Min Instagram er VÆK!

Jeg vil ikke have en mand med penge, jeg vil have en mand, der slikker fisse !

HeY Twerklings og BOOTYLovers

Så er jeg stille og roligt ved at være tilbage i DK, selvom jeg stadig er ret jetlagged (eller måske bare syg efter alt den festen) og stadig tror jeg er i NYC øjeblikket jeg vågner.

Jeg brugte jo en del af min tur derovre på at date. Jeg fik datet og flirtet og talt med rigtig mange mænd. Jeg har været ude og spise, jeg har været på gåtur-date med kaffe i Williamsburg, jeg har været på Tinder, snakket med fyre på klubben, jeg har været på solo date, jeg har været på gruppe date, jeg har været på stripclub date, jeg har været ude med NBA playere, jeg har holdt date på min sofa, jeg har drukket drinks, jeg har set american football, jeg har spist fastfood, jeg har spist sushi, jeg har mødtes på klubben, jeg har mødtes før klubben og jeg har mødtes efter.

2016-12-03-10-14-14

Pic: DeeDee Money Oxygen, Edit Ekaterina Krarup Andersen :*

Jeg fik faktisk datet så grundigt at min sidste lørdag (den dag min IG blev hacket, og alting gik galt) havde jeg 3 fast aftaler, 3 løse tilbud og en super bytur med pigerne linet up.

Når man er i NYC i kun 2 uger, og møder så mange forskellige mennesker, og får så mange tilbud handler det om at vælge og prioriterer.

Hvad skal man så prioritere ?

Ham med en Mercedes? Ham der har en god uddannelse og et godt job? Ham der rejser meget? Ham der inviterer dig til Puerto Rico? Ham der spiller professionel basket og er meget høj? Ham der er pisse rig? Ham der kender alle og får os ind på alle klubberne? Ham der har en god familie?

Tro mig valgene er mange.

Og når man vælger, så vælger man jo også fra.

For mig blev det ret hurtigt klart, hvad der er vigtigt.

Jeg prioriterede ham der var sød, sjov og havde gode manerer. Ham der kørte en Honda (og ikke en Mercedes), ham som ikke havde råd til at vi lejede en suite, sådan at vi bare endte med at chille hos mig og se football hele søndag, ham som jeg havde gode samtaler med både om politik, racisme og feminisme. Ham som havde betalt noget for mig, hvorefter jeg så betalte noget for ham. Ham som havde kørt hele vejen fra DC (5 timer med trafik) bare for at se mig igen, selvom han lige havde været i NYC ugen før for at holde thanksgiving. Og så var det tilfældigvis også ham, der var SINDSSYG til at slikke fisse 😉

Det virkede bare langt mere attraktivt, end en guldkæde, eller et bord med champagne på en eller anden natklub.

Han fik mig til at føle mig prioritere OG han fik mig til at komme, og så var jeg altså ret ligeglad med, om han havde et 9-5 job og ikke var basketball spiller.

Hvad skal det her indlæg så handle om? Jamen, jeg tror ofte at vi bliver forblændet af de forkerte ting. Enten at vi tillægger det værdi, eller tror andre gør.

Jeg kender masser af virkelig mænd, der tror, at de skal være rige og succesfulde før de bliver værd at elske. De tror de skal tilbyde at købe champagne på klubben (host host jeg tjerner 80k om ugen dude LOL ) eller at de skal kører en bestemt bil.

Processed with VSCO with f2 preset

Pic DeeDee Money Oxygen

Og det er da sjovt og pænt osv. Men når det kommer til sagen, er det ikke det jeg personligt prioriterer.

Jeg har brug for en mand (eller kvinde for den sags skyld) der er der for mig, som får mig til at grine, og kan udfordre og stimulerer mig intellektuelt, en jeg kan regne med, stole på og en der får mig til at føle at jeg er vigtig. OG så gør det heller ikke noget med multiple orgamser 🙂

Så skal jeg sgu nok tjene mig egne penge og købe den champagne vi skal have 😉

BOOTYLove

7 comments

 • DT

  Det er lidt sjovt, at du trods din (i hvert fald påståede) feministiske indstilling skelner mellem person og kvinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Twerk Queen Louise

   ah, en tryk fejl.. jeg havde ændret ordet mand til person – for at være mere normkritisk.. men det passede ikke helt i konteksten…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg bar nødt til at vide hvor du har købt dine støvler? :=P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • BRIAN

  Ja jeg vil også gerne føre samtaler med intelligente og sjove kvinder og som hviler i sig selv og er fuldt åbne for sexlege, men chancen for at vinde i lotto har bedre Odds. Har du først fået åbenbaringen at Rige mennesker ofte er narcicister og dermed sig selv nærmest og jeg syntes ellers at læse at du var psykolog. Men vi er da nogle der helt klart har det bedst imellem benene på kvinderne især hvis man kan føle de nyder det. Ville jeg bare lige sige så hej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stefan

  dejligt at høre der er en kvinde der ikke prioritere. penge og biler. men en der prioriter, nærvær, humor og en hyggelig lørdag! det er faktisk opløftende!…

  jeg er virkelig træt af at der er så mange kvinder/piger der er overfladiske og tænker mere på om jeg har en “Mercedes” end en cykel.

  men dejligt opløftende indlæg

  og god jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael

  Vejen til mandens hjerte går gennem hans mave, siger et ordsprog Kvinder skal altså kunne lave mad for at få kærlighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ham der ikke slikker dig

  ZZZZZZZZZZZZZ……

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min Instagram er VÆK!