Nej Tommy, det er ikke min skyld, at jeg blev voldtaget!

De bedste tips til London

Hey Twerklings og BOOTYLovers

Jeg ligger syg i dag, fordi jeg nok var liiiiidt for vild i weekenden i London.

Det skal da selvfølgelig komme jer til gode lol

Jeg var i London for at besøge min gudsøster, der bor der ovre og for at mødes med nogle UK twekere, jeg gerne vil lave mere samarbejde med. Udover familiebesøg og lidt arebjde, så havde jeg faktisk også planlagt lidt sjov og ballade.

Så her kommer højdepunkterne og anbefalingerne fra min London oplevelse:

Den kulturelle

Jeg måtte jo være lidt kulturel, og siden jeg tjekkede Tate Modern (super fint museum, der er gratis ud sidst) tog jeg The Globe denne gang. The Globe er Shakespears originale teater, der udover at være historisk legendarisk også er super smukt og bliver brugt i dag. Jeg var så heldig at træde direkte ind til en skærsommernatsdrøm, hvilket var en fantisk oplevelse – især fordi de brugte original tekster men spillede meget moderne, sådan at selv de helt unge derinde synes at det var fedt!

 

Den eksklusive

Min søs og hendes kæreste er total foodies, så de kender alle de gode stedet at spise. De drillede mig ret meget på turen med, at jeg var blevet til en mad-blogger, fordi jeg måtte jo tage billeder af maden.

Den første aften tog de mig med ud til Dinnings, som er et ret eksklussivt sted med super lækker autentisk japansk sushi. Vi sad i baren, så vi kunne se de japanske kokke arbejdet, hvilket jo i sig selv er kunst. Det var et lidt pricy sted, men det hele værd hvis man er sushi elsker.

Den festlige

Lørdag tog vi ud i SoHo på en mexikansk bar/ restaurant der hedder La Boda Negra. 

Det er en speak easy (en hemmelig bar, i stil med hvordan man lavede barer i USA i 1920erne, hvor der var alkoholforbud). Udefra undre man sig over, hvorfor der er så lang kø foran en sex-shop. Når man så kommer indenfor og ned af trappen er der i kælderen en bar, hvor folk står tæt pakket (mange fordi de venter på et bord) og en stor resturant. Her er det godt at bestille bord i god tid (det er det faktisk rigtig mange stedet i London). Men heldigvis er min søsters kæreste både New Yorker og utroligt charmerende aka. han kan tale sig ind ALLE steder. Så han fik fremtryllet os et bord (selvom vi først fik af vide, at der min var 1 times ventetid), og så fik vi ellers de bedste taccos jeg nogensinde har fået. Stilen er hip og street food agtigt – hvilket passer perfekt sammen med en kande margaritas lol.

Stedet super cool – forleden havde Kate Moss haft det private rum, der nede. Så det er helt sikkert værd at besøge både for maden og atmosfæren.

Forresten så er man midt i, hvor det sker – så vil man videre er det super nemt!

Den hemmelige

Og når vi nu er ved speak easy aka. hemmelige barer, så er The Nightjar i Shoreditch helt klart også et sted, der er værd at besøge!

Hvis ikke man ved det ligger der, opdager man det ikke. I døren stod en stor og lettere afvisende mand. Og igen, selvom man skal bestille bord i op ti 3 uger før fik min søsters kæreste talt os ind. Baren i kælderen er i 1920er stil, med smukke mørke træpaneler på vægge og loft og helt fantatastiske drinks på menuen. Og nåh ja, hver aften er der live jazz fra kl 21.30.

Jeg fik først en drink, der hed noget med zombie – den bestod bla. af 5 forskellige slags rom og absinth og blev serverert i en kokosnød, med et stykke sandkage på toppen. Og nåh ja, så hældte tjeneren brændende rom ud over kagen.

Nr. 2 drink var en fælles (min. 4 personer). Here fik vi en kande formet som en ugle, med tøris i – sådan at der kom røg ud af ulgens mund. Herefter hædte vi op fra kanden i te kopper med is, deres egen tepose og oliven.

En komplet gennemført måde at blive fuld !

Den dovne

Når man har været ude hele weekenden, så velsigner man virkelig at London har ALT i take away. Et MUST er lokal indisk mad, og en nem måde at få mad leveret er appen Deliveroo !

Den spicy

Et af de områder af London jeg rigtig gerne ville tjekke mere ud, var Brixton – som lidt minder mig om nørrebro ift at der er et større mix af forskellige kulturer. Min veninde Brooklyn tog med mig ud og ose på deres marked / bazar, hvor man kan finde alt fra lyserøde parykker til Santria agtige butikker med lys imod forbandelser eller en spray for at finde kærligheden.

Her fandt vi en meget lokal lidt kantine agtig biks med super lækkert Jamaikansk mad. Man kan både få patties eller jerked chicken men, der er også virkelig gode veganske steder!

Den smarte tourist

Vi vil alle sammen gerne se og opleve byen, når man er tourist, men det er nederen at stå oven i alle de andre tourister. Derfor var det lidt bitter-sweet da min søsters kæreste foreslog et boat-ride på Themsen. Jeg vil ALTID gerne på en båd – men jeg kunne godt se, at det ville 500 kinestiske tourister også. Det fik vi dog løst: Båd bussen! Eller the Commute Boat -thams clippers. Det svarer til HT båd busserne i KBH.

Det er HALVT så dyrt som touritst båden (og man behøver ikke købe billet man kan bare sit kontaktløse visa kort – som btw. også kan betale sig at bruge i metroen, da det er billigere end at købe en fysisk billet), de sejler hele vejen og og ned af themsen (man står bare af og tager den tilbage). Der er god plads, man kan sidde udenfor og indenfor OG der er en bar på båden! Win Win Win!

 

 

Den nemme

Jeg synes personligt ikke shopping er særligt interessant, derfor holder jeg min altid væk fra strøget eller som det hedder i London Oxford street. Til gengæld er der sjove butikker i Notting Hill området f.eks. på Portobello road eller i Camdem området.

Den allernemmeste løsning for mig, er dog at shoppe online og da mange af mine yndlings butikker er britiske Asos, Missguided eller Pretty Little Things kan det sagtens betale sig at bestille hjemmefra, til den adresse man bor på i UK – især fordi return er gratis når man er i UK (hvilket det ikke er i DK for missguided og PLT).

Ps. en del rabatkoder virker når man bestiller i UK, som ikke virker i DK- så tjek altid lige på UK siden og ikke appen 😉

 

Den frække

London er en stor by, hvilket jo også betyder at der er SÅ mange lækre mennesker man kan date! Sidst jeg var i London gik jeg på Tinder og blev total overvældet, fordi der simpelthen var for mange valg – og jeg jo hele tiden var travl med at være i London.

Jeg havde derfor downloaded Tinder hjemmefra og købt premium, fordi så kunne jeg indstille mine settings til, at jeg allerede var i London. På den måde brugte jeg to uger inden min tur, på at caste gode dates til, når jeg rent faktisk var der (og havde for travlt til at lave alt benarbejdet på Tinder). Ud af de 10 -15 dates jeg havde matchet med nåede jeg at gå på 3 dates, hvilket er ret ok ift. at jeg jo også havde en masse andet at lave.

Højdepunktet var helt klart, at jeg havde matchet med en stripper fra en gruppe ligesom Chippendales (som var VILDT lækker) – ham endte jeg faktisk med at slæbe på en dobbeldate med min søster og hendes kæreste (især fordi hendes kæreste også sys han var vildt lækker LOL). Det var dog vældig skuffende, at han ikke lavede show imens jeg var i London, vi (alle 3) ville meget gerne have set ham strippe!

Så havde jeg en date med en fyr som vist brugte liiiiiidt for lang tid på youtube. Altså, det er fint at være kritisk men han var et klik på “antivax” fra at skulle have en sølvpapirshat på. SÅ ja – masser af sjov og ballade men jeg fandt desværre ikke ham, der skal føde mine børn.

Den sidste date var en lunch date, på Nandos (som er et klassisk kyllinge fastfood sted), fordi det var på min liste over ting jeg gerne ville – og så kunne man da ligeså godt tage en date der 😉

 

Den lette løsning

Den bedste måde at komme rundt er helt klart metroen / underground! Et godt tips er at bruge sit kontaktløse Visakort til at betale for rejsen, så er det billigere end hvis man køber en papirs billet. HUSK også at du skal vide om du skal nord, syd, øst eller vest – for ellers bliver du væk 🙂

Dog kan man godt have brug en anden transport når det bliver sent, da the Tube stopper med at kører om natten. I London er der heldigvis stadig Uber – hvilker jeg savner MAX her i DK!

 

Den uopnåelige

Jeg er jo en MEGA Harry Potter fan – og derfor havde vi selvfølgelig talt om at skulle i Harry Potter World. Det er bare nemmere sagt end gjort – eller også skulle vi have bedt min søsters kæreste tale sin vej derind! Her skal man VIRKELIG være ude i god tid (vi taler altså nærmest måneder før – den første ledige billet lige pt er i midt december). Hvis ikke man vil købe VIP billetterne til 1100kr pr næse. De normale billetter koster 40 pund hvilket er ca. 340 kr. Så som min søs sagde, næste gang booker vi billetter til HP world og så planlægger du din ferie efter det!

Et godt tip til HP merch (som koster det hvide ud af øjnene i HP world) er at de i Primark har en HP linje med tøj, sutsko, tasker og tingel tangel til næsten ingenting – så der kan man godt shoppe lidt selvom man ikke kom i HP world.

Man kan dog nemt booke adskille HP tours, som tager en rundt i London på steder, hvor filmene er skudt.

BOOTYLove

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nej Tommy, det er ikke min skyld, at jeg blev voldtaget!