Jeg har anmeldt mit første dick pic - virker den nye lovgivning ?

Ny trusler og afpresning – skal jeg betale dem pengene ?

Hey Twerklings og BootyLovers

Rigtig godt nytår! Jeg håber, I alle kom godt ind i 2020 og godt i gang med en vigtig debat om vores demokrati og vores ytringsfrihed.

Jeg vågnede lørdagdag d 4 jan op til denne mail :

Det var ikke lige sådan, jeg havde regnet med at starte mit år. Og selvom jeg ikke blev bange for truslen, blev jeg rigtig vred! Vred over at nogen tror, at man kan true andre folk med voldtægt, fordi man gemmer sig bag en computer.

Så i tråd med sidste års nytårsforsæt (at politianmelde samtlige dick pics, jeg modtog uden samtykke) gik jeg på Politi.dk for at anmelde denne trussel.

Da jeg ikke vidste præcis under hvad, den skulle anmeldes, ringede jeg 114 og fik af vide, at jeg SKULLE tage ind på politistationen på hovedbanegården – hvilket ikke er korrekt! Det SKAL være muligt at anmelde online, også når det kommer til trusler. Og hvis I ikke ved præcis hvor, så send det som en mail til jeres politikreds (min ville være kbh@politil.dk).

Jeg tog dog på politistationen, hvilket var en interessant oplevelse i sig selv.

Politibetjenten var ikke imponeret over truslen. Faktisk var hendes præcise ord ”det er jo ikke en rigtig trussel. De skriver jo ikke, at de kommer og voldtager dig på mandag kl. 14.”

Selvom min trussel ikke indeholdt en konkret plan for, hvordan bagmændene ville voldtage mig, er det jo stadig ulovligt i Danmark at true folk, hvilket jeg måtte påpege over for politibetjenten flere gange, og jeg måtte insistere på, at hun lavede en sag på det.

Faktisk var det først, da jeg sagde, at jeg er en offentlig person, der deltager i ligestillings- (og voldtægts-) debatten, at hun rigtig rykkede.

Det er jo totalt kritisabelt. Hvis I oplever, politiet ikke tager jer seriøst eller nedtoner f.eks. trusler, så bare hold fast! Det er ikke deres job at vurdere, hvor ”rigtigt” noget er. Hvis man bryder den danske lovgivning, er det ulovligt, og så SKAL de lave en sag.

Og når folk truer, så er det allervigtigste at gøre, at man råber højt og siger det til nogle voksne (politiet). Fordi sådanne trusler har til formål at lukke munden på modtageren eller stoppe dem i at gøre, hvad de gør! Hvis man bliver bange og retter ind, så får de jo, hvad de vil have – så vinder the bad guys!

Derfor postede jeg dette på min facebook og min instagram og lavede et interview med BT om, hvor vred jeg blev.

Det resulterede i, at jeg søndag morgen vågnede op til endnu en trussel.

Denne gang truede de min mor og forsøgte at afpresse penge af mig, hvilket jeg selvfølgelig anmeldte ASAP (og politiet tog det lidt mere seriøst denne gang).

Så, har jeg tænkt mig at betale de 1500 euros, så min og min families adresse ikke bliver lækket, og vi ikke bliver hacket??

NEJ, selvfølgelig har jeg ikke det! Fuck jer og den hest I red ind på!

George Bush (tidligere amerikansk præsident) var en kæmpe hat, men han sagde en god ting:

WE DO NOT NEGOTIATE WITH TERRORISTS!

For terrorister er lige præcis, hvad sådan nogle fnataber er. For det her handler om meget meget mere end en eller anden dum trussel imod mig og min familie, selvom det er alvorligt nok i sig selv. Det handler om noget så vigtigt som vores demokrati.

Mennesker som disse taber-idioter, der gemmer sig bag computerskærme og sender trusler og had ud i verden, er en trussel imod den fri debat, hvilket er hele grundlaget for at have et demokrati.

Når de sender mig en voldtægtstrussel, er det en klassisk tavshedsgørende teknik med en intention om at skræmme mig til ikke at sige min mening og ikke stikke næsen for langt frem.

Det her er et ekstremt stort problem, da det skræmmer folk fra at deltage i debatten – både dem der modtager trusler, men også dem der ser, at det er, hvad man får, hvis man stikker snuden frem.

Derfor er det helt vildt vigtigt, at vi tager sager som disse alvorligt.

Det er ikke bare ”drengestreger” – det er for resten aldrig ”bare” drengestreger, når man bryder den danske lovgivning. Og om det er en voldtægtstrussel med reel fare eller ej, så er det vigtigt, at vi sætter et eksempel for, at denne form for opførsel ikke vil blive tolereret.

I bliver ikke belønnet med penge for at være assholes, og jeg har på ingen måde tænkt mig at tie stille, så I kan få jeres vilje.

Nej, truer I mig, så råber jeg højere!

Så Kæmpe meget FUCK JER, I kan kysse min fucking røv! Og hvis I lækker min adresse, so fucking what – der er sgu da ingen af jer, der tør krybe ud af den cyber-hule, I gemmer jer bag, og komme og voldtage mig.

Bitch PLEASE!

3 comments

 • Nina

  Tak 🙌🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Finn Bjerke

  Hørte dig i radioen, du er den sejeste. Stor respekt herfra. Ingen taber har ret til at true dig og din familie, Du er stærk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er SÅ enig. Det er SÅ frækt, at nogle modige anonyme kommer med den slags, og det skriger til himlen, at politifolk kan finde på at besværliggøre anmeldelserne.

  Klart, at det ødelægger deres statistik, når de i forvejen – i nogle kredse – sidder og klør sig i bagdelen. Det så vi jo på TV2 da en forretningsejer ikke fik opklaring før pressen gik ind i sagen. I Odense havde man konkrete billeder, som journalisterne kunne identificere inden for en time, men som politiet først forsøgte at henlægge.

  Det MÅ gøres bedre, og jeg deler til fulde din holdning til folk der sender trusler eller andet. Jeg fik sendt en pose med lort i posten, og jeg gik til Ekstra Bladet, fordi jeg heller ikke vil finde mig i hverken trusler eller den slags, bare fordi jeg tidligere skrev en del læserbreve…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har anmeldt mit første dick pic - virker den nye lovgivning ?