Derfor kan jeg (stadig) ikke lide dine venner! slutshaming part 2

Jeg har røvet et Franz Jäger pengeskab i weekenden :)

# Dette indlæg indeholder reklamelinks #

HeY Twerklings og BOOTYLovers !

Jeg håber i har haft en fantastisk weekend 🙂

Jeg har brugt det mest af min weekend, på min fars fødselsdag. Han fyldte 60 i år, så mig og min mor havde arrangeret surprise for ham. Vi havde planlagt en hel dag med overraskelser: først havde vi inviteret en masse mennesker hjem til brunch, så havde vi planlagt escaperoom og til sidste stødte nogle flere mennesker til, da vi skulle ud og spise på Oysters og Grill.

 

Og udover at min far jo blev ved med at være overrasket og helt overvældet, så kan det vist roligt siges, at Escape Room delen var dagens højdepunkt!

Vi var en tur hos TIMEQUEST Escape Room inde bag nyhavn, som har to ens Olsen Banden rum – for så kunne hele gruppen deles op i to (max 6 i hvert rum) og konkurrer imod hinanden.

Og uden at afsløre for meget, da jeg bestemt ikke vil spoile oplevelsen for nogen, så var der SÅ gennemført og så sjovt!

Man bliver virkelig grebet af stemningen og af at “figure it out”. I starten var det ret svært, men når man først er i gang så kører det virkelig. Og da vi kom ud var det ren Da Vinci mysteriet på den måde, at vi alle sammen tænkte i koder og låse og gåder lol.

Det vigtigste ved det hele var, at mit hold blev hurtigst færdigt og derfor vandt (!!) – de andre gennemførte faktisk ikke rummet…

Vi havde de også kun  1 min og 40 sek tilbage ….

Det er svært at beskrive oplevelsen uden at sige for meget – men jeg kan sige, at det virkelig handler om at regne den ud og finde spor og løse koder . Og at man virkelig får brug for sin fantasi, fordi det rum rummer så meget mere end hvad jeg nogensinde ville have tænkt mig til. Det var bare virkelig gennemtænkt og kreativt lavet!

Fordi det var sådan en sjov oplevelse er det virkelig noget jeg kan anbefale at gøre med familien, en gruppe venner eller evt. kollegaer – det er super god team building, da man kun kommer igennem ved at arbejde godt sammen.

Jeg har derfor aftalt med TimeQuest EscapeRoom at alle der bruger denne rabatkode “TwerkQueen” kan få 20% på Bookings i hele marts måned !!

Jeg kunne godt finde på at gøre det igen, måske i deres laboratorie rum (hvor man skal stoppe en gal videnskabsdame i at sprede en virus) eller i deres Alcatraz, hvor man selvfølgelig skal bryde ud af det topsikrede fængsel!).

BOOTYLove

 

 

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor kan jeg (stadig) ikke lide dine venner! slutshaming part 2