Kan plantefars erstatte en bøf ??!

Girl Squad projektet stopper

12494723_10154068059536411_917718081296718867_n

 

I det sidste halvandet år har Nikita Klæstrup, Ekaterina Krarup Andersen og jeg selv arbejdet intenst sammen på projektet Girl Squad.

En kamp der blandt andet har omhandlet retten til at blive taget seriøst selv hvis man er feminin, nøgen, dyrker glimmerlooket eller noget helt fjerde. Vores kamp har været med til at skabe en afgørende platform for samfundsdebatten, der har resulteret i et radioprogram og en bog som vi alle kan være stolte af.

Det har været en hård kamp, men også en fornøjelse at stå skulder om skulder med de to seje kvinder, der begge har lært mig utroligt meget i denne proces.

But All Good Things Come to an End. Efter et samarbejde, der må siges at have sat sine spor i debatten, er det nu tid til, at jeg fokuserer på mine egne mærkesager uden for Girl Squad fællesskabet. Jeg ønsker begge mine to medsøstre alt godt i fremtiden, som med deres evner og ressourcer kun kan se lys ud for dem.

Louise ”Twerk Queen” Kjølsen.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan plantefars erstatte en bøf ??!