hvis man tror på sådan noget), og det bliver helt klart sværest for mig når Kaja skal væk herfra, fordi jeg kommer til at savne og mangle hende.

Nåh, men det er rigtig sørgelig og det skal vi ikke tale mere om.

Kit var RET imponeret af hvor stærk en personlighed Kaja har, og havde en del respekt for hende (hun forstod også godt at mine venner er decideret bange for hende).

Hun fortalte, at Kaja HADER gæster, larm, stress og især de mænd jeg dater (hun kan bedre tolerer mine veninder end de fyre jeg slæber med hjem.)

Hun har helt klart en oplevelse af, at det her er et hotel, og jeg er til for HENDES skyld!

Hun synes også selv, at hun tager rigeligt hensyn til mig, og det mindste jeg kunne gøre var da ikke at have venner på besøg, ikke høre musik, ikke se tv og holde op med at kigge på min telefon og give hende min ubetingede opmærksomhed!

Jeg ved jo at hun HADER når jeg løfter hende, men jeg gør det alligevel, fordi jeg synes det er så hyggeligt!

Det skal jeg stoppe med, hun synes simplethen det er SÅ uanstændigt og nedværdigende.

Hun bryder sig ikke om når jeg rejser væk, det kan hun slet slet ikke bære. Hun har faktisk ikke tilgivet mig for at tage 6 måneder væk (da jeg var på udveksling i Amstedam – og hun kan ikke holde ud at tænke på det eller tale om det). Det var også grunden til, at hun blev så syg da jeg skulle til NYC. Hun er en gammel dame, der ikke kan holde til at blive så vred og savne mig så meget, eller holde til at man flytter om i hendes verden.

Hun har ingen ønsker om at komme ud, eller at der skal ske så meget mere. Hun vil gerne ha en fyldt madskål (fordi hun har et traume fra da hun var killing, hvor hun var den mindste og derfor fik mad til sidst. Så nogle gange var der bare en tom skål tilbage.) Og så vil hun gerne have forskellige smage mad morgen, middag og aften – hvilket jo giver godt mening, ift. ingen gider spise det samme hver dag.

Hun hader vores baggård (hvilket Kit siger katte normalt aldrig gør), men hun har traume over da hun faldt ud af vinduet og da hun løb væk dernede. Så der vil hun bestemt ikke ned. Hun vil dog gerne sidde på min altan og kigge ud, bare ikke for længe af gangen!

Hun gider heller ikke hverken nusses eller børstet på kroppen, og slet ikke på maven. Vi må gerne nusse hende i hovedet og under halsen, alt andet er på eget ansvar og man kan godt forvente en klo.

Da jeg sagde, at jeg jo var nødt til at børste hende så hun ikke fik små dreadlocks svarede hun “so wat!?”

Kit sagde hun har ret meget humor men også er ret sassy – hvem mon hun får det fra!?

2016-11-07-20-53-43

Hun betragter også sig selv som en dronning og har virkelig høje tanker om sig selv – både at hun er smuk og en rigtig god kat.

Men det fortæller jeg hende jo også utallige gange dagligt.

Hende og jeg har et ret stærkt bånd, selvom Kit sagde at hun synes jeg stresser for meget og jeg bruger for meget tid med at tænke på fremtiden og ikke være i nuet – det har hun jo ret i!

Kit fortalte, at hun er ret godt tilfreds med sin tilværelse. Hun er ikke ensom eller savner spænding og vil for GUDS SKYLD ikke have andre dyr eller menneskers selvskab (lige med undtagelse af mig og min mor. Min far er hun neutral overfor, altså hu hader ham ikke, og det er noget af et kompliment fra hendes side.)

Hun har et rigt indre liv, og bruger meget tid på at drømme og hygge sig med sig selv.

Jeg fortalte Kit om en episode, men en ex som jeg datede over mange år. Han og Kaja kunne bestemt ikke sammen (han pissede faktisk fuld engang i kattebakken for at prøve at markerer territorium – tak det var så mig der skulle vaske den af). En aften stod han midt i min stue og hun kom løbende ud fra under sofaen, tappede ham på foden med sin pote, og smuttede igen. Som om hun ville sige “du er i mit hus, jeg holder øje med dig og kan få fat på dig et hvert øjeblik.” Kit bekræftede, at det bestemt var ment som en trussel imod ham, som hun så ekstra hadede (haha).

Alt i alt var den en helt igennem fantastisk oplevelse at møde Kit og have hende tale med Kaja. Jeg var på intet tidspunkt i tvivl om, at Kit rent faktisk var i kontakt med min kat, og selvom det også var emotionelt at få af vide, at jeg skal begynde at forberede mig på at Kaja skal dø, så er jeg lykkelig over denne samtale. Og jeg LOVER ikke at løfte på hende mere, selvom hun er SÅ sød at se på!

Jeg vil værdsætte den sidste tid vi har sammen og sørge for hver dag, at bruge 10 min bare på hende uden af blive forstyrret af mine telefon (hvilket hun virkelig hader!).

Hvis i selv får lyst til at tale med jeres kæledyr kan jeg varmt anbefale KIT, der kostede 875 kr for en time i mit hjem på Nørrebro.

BOOTYLove

 

2 comments

 • Marie

  Hej Louise

  Hvordan har du planer om at bruge din kandidatgrad i psykologi i fremtiden?

  Venlig hilsen,

  Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Twerk Queen Louise

   præcis som jeg gør lige nu, i den feministisk debat, når jeg dater grænsepsykotiske mænd og til at rede alle mine veninder med mine absurd gode livsråd!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veganer Udfordringen: Savnet af røget laks, en uge med prutter og ny forkærlighed for Aldi