Behøver surprise party at være en overraskelse - lol

Otto er ikke modig – han er homofob, ligesom så mange andre!

Kære Twerklings og BOOTYLovers

Først og fremmest Happy Pride Week – en uge hvor vi hylder det mangfoldige, det normkritiske og at kærlighed ingen grænser har!

I går mødte jeg et klip på Facebook, som Radio 24 syv havde lavet med Otto, der kalder sig selv homofob – fordi det er han!

»Det gør ondt indeni. Og så er det ulækkert.«Copenhagen Pride skydes i gang i dag.Men Otto Hansen, som er…

Gepostet von 24syv am Dienstag, 13. August 2019

Selvfølgelig synes jeg det er vigtig, at få svesken på disken og tale om den homofobi, transfobi og xenofobi der desværre stadig hersker i den gængse danske befolkning.

Og at en mand på Ottos alder stiller sig op og proklamerer, at hans synes at homoseksuelle er “ulækre” er desværre heller ikke et chok – dog får jeg lyst til at sige til kære Otto: Lugten af en madpakke, der har ligger glemt i en skoletaske sommeren over er ulækker, andre folks afklippede tånegle kan være ulækkert men andre mennesker (LEVENDE FUCKING MENNESKER), der elsker nogen er ikke ulækkert!

Det der gav mig et chok var dog de kommentarer jeg læste, hvor folk hyldede Otto som “modig” fordi han turde sige din holdning eller forfriskende, fordi han stod ved dette synspunkt – omg barf!

Det er ikke “modigt” at gemme sig bag det at være “normal” og så pege fingre af, de minoriteter, der hver dag kæmpe, for at få lov at leve uden frygt for deres liv!

Det er ikke modigt, at kalde andre mennesker ulækre!

Det er ikke modigt at kalde sig selv for homofob – fordi det er størstedele af befolkningen stadig!

Kære Otto, du er bestemt ikke modig, du er bare dårligt opdraget og helt vildt usympatisk!

Og jaja, Otto har lov til at have denne holdning bevars – men jeg synes ikke han har lov til at udbasunerer den, fra national radio uden at, blive mødt af en kritisk journalist, der stiller spørgsmålstegn ved disse synspunkter eller påtaler, at homofobi altså ikke hverken modigt eller forfriskende. Det er den ældste og mest trættende sang, som vi meget gerne må være færdige med at synge.

Hvis klippet så havde udfordret denne “fobi” en smule…

Altså, Otto får faktisk lov til at sige, at man skal have respekt for andre holdninger – han har sin holdning og homoseksuelle har “deres holdning” og det skal der være plads til. og at han jo ikke kan ændre sin holdning, sådan er det bare bum.

Igen (kæmpe suk) Kære Otto – jo man kan godt ændre sin holdning, på samme måde som man sagtens kan arbejde med sine “fobier” – fordi de er urationelle former for frygt, der ofte er baseret i en form for traume. Det er faktisk relativt basic psykologi – ikke at det er nemt, men det er fanme gjort før.

Og så er der altså en grundlæggende forskel på en HOLDNING eller en “forbi” og så på en IDENTITET og/eller en SEKSUALITET. De to sidste er ikke noget man vælger, hvorimod du vælger at opretholde et hadsk forhold til mennesker du kalder “unormale”.

Kan vi forresten lige tage den også – der ligge en helt vild magtposition i at bedømme noget (sig selv) som normalt og derfor rigtigt, godt og noget der ikke skal forklares eller forsvares og sætte det overfor det unormale, anderledes, forkerte og det folk skal forsvare.

Hvad er det for et forskruet menneskesyn du har, hvor du positionerer dig selv som hævet over andre mennesker, hvor du kan give eller fratage andre mennesker din accept eller tolerance af deres eksistens, alt efter om de lever mere eller mindre op til dit kriterie om det normale…

Nej det er ikke mod !

Ja, du skal have lov til at have den holdning Otto – selvom jeg mener du er helt helt forkert på den – men det bidrager godt nok ikke med noget konstruktivt at du skal ytre den offentligt – der er masser af homofobi og had, der ude i forvejen. Og 24Syv, næste gang så vær venlig at give lidt modspil til den slags.

Nej, hvis i gerne vil se mod, så se med HER

Hvor min ven Eliyas fortælle om, at frihed for dem, er at tage det tøj på de vil, gå ned af den gade de vil og med hvem de vil, uden at skulle frygte for deres faktiske sikkerhed.

Det er modigt!

Eller mod er, at Ahmad (der laver serien om frihed) forleden fik to knytnæver i ansigtet, fra Hooligans på Pride Pladsen, da han prøvede at stoppe dem i, at svine folk til og spytte på folk (!!) – fordi de ikke kunne lide mennesker, der var anderledes end dem!

LÆS HER

Det er mod – get the fuck outta here Otto med dit homofobi-bullshit!

Rant over and out

BOOTYLove

Ej og lige en sidste ting – når Otto, eller andre for den sags skyld gemme sig bag “jeg vil jo ikke gøre nogen kede af det, det er bare min holdning” – jamen du GØR nogen kede af det, når du vælger at kalde dem ulækre!

Og helt ærligt, med mindre at du direkte bliver inviteret til at have sex med en person, hvad rager det så dig, hvem, hvordan og hvorlede de har sex! PAS DIT EGET JORDBÆRBED!

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Behøver surprise party at være en overraskelse - lol