Fake Hair - dont care! ALLE mine parykker

Ny dating app – Jeg blev smidt ud efter 1 time pga. mit billede

#OBS: Sponsoreret af Helloyaa#

Hey Twerklings og BOOTYLovers

Er du træt af den overfladiske-netflix-og-chill-kultur på Tinder? Men er Elitedating alligevel lidt for douchbag-uh-se-mig-jeg-har-en-fancy-uddannelse-agtigt for dig ?

Så er der nu en ny mulighed: Helloyaa (fordi de alligevel var lidt for voksne til Hello Kitty 😉 )

image1

Jeg har fået til opgave at teste Helloyaa for jer – måske fordi de har læst om mine tidligere dating erfaringer og har lidt ondt af mig?! Måske fordi min mor har ringet og betalt dem for at få mig til at date nogen, jeg potentielt kunne lave børnebørn med ?? Who knows ??

Helloyaa bliver kaldt det nye danske “elite Tinder”, hvilket jeg opdager, da jeg skal logge på og bliver bedt om min LinkedIn profil.

Haha, det har jeg heldigvis, fordi jeg ved en fejl engang oprettede den, da jeg prøvede at stalke en af mine professorer og aldrig har taget mig sammen til at slette den, selvom jeg er ved at blive idiot over alle de mails om”Steen Nielsen er også på LinkedIn connect”.

Men 1 skridt tættere på at finde manden i mit liv muhaha – Jeg er gået i gang med at oprette en profil!

Ok, info :

Køn: åh JA! eller ok kvinde.

Alder: 29 år

Højde: 165 (haha på en god dag i medvind)

Bopælsområde: København !!

Job: Den importeres fra LinkdIn – Twerk Queen hos Twerk Life (perfekt)

Præferencer

Køn: JA TAK! (vi tar sgu begge køn for at se, hvad det her er)

Alder: fra 22-40 år 🙂

Afstand: Her sætter jeg den normalt til mindste afstand, men i dag prøver vi max, jeg vil ha det hele med.

ÅÅÅÅHHHH Nej vælg billede!!

Det her er normalt min YNDLINGS DEL af at sætte en profil op. Om det er en dating profil, arbejdsprofil eller mit fitness medlemskab (ja, jeg fik dem til at tage billedet om 5 gange, fordi lyset var dårligt), men jeg elsker at sætte et billede på, MEN nu bliver det sgu halvsvært…

HelloYaa skriver: Vi tager dig seriøst. Derfor ønsker vi også, at du tager os seriøst. Vi evaluerer alle fotos, der tilføjes, og vi lægger vægt på dit ansigts synlighed, billedkvalitet, æstetik, posering og omgivelser. Så vis andre din bedste side – så får du det samme igen.

Åh nej skal jeg nu være seriøs 🙁

Og det bliver endnu værre…

I et interview til Euroman udtaler Direktøren Nigel :

Derudover er der en lang række no-go’s, som du bør undgå, hvis du gerne vil have accepteret dit profilbillede på helloyaa

– For meget kavalergang og generelt vulgære billeder

Hmmm, altså om noget er “vulgært” er da heldigvis subjektivt og det med kavalergang har aldrig været et problem for mig.. Så måske det her billede !!!

15032425_10206885111717483_1907261685_n

Billede af Ekaterina Krarup Andersen

Overdreven retouchering fra Instagram

Det kan faktisk også være det her billede. Ja det er ret redigeret (nej mine boobs ligner ikke normalt blomster og min punani er ik hjerteformet). MEN det er ik instagram retoucheret – det er jo Katja der har fixet det!!

2016-02-14-18-16-10

Billede af Ekaterina Krarup Andersen

– Solbriller

Hmm ok No Go! Ps. Vi ved alle sammen godt, at ALLE ser 80% lækre ud med solbriller – så det er fair nok!

2017-06-09-11-08-06

– Høretelefoner

Hvad er der nu i vejen med hovedtelefoner?! Nogen vil tænke, at jeg hører Beyonce og tjekker ham, der bokser i baggrunden ud.. MEN jeg ku jo faktisk også være midt i Haruki Murakamis samlede værker på lydbog!!! – Nåh duer ikke!

2017-09-13-22-39-08

– Selfies taget i spejle

OK WTF ER DER NU GALT MED SELFIES TAGET I SPEJLE??! Ved ham Nigel godt, hvor svært det er at tage et godt selfie au naturell?! Det kræver absurd lange arme at få hele kroppen med på sådan et selfie!! En evne Katja faktisk mestrer, men jeg bestemt ikke gør 🙁

2016-10-24-13-35-04

– Opkogte billeder fra når man lige har løbet et marathon

Haha sådanne billeder har jeg slet ik! Ku aldrig finde på at løbe! Sidst jeg løb, var da jeg jagtede min pink pelsjakke i HM (men det var ik særlig langt, sååå).

– Billeder hvor du spiser mad og er helt rød i hovedet fra din tur til Thailand

Hmm, hvad med de billeder hvor man spiser mad og er helt rød i hovedet fra min tur til Vietnam? Eller billeder hvor jeg spiser mad i Thailand, men jeg er blå i hovedet, fordi jeg har choket på en reje, og der ikke er nogen til stede, der kan heimlich manøvren??? Hvad med dem???

– Flexing og flashing af dine muskler

Hvorfor må jeg nu ik flexe mine muskler ?! Nu har jeg arbejdet så hårdt for dem? Her flexer jeg f.eks. den ene balle.. Det plejer at være et legit party trick.

2016-08-14-19-46-52

– Opvask eller tøjvask i baggrunden

Hmm, hvad er det man plejer at sige: et godt forhold bygger på ærlighed.. tsss not at all! Jeg er enig med Nigel her om, at det er fint at jeg lyver om, hvor messy jeg er! Min date behøver ikke vide, at man normalt kan lege jorden er giftig hjemme hos mig uden nogen fare for at blive forgiftet af jorden! Tøj overalt redder dit liv ! Så hvis min date en dag når så lang og kommer med hjem, behøver han/hun/høn ik vide, at jeg har damage-control-proppet uanede mængder af tøj ind i skuffer, skabe, under sengen og måske gemt under dynen (medmindre jeg regner med, vi skal knalde).

fullsizerender

– Billeder med den flotte tiger, som du mødte i Indien

Ej, sådan nogle billeder har folk da ikke mere! Alle ved, at det kun er assholes, der tager billeder med bedøvede og mishandlede tigre i turisthelveder

20067731_10208724504421151_1535318703_n

Pic and edit by Ekaterina Krarup Andersen

Nåh, jeg endte med det her billede!  Da jeg har relativt meget tøj på (haha Nigel sagde ik noget om nipple!!). Der er hverken spor af tiger eller maraton, og jeg ser om muligt mere seriøs ud end nogensinde (jeg tar kasten med vådt hår meget alvorligt).

Og så skal vi ellers bare i gang med at swipe!!

Jeg har jo faktisk en Tinder profil, som jeg flittigt brugte da jeg var i NYC (oh good memories). MEEEEN jeg bruger den faktisk sjældent herhjemme. Når jeg gør, er det ofte fordi jeg er fuld og har bevæget mig uden for min bydel (nørrebronx) og er nysgerrig på, hvad der er derude. Oftest ender det dog mest med, at fulde mig swiper igennem ALLE mænd i området – to the left to the left – indtil der ikke er flere tilbage. Tinder-spillet bliver afinstalleret, indtil næste gang jeg keder mig og er fuld (læs og halvliderlig). Det med at lære nogen at kende eller rent faktisk gå på en date sker nærmest aldrig. Der går sgu swipe i den!

Så måske skal jeg chille lidt med swiperiet! Så der ikke går for meget sport og brug-smid-væk-kultur i den!

Og hvis I selv har fået lyst til noget seriøs swiping (uden at være sådan elitær douchbag agtigt) så kan appen downloades HER

Der gik så ikke mere end en time, før der blev sat en stopper for min swiping!

Åbenbart er Nigel ikke #freethenipple !

Men hey mit billeder er:

skarpt og oplyst – tjek

Tydeligt ansigt – i hvert fald den halvdel man kan se – tjek

Ingen solbriller – tjek

Ingen foto i spejl – tjek

Ingen nøgenhed – TJEK – trusser og LANGærmet, højhalset crop sweater er ikke at være nøgen, også selvom den er gennemsigtig, når den er våd! Så må Nigel være mere specifik!

Så I guess, jeg ikke fandt futurbabydaddy denne gang 🙁

Men måske gør du :*

BOOTYLove :*

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fake Hair - dont care! ALLE mine parykker